Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2301 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 25 August 2007 - 11:25 AM

ene 3 mm
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#2302 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 25 August 2007 - 11:30 AM

Znate pa komplicirat glede NaCl pa vode.... Fiziološka = sterilizirana voda iz vodovoda + 0,09% NaCl. biggrin.gif
  • 0

#2303 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts
  • Interests:Igranje kitare,druženje s prijatelji,plavanje,risanje na steklo,slikanje,vožnja s kolesom...

Posted 26 August 2007 - 12:17 AM

hy.Zanima me če kera v velenju ve za kerga zlatarja ko ti brez bolečine da uhančke.A je res da morš met 14 dni not medicinske al vela 7 dni plis povejte mi
  • 0

#2304 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts
  • Interests:Igranje kitare,druženje s prijatelji,plavanje,risanje na steklo,slikanje,vožnja s kolesom...

Posted 26 August 2007 - 02:18 AM

QUOTE(Rejci @ 26. 8. 2007 - 1:17) View Post

hy.Zanima me če kera v velenju ve za kerga zlatarja ko ti brez bolečine da uhančke.A je res da morš met 14 dni not medicinske al vela 7 dni plis povejte mi

a je slučajn možn me t pirsing tud ud uhi tam ko uhan ena moja sošolka ga je mela... biggrin.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 24. 8. 2007 - 22:02) View Post

Meni pa bivacyna ne dajo brez belega recepta. Ker je to le antibiotična krema. In me je farmacevtka gledala ful debelo, ko sem ji rekla, da drugje folk to dobi kar tako.

glej Ancka bivacyna t ine bojo dal brez belga recepta ki ti ga more dat dohter to pa zato ekr ga uporabljajo pr kakih poškodbah npr.stolčeno koleno...da razkuži rano thumbup.gif t ko alkohol pa plačat ga morš men se zdi da 15eur.Sploh al ti misliš kremo al sprej

ohmy.gif
QUOTE(veselasmrketa @ 24. 8. 2007 - 18:19) View Post

pred 11 leti sem si dala preluknjat ušesa pri zlatarju in začela nosit medicinske uhane.nosila sem jih en mesec potem pa sem si dala ene druge ki so bli zlati,no tiste sem nosila 4 leta,potem pa sem jih nehala nosit.potem sem bila sedem let brez uhanov,in potem sem si dala v ušes spet ene uhane ki so bili srebrni in sem jih zdej nosila 10 dni.in se mi je prvič v življenju pojavilo vnetje zaradi uhana,pa si ne znam pomagat in me zelo boli,nekje sem prebrala da je treba ušesa mazati z bepantenom,in ne vem kako to pomaga?kje se dobijo take kreme?včeraj zvečer sem si nekaj iztiskala iz ušesa pa je šlo nekaj belega ven

ja čist možn da se ti je gnoj not nabral t ko eni moji prjatlci sam ona je mela ful hudo vnetje pa ji zdj vsake tok cajta vn meso pride rolleyes.gif
  • 0

#2305 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 August 2007 - 09:51 AM

QUOTE(Rejci @ 26. 8. 2007 - 3:18) View Post

a je slučajn možn me t pirsing tud ud uhi tam ko uhan ena moja sošolka ga je mela... biggrin.gif

Kak to misliš ? hmm.gif

QUOTE(Rejci @ 26. 8. 2007 - 3:18) View Post

glej Ancka bivacyna t ine bojo dal brez belga recepta ki ti ga more dat dohter to pa zato ekr ga uporabljajo pr kakih poškodbah npr.stolčeno koleno...da razkuži rano thumbup.gif t ko alkohol pa plačat ga morš men se zdi da 15eur.Sploh al ti misliš kremo al sprej

Seveda ti ga dajo brez belega recepta. Meni so ga vedno!
  • 0

#2306 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 August 2007 - 10:56 AM

Pri nas ga ne dobiš. Pred kratkim ga je fant iskal in je samo na recept. Se ga pa da kupiti na Hrvaškem. Bivacyn namreč.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#2307 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 26 August 2007 - 10:56 AM

Bivacyn mora bit na beli recept, ker je antibiotična krema. Kot pa je že vsem jasno, nekatere lekarne kršijo zakone...
(govorim pa o kremi)
  • 0

#2308 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts

Posted 26 August 2007 - 11:39 AM

QUOTE(laLa° @ 26. 8. 2007 - 10:51) View Post

Kak to misliš ? hmm.gif

Nisem vedla kremo dajo spreja pa ne a mogoč kera ve če obstaja zlatar v velenju (sem iz velenja)pa me zanima da ne čutiš bolečine ker sm full občutliva
  • 0

#2309 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 26 August 2007 - 12:13 PM

NOben ti ne bo zagotovil, da ne boš čutila bolečine. Itak pa v ušesu (mešički) najmanj boli...
  • 0

#2310 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 August 2007 - 01:20 PM

Kdorkol bo reku, da pri piercanju ne čutiš bolečine, laže. Razen če je pod lokalno anestezijo. Itak da čutiš...sej maš živčne končiče povsod. Je pa res, da se stopnja bolečine razlikuje glede na mesto piercanja. Baje da v jeziku najmanj boli, v bradavičkah pa najbolj (to mi je pred piercanjem povedala Andreja iz Cult-a - je menda mislila, da se bom ustrašla laugh.gif )
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2311 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2007 - 02:02 PM

QUOTE(nihrida @ 26. 8. 2007 - 14:20) View Post
Kdorkol bo reku, da pri piercanju ne čutiš bolečine, laže. Razen če je pod lokalno anestezijo. Itak da čutiš...sej maš živčne končiče povsod. Je pa res, da se stopnja bolečine razlikuje glede na mesto piercanja.

Se strinjam. Meni je totalno butasto, ko mi kdo reče, da ni nič čutil. Ja valda, da ne, če je bil pod anestezijo (ki jo ful dajejo že marsikje). Če pa ni bil, je pa kronani kmet in očitni lažnjivec in pravzraprav ne štekam, kaj bi rad s to lažjo dosegel - neko wannabe herojstvo? No, meni je John ni dal nobene lokalne, pa sem kar vredu čutila prebod, logično.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2312 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 August 2007 - 02:07 PM

Jenna se strinjam. Pri nas ma ene 10 punc pirs v popku. In vse razen ene pravijo, da niso nič čutile, da jih ni nič bolelo. Ja valda, nekatere so dobile inekcijo, druge pa hočejo samo pozornost. rolleyes.gif
  • 0

#2313 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 26 August 2007 - 03:56 PM

Mene pa res ni nič bolelo. Čisto malo sem čutila... Ampak kot je znano - moj prag bolečine je v višavah.
  • 0

#2314 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 August 2007 - 04:01 PM

Ja, ampak tisto kar si čutila je bila bolečina. Samo ni ti bla omembe vredna. Tista v popku tud men ni bla...tko da lahk rečem, da skor nč ne boli.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2315 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts

Posted 26 August 2007 - 09:47 PM

QUOTE(nihrida @ 26. 8. 2007 - 14:20) View Post

Kdorkol bo reku, da pri piercanju ne čutiš bolečine, laže. Razen če je pod lokalno anestezijo. Itak da čutiš...sej maš živčne končiče povsod. Je pa res, da se stopnja bolečine razlikuje glede na mesto piercanja. Baje da v jeziku najmanj boli, v bradavičkah pa najbolj (to mi je pred piercanjem povedala Andreja iz Cult-a - je menda mislila, da se bom ustrašla laugh.gif )

zanima me a je možn da t ida anestizijo t ud zlatar če maš prag bolečine čist na podnu? huh.gif hmm.gif

Kak to misliš ? hmm.gif

ja prav piersing je mela v uhi njena sestra(38) je hotla da ga ma

Kak to misliš ? hmm.gif

ja prav piersing je mela v uhi

hy.A lahk mogoč dobiš tud pr zlatarju narkozo za uhane v mešičkih .Sj bi doplačala.
  • 0

#2316 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 August 2007 - 10:05 PM

Pa dej se zresn punca. To je tko k bi pr taprvem seksu hotla met anestezijo! Bolečina je bistvo piercinga. Poskus pa boš vidla.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2317 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts

Posted 26 August 2007 - 10:09 PM

QUOTE(nihrida @ 26. 8. 2007 - 23:05) View Post

Pa dej se zresn punca. To je tko k bi pr taprvem seksu hotla met anestezijo! Bolečina je bistvo piercinga. Poskus pa boš vidla.

sam problem je da sm že skup padla ampak a ti da drugač zlatar RES anastazijo če doplačaš
  • 0

#2318 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 26 August 2007 - 10:10 PM

Haha Nihrida, dober primer biggrin.gif

Itak pa je tista "bolečina" samo trenutna in ne traja dolgo.
  • 0

#2319 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts

Posted 26 August 2007 - 10:11 PM

ka a za vas je res bistvo pierisinga bolečina zaka pl rajš ne uporablate skalpela
  • 0

#2320 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 August 2007 - 10:13 PM

Pol pa očitno res nisi tip za to. Kaj je pa teb bistvo piercinga? Če ne moreš uživat v lepoti vsega kar prinese s seboj (od bolečine, vnetij, občudojočih pogledov...), pol je bolje da ga nimaš.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users