Posted 23 May 2007 - 11:43 AM
+ ful se veselim novih potovanj, pohajkovanj, odkrivanja in spoznavanja marsičesa s fantom... neznansko uživam v tem
+ domače češnje in gozdne jagode
+ z L'Occitane-om so dnevi lepši :-)
+ kolega, ki je pristaš "življenja v kameni dobi", si je končno zrihtal računalnik in net :-)
+ Dr. House mi še vedno bogati večere in noči
+ danes je bil kava še posebej dobra
+ ljudje s smislom za humor
- napeto ozračje doma... zadnje cajte živita za to, da me podjebavata... meni pa popuščajo živci in se bojim, da bom postala nepremišljeno agresivna :-)
- spet sem imela grozno trpinčarske sanje - prijetno, ko se zbudiš dobesedno v solzah
- momenti, ko se počutiš neuporabno in nekoristno
- bedasti razlogi in izgovori
- vsesplošna bebavost je resnično čedalje bolj na pohodu
- mnenje večine, da je vse, kar ni povezano z joškovjem, pizdovjem in tem, kdo bo/je/bi koga, brezveze in dolgočasno
- privoščljivost in ljudje, ki živijo življenja drugih, namesto, da bi si svoje pošlihtali (še prej pa v glavi)
- ljudje, ki svojo srečo gradijo na nesreči drugih
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>