Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2301 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 April 2009 - 08:10 PM

Oooo, tale novi losjon pa bi mene znal navdušit. Mi je zmanjkalo maž za telo in iščem nekaj lahkega in nežno dišečega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2302 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 06 April 2009 - 09:43 AM

sem napisala že nekaj slabih ocen za Stuff of Life, ker na meni pač ni imela tako krasnega učinka kot pri nekaterih drugih, ampak zdaj je ne uporabljam (sploh nobene maske) kakšne 14 dni in koža je postala spet slabša oz moja pač smile.gif - to pa je: več mastenja, večje pore, novi mozoljčki - recimo pri uporabi SOL sem imela vedno enega - zdaj imam npr. 10 (od tega dva bolj živa in 8 ostankov - mini ranica) - tako da tudi če ni bila popolna maskica, je pa gotovo imela pozitiven učinke in to vidim zdaj!
sem se prišla malo skesat biggrin.gif .

ok to o desetih mozoljih, se sliđši tragedija, 80% je popolnoma nevidnih z malo pudra in tudi drugače ni kritično spljoh, je pa slabše kot je bilo prej. je še lubi opazil.

oh ko pa ne znese vsakič v Lj skočit ko maske zmanjka.
sem si že rekla, da za naslednjič vzamem dve in eno dam v zmrzovalnik... tongue.gif
  • 0

#2303 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 07 April 2009 - 11:33 AM

Mene pa zanima ali ima katera izkušnje z Jumping Juniper trdim šamponom, za mastne lase? Kako se kaj obnese, ali lase dodatno zmasti ali karkoli?

Drugače pa sem si ravno včeraj kupila tisto masleno kremo za tuširanje, Ring of roses, uporabljala pa jo bom za umivanje obraza, ker naj bi bila primerna tudi za to. Bomo videli, kako se bo obneslo. Pred kratkim sem si z namenom, da ga bom uporabljala za umivanje obraza, ker sem prebrala že več dobrih ocen, da se fino obnese kot gel za obraz za suho kožo. Ampak meni se zdi, da mi jo je izsuševal. V primerjavi s Schellerjevim mineralnim gelov, ki sem ga dolgo uporabljala, se mi zdi, da me je po umivanju bolj zategovalo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2304 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 07 April 2009 - 06:15 PM

kateri gel si si s tem namenom kupila za umivanje obraza? oprosti, nisem čisto razumela...
  • 0

#2305 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 April 2009 - 06:39 PM

Kupila je masleno kremo Ring Of Roses in jo bo imela namesto gela za umivanje obraza. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2306 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 07 April 2009 - 06:59 PM

ajaa, no to pa sm poštekala. sem mislila, da je že pred tem imela nekaj alternativnega.

• 0

#2307 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 08 April 2009 - 04:40 PM

Magnaminty hranite v hladilniku?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2308 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 08 April 2009 - 05:09 PM

Ja, jaz jo imam v hladilniku. In meni zmeraj zdrži več kot 4 mesece, tudi pol leta!
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2309 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 08 April 2009 - 06:14 PM

Hvala Cebelica Maja! Sem tudi jaz razmisljala v tej smeri, da bi ji najbrz podaljsala rok trajanja, ce bi jo hranila v hladnilniku. Jo bom kar takoj prestavila na hladno. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2310 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 16 April 2009 - 07:32 AM

Tudi jaz mam Mask of magnaminty v hladilniku. Upam, da jo bom uspela porabit, preden se pokvari. smile.gif No z masleno kremo Ring of roses si zdaj dober teden umivam obraz in zaenkrat sem zadovoljna. Ni mi izsušil kože. Mal zoprno je edino tisto bremzanje ob spiranju z vodo. Sem pa 2 dni nazaj spet dobila "napad" ful suhe, luskaste kože in mozolje...ampak pomoje to ni zaradi mila. Bomo videli kaj bo. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2311 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 April 2009 - 08:29 PM

Dans je blo tko smešn. Pridem v Lush, mudilo se mi je na vlak in grem samo do kane, malo gledam, bila edina stranka in prodajalec in prodajalka. Pride ona do mene, me začne spraševat, svetovat in ponujat, pa vse odklanjam, želim le kano. Prodajalec me tam s trdimi šamponi, ona za balzame ... Grem končno s kano v roki do pulta, ona hitro priteče za mano, mi zlije en losjon za telo na roke, razmaže v treh sekundah in skoči poračunat (niti imena si nisem imela časa zapomnit). Kot da bi se jima šlo za življenja, da bi me z vsemi stvarmi namazala laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2312 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 April 2009 - 05:32 PM

Pomoje je bla šefica za steno. Sem slišala, da je dostkrat tam zadaj v tistemu zasebnemu placu in jih ima ful na kratko, tako da res MORAJO bit vsi slinasti, ko nekdo not pride.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2313 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 23 April 2009 - 05:36 PM

Grozn
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2314 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 27 April 2009 - 03:10 PM

So slučajno nehal prodajat kremo Enzymion? Je namreč ne najdem na spletni strani... ermm.gif
  • 0

#2315 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 03 May 2009 - 04:49 PM

men se je pa zadnjič zdelo, da je ta tip šef - ker je zginjal v uni prostor zadaj in skakal ven vsakič, ko se mu je zdelo, da punca ne obvladuje situacije. prav nervozno izpade vse skupaj.
ker spet niso imeli ne vem kakšne izbire maskic sem vzela Cupcake - do sedaj probala enkrat. ima neke mastne koščke notri (ko razmažeš dišijo po banani - ampak med sestavinami je neko drugo maslo nič bananinega), tako da zdaj si bom dajala pred nanosom jo malo ven da se mi tej koščki raztopijo. pol je pa koža ful mehka in nežna. kakšno razmaščevanje tega pa ni. mi je Love Letuce ful bolj trajno razmaščevala kožo.

pol sem vzela pa še maslo za roke Lemony Flutter in sem čisto navdušena. sploh prvih nekaj dni mi je bil pravi čudež thumbup.gif .
  • 0

#2316 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 04 May 2009 - 09:53 AM

Si imela tudi druge njihove kreme za roke? Čudno je, da je Lemony Flutter samo 45g noter, cena je pa enaka tistim, ki so 100-gramske. ermm.gif

Sem pa jaz ful zadovoljna s Helping Hands.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2317 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 05 May 2009 - 10:30 AM

Lemony Flutter ni krema za roke, ampak krema za obnohtno kožico in je najbrž zato dražja. Je zelo mastna, ampak jaz jo uporabljam tudi za cele roke.
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2318 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 05 May 2009 - 11:33 AM

ne, nisem še pred tem imela nobene njihove kreme. Za LF sem se odločila, ker je eden kultnih izdelkov na nail board MUA za problematično kožico - pa da se ga da dobim pri nas. Glede na učinek pa mi je za ceno čisto vseeno. porabi se ga v milimetrih. Jaz ne uporabljam praktično ničesar drugega več (pa imam kar zaloge teh kremic, olj ipd).
tudi jaz ga dam občasno čez cele roke, pa na komolcih in ustnicah sem ga tudi preizkusila in v vseh pogledih mi je super. res pri tem izdelku mi je cena in količina zadnja briga.

je pa recimo Cupcake maska (za 120g 14,30€!!!) totalno predrag špas - če bi vedela, kako ni zame, je nikoli ne bi vzela... in si raje kupila dvojne najlonke za ta denar. ob tem naj še dodam kakšna bedarija (da ne govorim kako je to meni vsiljivo in antipatično, da me nekdo drug tam umiva...) je sprobavanje maske na roki - saj je moja koža na rokah kot noč in dan v primerjavi z obrazom... ampak kdo bi razumel to njihovo promocijo rolleyes.gif .
  • 0

#2319 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 May 2009 - 12:56 PM

Ve katera, če res obstaja neka LUSHEVA krema za roke v trdi obliki ? Baje je nova in jo imajo v LJ.
  • 0
Viens, reste ici!

#2320 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 07 July 2009 - 07:56 PM

Masažna ploščica Nutts je že šla iz prodaje?

Včasih sem bila največja fanica Lusha in poznala zalogo izdelkov v piko, zdaj sem pa že čisto izgubljena, nič več ne poznam.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users