Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2301 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 July 2008 - 02:57 PM

Na keri strani so pa cene?
  • 0

#2302 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 July 2008 - 03:00 PM

Na studioma so vse cene.

Verjetno je odvisno od salona kakšna je cena.
  • 0

#2303 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 08 July 2008 - 03:19 PM

QUOTE(Taly @ 8. 7. 2008 - 13:25) View Post

Jaz sem danes dobila njihov paket. V opombi pri naročilu sem jim napisala, da bi kot presenečenje želela imeti nutrivital. Danes pa odprem paket in so mi poslali sprej za sijaj, šampon in šprico nutrivital, ampak so mi jo posebej zaračunali zraven. ermm.gif

QUOTE(Taly @ 8. 7. 2008 - 13:39) View Post

Vse skupaj z poštnino je prišlo 18,5€. Nutrivital je stal 9€. Šampon pa je hair repair, inter actives, repairing shampoo .

Omg! Men se je očitn čist isto zgodl. Napisala sm, da bi zraven ta Nutrivital sprej in suprise dons sm dobila un listek da me čaka pošta za 18,46 € blink.gif . Js sm skor skup pala, sm že mislila, da so mi napačnen paket poslal, mislim sej ne živim na samotni kmetiji sred Afrike, da bi blo tolk poštnine. Pa to ne moreš verjet! Fak so smotani verymad.gif .

Resno razmišljam, da ga sploh ne bi šla iskat.
  • 0

#2304 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 July 2008 - 03:21 PM

Ful so mutavo tole akcijo naredli.Sreča da moje naročilo ni šlo naprej laugh.gif
  • 0

#2305 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 08 July 2008 - 06:11 PM

Pa pokličte jih pa povejte da je bla pomota in da nočete tega...pač če lahko vrnete vsaj ta sprej če vam je predrago. Je pa res grdo od njih če nategujejo folk down.gif
  • 0
Why so serious?

#2306 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 July 2008 - 06:23 PM

Pomoje ne bojo hotli...No probajte vseeno.
Se pa strinjam da je res nesrano da tkle folk zaibavajo.
  • 0

#2307 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 July 2008 - 09:59 PM

Jaz jih po eni strani zastopim. Jasno piše, da dobiš zraven presenečenje, torej lahko dobiš KARKOLI. In valda pol ni fer, da kar predvidevamo, da lahko dobimo točno tisto v kar smo se vpiknili - če bi blo tak, pol bi pisal, da vsebuje akcija ČISTI GLAMUR sprej za lesk in pa izdelek, ki si ga izberemo sami po lastni presoji. Jaz sem imela srečo, da sem dobila leave-in sprej, pol pa sem še enkrat naročila in pomoje niso dobili mojega naročila, ker sem že prejšnji teden naročala in še vedno ni nič.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2308 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2008 - 10:03 PM

QUOTE(rea @ 8. 7. 2008 - 15:01) View Post
Mislm, da je FTSE pravla, da je 1x plačala v slaonu več kot je na strani napisan.

Plačala sem več, kot je bilo v katalogu. Konkretno. Takrat še ni blo te internetne ponudbe.
In sicer v Lj v BTCju v Kalipso centru... al kako se že reče...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2309 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 10 July 2008 - 06:28 AM

Tisto v katalogu je itak priporočena cena, potem pa je odvisno od salona kak bo cene postavil.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2310 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 10 July 2008 - 07:55 AM

QUOTE(november.rain @ 7. 7. 2008 - 13:17) View Post

Js mam tut revlonovo masko za barvane..že od prej vlko tubo in jetud men super pa še sestavinsko je fajna.

Black p:Kaj si pa ti dobla kot darilo zraven Revlonovega čistega glamurja?

Dobila sem to revlonovo masko za barvane lase, ker sem pod opombe napisala, da imam pač barvane ter suhe in sem upala, da mi pošlejo kaj podobnega, vsaj balzam. Ampak maska mi je bolj všeč.
  • 0

#2311 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 July 2008 - 07:10 PM

Matr ti vela.Js sem dobla šampon ki ga že mam in sem ga potem dala teti ...

Dilema, ja itak da pošljejo karkoli ampak potem bi lahko naredili samo vprašaj ne pa vprašaj na spreju...itak da smo potem vse misle da gre za sprej laugh.gif
  • 0

#2312 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 July 2008 - 07:23 PM

QUOTE(november.rain @ 8. 7. 2008 - 19:23) View Post

Pomoje ne bojo hotli...No probajte vseeno.

Če kupuješ preko spleta imaš po ZvPot pravico v 15 dneh vrnit izdelek.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2313 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 July 2008 - 07:27 PM

Saj js razumem, da je bilo mišljeno da zraven dobiš presenečenje. Pač sem preiskusila svojo srečo, če mi bodo pač dali zraven tisto kar želim, tudi nisem pričakovala da mi bodo zagotovo to dali zraven. Ampak tega pa res nisem pričakovala, da mi bodo tisti sprej potem poslali ločeno, pač bi zraven dali samo tisti šampon pa čao. Sicer pa ni panike, itak je zmanjkalo družinske zaloge šamponov, so mi že začeli Tigijev OH krast smile.gif .
Pa js nisem mislila, da dajejo samo spreje zraven, ampak vse. No tako sem js razumela.
  • 0

#2314 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 July 2008 - 10:59 AM

QUOTE(Eli @ 10. 7. 2008 - 20:23) View Post

Če kupuješ preko spleta imaš po ZvPot pravico v 15 dneh vrnit izdelek.

To ja ampak naprimer če neveš kaj si naročal za 18€ pa greš po paketek ga nemoreš vrnat.Lahko pa nardiš tako da ga pustiš na pošti ja
  • 0

#2315 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 16 July 2008 - 09:34 PM

Kdo ve kakšna je pa kej moška linija, ki je ta mesec v akciji?
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#2316 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 July 2008 - 10:18 AM

Danes sem šla po Tigi paket, torej OH dvojček in pa tisti glamur - dobila zraven spreja za lesk šampon proti prhljaju. thumbup.gif Nisem nič napisala kaj hočem, sem pa napisala, da imam izredno občutljivo lasišče in mi ustrezajo samo šamponi proti prhljaju. Zraven sem dobila še Nutrivital sprej, ampak sem prav eksplicitno prosila zanj, da mi ga posebej zaračunajo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2317 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 17 July 2008 - 01:12 PM

A ta šampon, ki si ga dobila je full dober?
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#2318 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 July 2008 - 02:12 PM

Bom napisala sestavine v roku pol ure. wink.gif
  • 0

#2319 Taly

Taly

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 170 posts

Posted 22 July 2008 - 11:49 AM

No, jaz sem danes dobila še drug paket glamur. V njem sem dobila kot presenečenje masko za volumen. Bom sestavine prilepila v sestavinah smile.gif
  • 0

#2320 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 31 July 2008 - 09:23 PM

Nove akcije so že zunaj. Ta mesec so kar hitri. biggrin.gif

Ful me zanima, kak je ta šampon za tipe po sestavi. Drugače bom pa vrjetno vzela akcijo, kjer dobiš Revlonov vitaforce šampon.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users