Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2321 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 07 March 2010 - 12:56 AM

Sori. IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2322 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 07 March 2010 - 01:01 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 3. 2010 - 0:35) View Post

Zmotila sem se v besednem vrstnem redu. Pravilno je: BOGU HVALA ZA OČIJA IN MAMICO! sleep.gif
Pri opisu pa piše:
Proti novemu družinskemu zakoniku! Bog je ustvaril Moža in ženo, da se ljubita in ustvarita družino,
če bi hotel bi ustvaril homoseksualce že on!

IPB Image

Ej....vazno, da se spodobi pa, da sosedje ne bodo cesa rekli. Ce pa mami pade trikrat na mesec po stopnicah, pac pade, shit happens. All the time.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2323 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 01:03 AM

yes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2324 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 07 March 2010 - 10:36 AM

ja itak :
otrok potrebuje očeta in mater:
mamo garačico in očeta pijanca in pretepača rolleyes.gif

• 0

#2325 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 07 March 2010 - 10:40 AM

Resnično mi zna živec potegnit ena znanka, ker če nimaš stvari EDC, Mango, s. Oliver, pač se ne znaš oblečt. Ma, ti si pa ja lepa, ker hodiš okrog v LSC supergicah, EDC puloverčku izpodkaterega se ti vidi, barvno neujemajoča EDC majčka in seveda še 5 barv maš na sebi...Ah sitna sem.
  • 0

#2326 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 07 March 2010 - 10:58 AM

QUOTE(Immortelle @ 6. 3. 2010 - 23:03) View Post

Na živce mi gre, da je pri nas to nekaj, kar "se spodobi". Npr. če je bila babica od svojih staršev tako vzgajana in ima v glavo vcepljena neka moralna pravila, potem mora to vsiljevat še naslednjim rodovom. Ker "kaj si bojo pa ljudje mislili?", če otrok ne bo krščen, ali pa če se "bog ne daj" ne bi poročila cerkveno.

Zadnjič me je 12 letna sestrična vprašala, če bom dala svoje otroke krstit. Sem rekla, da absolutno NE. In kaj mi pankrt reče??: Kako ne? Vsi normalni ga dajo cry.gif

Pa ponavljanje nekih molitvic, kot kup zombijev, čisto brez razmišljanja o tem, kaj dejansko govorijo.

Za božič so mame med kesanjem namolile MNOGO DOBREGA ODPUSTIL slap.gif Ovce zahojene.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2327 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 March 2010 - 11:01 AM

haha podgana tongue.gif sigurno ni pankrt če je krščena ;) hehe laugh.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2328 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 07 March 2010 - 11:04 AM

Jaz vsem otrokom rečem pankrt, ker so zlobni oops.gif Sicer pa zdaj krstijo tudi nezakonske otroke.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2329 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 March 2010 - 11:05 AM

hehe sej prav ;)
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2330 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 07 March 2010 - 11:11 AM

Vprašanje, če mala sploh ve kaj govori, saj jih pri verouku učujo take bedarije, otrok je pa kot goba, vse vzame nase. Ko bo starejša in bo znala s svojo glavo mislit to verjetno videla stvari drugače.
  • 0

#2331 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 07 March 2010 - 11:15 AM

Saj ravno to je zastrašujoče. Eni nikoli ne začnejo s svojo glavo misliti. Pri njej je to sploh izrazito. Pa res je zlobna hootchie pubertetnica in ne nek naiven, miren otrok.
  • 0

Tumblr

#2332 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 07 March 2010 - 11:17 AM

ohmy.gif Revica
  • 0

#2333 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 07 March 2010 - 11:20 AM

Zlobna hoochie pubertetnica. Awesome. thumbup.gif thumbup.gif
  • 0

#2334 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29907 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 March 2010 - 01:21 PM

ora, ma koji K ta tvoja znanka, sej H&M je tut firma, zakaj pol nima tega oblečenega? laugh.gif aja, pardon, prepoceni je! slap.gif laugh.gif

FTSE, važno, da je Mož napisan z veliko, žena pa z malo začetnico - tako, kot mora biti, naj se vidi, kdo je gospodar! lol1.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2335 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 07 March 2010 - 01:46 PM

QUOTE(Podgana @ 7. 3. 2010 - 11:04) View Post

Jaz vsem otrokom rečem pankrt, ker so zlobni oops.gif

Haha! U my kind of woman! Imam nekaj zate, odlomek s tega intervjuja ---> http://www.delo.si/t...botna priloga/0
str. 24

"Zagotovo so to bolj sramežljivi, molčeči otroci …

Seveda. Ranjeni otroci, osiroteli otroci, poniževani otroci. Med njimi lahko najdem koga; me, če ga moja pravljica razveseli, iskreno vzradosti. Ne maram pa otrok, ki poznajo samo »daj«! in »hočem«! Ne zanima me, zakaj so takšni postali. Verjetno imajo takšne starše. Takšnega otroka ne sprejmem – saj ga nisem dolžna. O meni se je razvedelo, da sovražim otroke, in ne vem kaj še vse. Ni res. Večinoma jih ne prenašam, ker so nasilni, predvsem pa dolgočasni. V spominu pa mi je ostal en otrok. Bilo je v osemdesetih letih. Z Malalanom sva gostovala v eni manjši slovenski šoli v neki vasi blizu Trsta. Igrala sem parkeljna. Skakala sem in pela in otroci so bilo čisto navdušeni nad mano. Malalan je bil Miklavž. Kot parkelj sem rekla: »Zdaj bo prišel Miklavž in mene je strah in se bom skril tukaj pod klavir. Pa me ne boste izdali?« »Ne, ne bomo, ne ne bomo,« so vpili. In ko je prišel Miklavž in rekel: »Jaz pa voham tukaj enga parkeljna!« so vsi otroci s prstom pokazali pod klavir. En fantek pa je vzel blazino in jo držal pred mano in na vse grlo kričal: »Ga ni več, ga ni več, je že šel!« Ne pozabim ga do smrti. Tega srčka. Mislim si, da mu verjetno ni lahko v življenju. Poglejte kdaj nekatere otroke, kako pobožajo rožo ali mačka. Čisto nežno. Takim otrokom verjetno ni lahko v življenju."

QUOTE(Piquet @ 7. 3. 2010 - 11:20) View Post

Zlobna hoochie pubertetnica. Awesome. thumbup.gif thumbup.gif

Ja haha! laugh.gif Vazno, da ima ocija in mamico. >_<
  • 0

#2336 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 07 March 2010 - 01:57 PM

Sem prebrala ta intervju in se strinjam. Eni so res wub.gif , ampak večina žal ne.
  • 0

Tumblr

#2337 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 07 March 2010 - 02:14 PM

QUOTE(Špela @ 7. 3. 2010 - 13:21) View Post

ora, ma koji K ta tvoja znanka, sej H&M je tut firma, zakaj pol nima tega oblečenega? laugh.gif aja, pardon, prepoceni je! slap.gif laugh.gif

Ja in ta ista kolegica ima mamo na smrt bolno, sej sem o onej neki že pisala. Mogoče se sprašuješ kaj ima to veze. Me ni ima, ker se mi zdi, da ko ti je smrt tako blizu, bi moral začet sošovat tisto, kar je zares pomembno. Ne vem kaj te lahko v življenju bolj kresne po glavi, kot pa to.
  • 0

#2338 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 07 March 2010 - 03:43 PM

^^

Ora, kaj pa, ce se kolegica na taksen nacin slepi?

QUOTE(Podgana @ 7. 3. 2010 - 13:57) View Post

Sem prebrala ta intervju in se strinjam. Eni so res wub.gif , ampak večina žal ne.

Ja, se strinjam, zal imajo umobolni starsi umobolne otroke. Umobolnih starsev je pa srhljivo prevec.
  • 0

#2339 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 07 March 2010 - 04:13 PM

Ne od vedno je takšna, pa sm mislila, da bo zdaj kej drugače, sploh ker je pač en dohodek manj, pa nič.
  • 0

#2340 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 07 March 2010 - 04:31 PM

:|
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users