piercing
Posted 25 August 2007 - 11:25 AM

Posted 25 August 2007 - 11:30 AM

Posted 26 August 2007 - 12:17 AM
Posted 26 August 2007 - 02:18 AM
hy.Zanima me če kera v velenju ve za kerga zlatarja ko ti brez bolečine da uhančke.A je res da morš met 14 dni not medicinske al vela 7 dni plis povejte mi
a je slučajn možn me t pirsing tud ud uhi tam ko uhan ena moja sošolka ga je mela...

Meni pa bivacyna ne dajo brez belega recepta. Ker je to le antibiotična krema. In me je farmacevtka gledala ful debelo, ko sem ji rekla, da drugje folk to dobi kar tako.
glej Ancka bivacyna t ine bojo dal brez belga recepta ki ti ga more dat dohter to pa zato ekr ga uporabljajo pr kakih poškodbah npr.stolčeno koleno...da razkuži rano

pred 11 leti sem si dala preluknjat ušesa pri zlatarju in začela nosit medicinske uhane.nosila sem jih en mesec potem pa sem si dala ene druge ki so bli zlati,no tiste sem nosila 4 leta,potem pa sem jih nehala nosit.potem sem bila sedem let brez uhanov,in potem sem si dala v ušes spet ene uhane ki so bili srebrni in sem jih zdej nosila 10 dni.in se mi je prvič v življenju pojavilo vnetje zaradi uhana,pa si ne znam pomagat in me zelo boli,nekje sem prebrala da je treba ušesa mazati z bepantenom,in ne vem kako to pomaga?kje se dobijo take kreme?včeraj zvečer sem si nekaj iztiskala iz ušesa pa je šlo nekaj belega ven
ja čist možn da se ti je gnoj not nabral t ko eni moji prjatlci sam ona je mela ful hudo vnetje pa ji zdj vsake tok cajta vn meso pride

Posted 26 August 2007 - 09:51 AM
a je slučajn možn me t pirsing tud ud uhi tam ko uhan ena moja sošolka ga je mela...

Kak to misliš ?

glej Ancka bivacyna t ine bojo dal brez belga recepta ki ti ga more dat dohter to pa zato ekr ga uporabljajo pr kakih poškodbah npr.stolčeno koleno...da razkuži rano

Seveda ti ga dajo brez belega recepta. Meni so ga vedno!
Posted 26 August 2007 - 10:56 AM
Posted 26 August 2007 - 10:56 AM
(govorim pa o kremi)
Posted 26 August 2007 - 12:13 PM
Posted 26 August 2007 - 01:20 PM
Kdorkol bo reku, da pri piercanju ne čutiš bolečine, laže. Razen če je pod lokalno anestezijo. Itak da čutiš...sej maš živčne končiče povsod. Je pa res, da se stopnja bolečine razlikuje glede na mesto piercanja. Baje da v jeziku najmanj boli, v bradavičkah pa najbolj (to mi je pred piercanjem povedala Andreja iz Cult-a - je menda mislila, da se bom ustrašla

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 August 2007 - 02:02 PM
Se strinjam. Meni je totalno butasto, ko mi kdo reče, da ni nič čutil. Ja valda, da ne, če je bil pod anestezijo (ki jo ful dajejo že marsikje). Če pa ni bil, je pa kronani kmet in očitni lažnjivec in pravzraprav ne štekam, kaj bi rad s to lažjo dosegel - neko wannabe herojstvo? No, meni je John ni dal nobene lokalne, pa sem kar vredu čutila prebod, logično.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 August 2007 - 02:07 PM

Posted 26 August 2007 - 03:56 PM
Posted 26 August 2007 - 04:01 PM
Ja, ampak tisto kar si čutila je bila bolečina. Samo ni ti bla omembe vredna. Tista v popku tud men ni bla...tko da lahk rečem, da skor nč ne boli.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 August 2007 - 09:47 PM
Kdorkol bo reku, da pri piercanju ne čutiš bolečine, laže. Razen če je pod lokalno anestezijo. Itak da čutiš...sej maš živčne končiče povsod. Je pa res, da se stopnja bolečine razlikuje glede na mesto piercanja. Baje da v jeziku najmanj boli, v bradavičkah pa najbolj (to mi je pred piercanjem povedala Andreja iz Cult-a - je menda mislila, da se bom ustrašla

zanima me a je možn da t ida anestizijo t ud zlatar če maš prag bolečine čist na podnu?

Kak to misliš ?

ja prav piersing je mela v uhi njena sestra(38) je hotla da ga ma
Kak to misliš ?

Seveda ti ga dajo brez belega recepta. Meni so ga vedno!
ja prav piersing je mela v uhi
hy.A lahk mogoč dobiš tud pr zlatarju narkozo za uhane v mešičkih .Sj bi doplačala.
Posted 26 August 2007 - 10:05 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 August 2007 - 10:10 PM

Itak pa je tista "bolečina" samo trenutna in ne traja dolgo.
Posted 26 August 2007 - 10:11 PM
Posted 26 August 2007 - 10:13 PM
Pol pa očitno res nisi tip za to. Kaj je pa teb bistvo piercinga? Če ne moreš uživat v lepoti vsega kar prinese s seboj (od bolečine, vnetij, občudojočih pogledov...), pol je bolje da ga nimaš.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users