Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#23301 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4761 posts

Posted 23 August 2011 - 12:13 PM

QUOTE(Kalypso @ 23. 8. 2011 - 13:04) View Post

Midva sva sicer dobila vse dostavljeno na dom, ampak mislim, da vse od tega lahko najdeš v tudi skladišču.

Verjetno si omaro tudi naročila? Finta je, da sem jaz gledala na oddelku razstavljene pax omare in vse te komponente v njih in na nobeni ni bilo tistega listeka, kot je pri ostalih izdelkih kjer ti piše št. regala in vrste oz. kje se to nahaja v skladišču.

Ančka jaz sem tudi za desno.
  • 0

#23302 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 23 August 2011 - 12:20 PM

Ja, sva naročila celo omaro. Samo sva morala v skladišču sama poiskat tiste ležaje s katermi na omaro pritrdiš vrata, pa sem 90%, da sem vidla tam tudi ostale elemente PAX omar. hmm.gif Je pa res, da nisva bila v Grazu. Najboljše, da na tistem oddelku, kjer so razstavljene in kjer ti "sestavjo" omaro vprašaš trgovca kje najdeš te stvari.
  • 0

#23303 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4761 posts

Posted 23 August 2011 - 12:23 PM

Aham. No super, upam da najdem tole, ker ne vem kje drugje še prodajajo kaj takega po tako ugodni ceni. Omare pa res ne potrebujem, ker imam garderobno sobo in ne potrebujem ogrodja z vrati. Ogrodje bom pa dala zrezat v bauhausu iz bele iverke, kar bo občutno ceneje, kot samo pax ogrodje (material je pa isti).
  • 0

#23304 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 23 August 2011 - 12:24 PM

Upam, da najdeš. wink.gif
  • 0

#23305 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 23 August 2011 - 12:25 PM

QUOTE(bellini @ 23. 8. 2011 - 12:35) View Post

Imam vprašanje za vse punce, ki ste v Ikeji kupovale PAX omare. In sicer vsi ti dodatki, ki so za to omaro, a se dajo dobit tudi brez da naročiš omaro. Mislim, da je to serija kompliment (štanga, predalniki, izvlečne police, nosilec za krila, hlače itd). In kje se te stvari nahajajo. Sem že dvakrat iskala pa jih ni v trgovinskem delu. A so slučajno v skladišču?

Se da posebej kupit zadeve, 100% daj na spletnis trani poglej pod posamezne artikle v kateri omari in polici v skladišču jih najdeš.
Drugače pa vprašaj trgovca.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#23306 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4761 posts

Posted 23 August 2011 - 12:29 PM

QUOTE(Frčica @ 23. 8. 2011 - 13:25) View Post

Se da posebej kupit zadeve, 100% daj na spletnis trani poglej pod posamezne artikle v kateri omari in polici v skladišču jih najdeš.
Drugače pa vprašaj trgovca.

Bom hvala!

Aja na spletni strani ni objavljeno. Še prejšni teden sem za eno drugo stvar gledala pa sem našla podatke, če sem kliknila za trgovino v graz-u. Danes pa kot zakleto ne prikaže tega podatka.
  • 0

#23307 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 23 August 2011 - 12:29 PM

Imaš tud na netu: izbereš artikel, pokljukaš izbrano ikeo in pogledaš če je na voljo. potem ti izpiše takole:http://www.ikea.com/at/de/catalog/availability/10106789/
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#23308 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4761 posts

Posted 23 August 2011 - 12:35 PM

Ja saj poznam tole, sam meni piše na vsakem artiklu da se ga ne da dobit, oziroma ni podatka kje se nahaja. Zdaj al je moj računalnik kriv al pa je na njihovem sistemu kaj trenutno narobe.
  • 0

#23309 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 23 August 2011 - 12:41 PM

kater artikel pa?
Men vem da je dolgo časa kazalo da ene serije pohištva nimajo v avstriji, v italiji so jo pa imeli. Sem potem v celovcu vprašala pa so mi rekli, da imajo to serijo in da jim sistem nekaj nagaja.
  • 0

#23310 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25617 posts

Posted 23 August 2011 - 12:42 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 8. 2011 - 13:04) View Post

IPB Image

Leva ali desna postavitev za pisarno? Jaz bom tam, kjer je samo ena zelena pika.

Sigurno desna, saj ti bodo v prvem primeru vsi "obiskovalci gledali v ekran. Pa dostop do ostalih dveh miz bo mimohod za tvojim hrbtom.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#23311 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4761 posts

Posted 23 August 2011 - 12:45 PM

Predalnik

http://www.ikea.com/...4585#/10214581/ Ko izberem graz je tam zelena oznaka, kar pomeni, da je na zalogi, ko pa želim pogledat kje se nahaj pa piše da ga ni. Izgleda da imajo nekaj na sistemu, ker sem potem šla še iz radovednosti klikat na poljubne artikle in je vsepovsod isto.

No sem vesela, da lahko te stvari posebej kupim, bom pač prodajalca vprašala kje se nahaja. Hvala še enkrat.
  • 0

#23312 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26383 posts

Posted 23 August 2011 - 12:48 PM

hvala punce, tudi sama se nagibam k desni (trenutna postavitev je na levi). Bom sporočila sodelavcu, naj prešraufajo mizo laugh.gif
  • 0

#23313 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 23 August 2011 - 12:49 PM

Meni izpiše 17 regal, 41 polica
  • 0

#23314 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4761 posts

Posted 23 August 2011 - 12:53 PM

QUOTE(Frčica @ 23. 8. 2011 - 13:49) View Post

Meni izpiše 17 regal, 41 polica

No pol pa je računalnik kriv. Bom še doma pogledala. Hvala.
  • 0

#23315 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 August 2011 - 04:49 PM

Se je kera že testirala za aids?
V kolkem času zveš?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#23316 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30516 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 August 2011 - 05:07 PM

js sm se, sicer ne na infekcijski, vse izvide sm dobila v tednu dni.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#23317 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 August 2011 - 05:21 PM

Kje pa si se preverla?

• 0

#23318 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30516 posts

Posted 23 August 2011 - 05:30 PM

na dermovenerološki - itak sem mogla na pregled+kontrolo tja z napotnico pa sem rekla, naj me še v roko špikne, če sem že tam. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#23319 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 23 August 2011 - 05:33 PM

aja... pol zame infekcijska pride v poštev.. najbrž
aja, pač ej navada, da tm kle na etm oddelku tud preverjajo aids, če želiš?
  • 0

#23320 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30516 posts

Posted 23 August 2011 - 05:34 PM

ne, sam sem šla tja zarad suma na SPB zarad enga nesposobnega dohtarja pa ji ni blo težko še krvi vzet.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users