Jump to content

Photo

Vaša današnja nega las

• Please log in to reply
3456 replies to this topic

#2301 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 August 2008 - 11:14 AM

Alverde žajbelj & breza šampon
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2302 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 August 2008 - 02:30 PM

• Cobio BIO extra deviško kokosovo olje na lase in lasišče za dve uri
  • Lush Rehab šampon
  • Suki šampon
  • Lush Retread regenerator (uporabljam že četrti lonček, enkraten je)
  • Suki olje za lase in lasišče na vlažne konice

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2303 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 August 2008 - 03:46 PM

Tigi brunette goddess šampon
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2304 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 09 August 2008 - 12:05 PM

Alverde šampon za lesk z izvlečki limoninih listov in marelice
Gliss Nutri protect sprej (roza)
  • 0

#2305 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 09 August 2008 - 01:29 PM

-Lush šampon Cynthia Sylvia Stout
-Aubrey Organics Honeysucle & rose regenerator
-na suhe lase na konice nekaj kapljic Čičkovega olja Afrodita

• 0

#2306 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 August 2008 - 10:18 PM

Lavera plavica
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2307 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 August 2008 - 10:20 PM

• Lush Rehab šampon
  • Sante Expresskur z mangom
  • Suki olje za konice

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2308 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 09 August 2008 - 10:34 PM

Joico K Pak šampon
Terax Crema Daily Conditioner
  • 0

#2309 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 August 2008 - 10:35 PM

Bejbi, boš enkrat napisala oceno za tale regenerator? oops.gif
  • 0

#2310 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 09 August 2008 - 10:39 PM

Bom. smile.gif
  • 0

#2311 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 August 2008 - 01:05 PM

Lush Jasmin & Henna Fluff-Eaze maska
Keune Ultra Mild
Joico K-Pack Deep Penetrating Reconstructor
Tigi Dumb Blonde balzam

• 0

#2312 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 10 August 2008 - 11:33 PM

Bentley Organic šampon z granatnim jabolkom
Bentley Organic balzam
Avokadovo olje

• 0

#2313 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 12 August 2008 - 12:50 PM

Končno bila pri frizerju (in seveda firbcala, kaj je uporabila na meni)

Joico K- PAK Professional Barva za lase (blond in temno rjava-prameni)
Wella Vivality Colour-shine & Care Shampoo
Wella Lifetex Extra Rich Intensive Mask
Joico K-PAK Smoothing Balm- na suhe lase
Wella vosek za lase

• 0

#2314 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 12 August 2008 - 02:36 PM

Klavdija27 kako pa se kej obnesejo barve od Joicota?
  • 0
Why so serious?

#2315 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 12 August 2008 - 04:11 PM

Ja, odvisno kako to misliš...ali prime odtenek barve, ali belilo ipd...kako se spirajo, ali te bolj zanima negovalnost. Slednje ti ne znam povedat, ker sem imela prej beljene lase po celi dolžini na platinum blond(na naravne temno rjave z ogromno rdečega pigmenta)..zdaj, ko sem zamenjala frizerja, ki ima Joico (tudi Wella) barve, pa si dajem le pramene-pobarva samo slabe 3/4 las-malo temno rjavo, malo blond, in izpade peščeno bež blond. V bistvu to pišem zato, ker si dejansko ful malo las pobelim zdaj in lasje niso tok uničeni in se mi že tko avtomatsko zdi, da mam lase lepše, da barva manj uniči...a veš, zato ne znam delat primerjave. Res, če bi se sama barvala, bi vedela opisat kako se je barva obnašala, tko pa mi nanese nekdo drug, pol sedim pod haubo, da prime...in to je to. Obe barvi, ki ju imam, sta videti naravnega odtenka, blond je peščeno blond, 12% osvetljevalec noter, in nič ne izpade rumeno-oranžno. Rjava je pa tudi taka lepa, neumetna....a to vidim samo na mokrih laseh, ko se suhi, je cel videz temno blond-zelo naraven proti prejšnji belini, ni videti veliko pramenov. Zdaj sem se z Joico barvala pramene 2x (1x z Wello) in sem zadovoljna. Tudi malo psiho učinek, ker sem navdušena nad Joico proizvodi, pa ker vsebujejo keratin-to mi je ful pomembno...za primerjavo, prej sem se barvala s Subrino professional...ne bom izgubljala besed o tem, kako skurjeno slamo sem imela na špicah (pa tudi ni vedno povsod lepo prijelo, sem bila tudi že lisasto oranžna na narastku)....Sem OT, a morm kar pohvalit te punce, prameni na gostih dolgih laseh po celi dolžini v 2 barvah, fen frizura, dolga maska obloga na laseh, masažni stol ob umivanju (ja, v kake picajzle se spuščam), in je cena samo 27 evrov.

[/size]

[size="1"]Mislim, da ti nisem veliko pomagala, bi ti bolj kaka, ki si barva čisto vse lase (meni jih nekaj čopkov pusti pri miru), pa na isto barvo. Aja, se mi pa hitro spira...rjava, da potem še bolj blond potegnejo, ampak pač zato, ker je blond podlaga....Imam drugače precej sivih las (pa sem še študentka, haha)in jih rjava čisto pokrije, tudi ob izpiranju ostanejo pokriti, samo bolj svetlo rjava nastane....(tudi zato moram dajati še rjave pramene zaradi sivih las) Joj, ko nakladam...a sem sploh povedala kaj, kar bi bilo dejansko v pomoč? biggrin.gif Aja, glede na paleto barv (tisti z umetnimi čopki las), full majo lepe barve na voljo....tudi take žive, močne, svetleče.

• 0

#2316 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 August 2008 - 07:38 PM

Sem OT, a morm kar pohvalit te punce, prameni na gostih dolgih laseh po celi dolžini v 2 barvah, fen frizura, dolga maska obloga na laseh, masažni stol ob umivanju (ja, v kake picajzle se spuščam), in je cena samo 27 evrov.

A se ti hecaš? ohmy.gif blink.gif Jaz sem bla glih dans mal na posvetu v sosednjem frizeraju in mi je rekla, da pridejo zelo gosti in tanki blond prameni po celi glavi na dolgih laseh + seveda fenanje in običajna nega, okoli 70€. Če si omislim poleg tega še striženje (pač konice, nič drastičnega) in kakšno malo bolj globinsko oblogo + recimo preliv, smo pa že na 100€. wacko.gif Aja, pa še moja današnja nega:

• Harologi E.F.A šampon z dodatki
  • Revlon Professional rekonstruktor
  • Suki olje za konice

• 0

#2317 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 12 August 2008 - 07:48 PM

Ja sej js si tut pramene dajem in ne na celo. Zanimala pa me je bolj obstojnost kot drugo. Js se bom nasledn teden s Keunetovimi barvala - prvič pa me mal skrbi kako bo.

Sam 27 evrčkov - uf js bi ji tako napitnino pustla da bi na rit padla. Ma na kolkšno dolžino las to govoriš? Ker js dam 70 za lase k so skor do polovice hrbta.

• 0
Why so serious?

#2318 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 August 2008 - 08:10 PM

To ne gre glih po centimetrih. Pač so kategorije kratki, srednji in dolgi lasje. Kot dolgo mislim, da se tretira vse, kar je čez ramena in naprej. Ni pol važno, če so dolgi 50 ali 70 centi, je enaka kategorija in cena.
  • 0

#2319 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 12 August 2008 - 08:20 PM

Ups, se opravičujem - nisem vidla da piše dolgi lasje oops.gif Ni kej ful je poceni, nej se več salonov zgleduje po njih thumbup.gif wink.gif
  • 0
Why so serious?

#2320 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 12 August 2008 - 08:32 PM

Ja, Dilema, resno, 3x sem že dala tolko-27 evrov, ful poceni, mlada ekipa, pa lepo nardijo + da imajo vrhunske izdelke. Bi dala še kaj več gor (lake, pene, kapljice)- ampak to odklonim. Aja, zadnjič sem imela namesto fen frizure likanje, pa je bila cena enaka. Izgleda, da se cene v manjših krajih res razlikujejo. Kar se tiče dolžine las, jih pa imam sedaj cca slabih 20 cm čez ramena, tam nekje. Kupla sem tut Joico Reconstructor tam, tle so pa cene podobne ostalim krajem (20 e).
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users