Jump to content

Photo

Danes kuham...

• Please log in to reply
5202 replies to this topic

#2321 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17442 posts

Posted 26 May 2014 - 10:15 AM

Juho iz graha in brokolija, palačinke z ricotto in višnjami.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2322 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 26 May 2014 - 11:34 AM

piščanca s porom, koruzo in cvetačo, za fanta še makaroni s kislo smetano in natrebila sem za zraven veliko skledo zelene solate

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2323 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17089 posts

Posted 26 May 2014 - 11:57 AM

Piščančja bedra v pečici, za prilogo pa mango.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2324 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19368 posts

Posted 26 May 2014 - 12:32 PM

A to gre skupaj? :o

• 0

#2325 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17089 posts

Posted 26 May 2014 - 01:02 PM

Meni se dobro sliši, bom pa še vidla :P Piščanca bom spekla v pečici, mango pa samo narezala in pokapala z medom in limoninim sokom.

Drugače pa piščanec z mangom, maš polno receptov, ampak večinoma bolj za omako.

Sej pomojem bom mogla še mal krompirja dodat ker danes je dan volčje lakote in nisem prepričana kako bom sploh zdržala še do kosila. Vse zaloge v službo sem že pojedla, pa jih ni blo malo.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2326 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 May 2014 - 09:34 AM

zelenjavno rižoto z gobami in šparglji

domača mešana solata

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2327 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 27 May 2014 - 09:51 AM

najbrž bodo pz testenine z zmečkanim avokadom ter zraven rdeč fižol in bučke ter velika skelda zelene solate

• 0

#2328 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 28 May 2014 - 10:45 AM

včeraj: zelenjavne tortilije, zraven pa solata iz koruze, rdečega fižola, paradižnika z bučnim oljem

danes: testenine z gobovo omako, kumarična solata

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2329 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32579 posts

Posted 28 May 2014 - 11:43 AM

Piščanca bom popekla skupaj s kitajsko zelenjavo (iz Hoferja) in malo riža ali kuskusa

spekla sem že pecivo lena baba :P

• 0

#2330 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17089 posts

Posted 28 May 2014 - 12:47 PM

Sporočam da gre meni mango in piščanec odlično skupaj, fant je pa pojedel a bi drugič raje krompir :P

• 0

#2331 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17687 posts

Posted 29 May 2014 - 12:19 PM

Bučke in krompir v pečici

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2332 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17089 posts

Posted 29 May 2014 - 01:12 PM

improviziran zelenjavni narastek (brokoli,cvetača,krompir,jajca,jogurt)

Edit: Ker se mi ni dalo s krompirjem zajebavat, ga lupit in kuhat, sem se odločila za polento. Njami še bi mami  :eat:

• 0

#2333 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19368 posts

Posted 30 May 2014 - 11:03 AM

Ta narastek mi ful dober zgleda. A navaden jogurt si z jajci zmesala?
  • 0

#2334 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17442 posts

Posted 30 May 2014 - 11:11 AM

Tortilje z bučkami in šampinjoni.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2335 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 May 2014 - 11:40 AM

malo piščanca v bučkah, papriki, koruzi, fižolu, čebuli.. popraženo in dušeno

• 0

#2336 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17089 posts

Posted 30 May 2014 - 12:54 PM

barbarina ja: Skuhala sem polento, dodala dve žlički alnaturine bio jušne osnove oziroma mešanice začimb. 5 minut sem pokuhala brokoli in bučke, rdečo papriko sem pa surovo zrezala po vrhu. Zmešala sem eno jajce, 250 g jogurta,malo gorčice, popra, soli, sojine omake in dodala domač petršilj, divji česen in baziliko. Polento nadevala v pekač, čez zelenjavo, prelila z mešanico jogurta, jajca in začimb in dala v pečico na 200 stopinj za 20 minut. To je to :)

Danes bodo verjetno palačinke, samo moram še po kislo smetano skočit, ker mi je najboljši namaz nutella + kisla smetana. Zraven pa skledo solate, pomojem ne bom delala juhe, jo bom raje jutri, ker moram še solato ponucat.

• 0

#2337 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17687 posts

Posted 30 May 2014 - 01:03 PM

Tortilje z bučkami in šampinjoni.

kako si jih pripravila, je bilo dobro?

Jaz si bom skledo solate pripravila in zvečer potem nadevane tortilje. :)

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2338 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 May 2014 - 01:17 PM

polnozrnate špagete z gobovo omako

domača zelena solata s krompirjem

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2339 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 31 May 2014 - 10:24 AM

lazanjo iz sveže špinače  :woot:

• 0

#2340 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32579 posts

Posted 31 May 2014 - 10:38 AM

Danes pečem pico, popoldne pa delam polnjene paprike za v skrinjo :w00t2:

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users