Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2301 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 March 2010 - 06:46 PM

Ja ne, veš kaj sem mislila, ker je las tudi dlaka, če tako gledamo potem bo lahko povsod drugod tudi bolj okrepljene lepe dlake rastle(česar pa si zagotovo ne želim, zanimalo me je pač biggrin.gif ) laugh.gif laugh.gif

Dobro, hvala obema, jaz sem tudi gledala matični mleček pa nevem ali bi ali ne bi biggrin.gif
Flaffy, a približno veš kakšne velikosti so B-kompleks obložene tabčetke? Mi lahko poveš, če so inneov večje od njih?

Jih bom skoraj zagotovo kupila.
  • 0

#2302 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 March 2010 - 02:53 PM

NEED YOUR HELP biggrin.gif

Stvar je taka da moram v službo nosit spete lase (karkoli, samo da pač niso spuščeni).
Problem je v tem da sem jaz s čopom grozna in ga nikoli ne nosim. cry.gif Pozna katera kako alternativo kako bi lahko lase spela, ali jih vsaj pobrala nazaj? Po možnosti kaj da optično podaljša obraz in ne obratno. Da imam "vseeno okoli ali nad glavo malo las" ali kako bi se izrazila, pač da ne izgleda kot čop.

Hvala. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2303 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 10 March 2010 - 02:57 PM

Jaz si z unimi tankimi lasnicami pripnem lase nazaj po čopkih. Zgleda več volumna pa ni čop smile.gif
  • 0

#2304 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 March 2010 - 03:02 PM

Sarah meni je to ful všeč: http://www.youtube.c.../13/-8voOfgS0e4
  • 0

#2305 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 March 2010 - 03:19 PM

^ Tale je tudi meni všeč ampak imam jst sprednje pramene precej daljše in pride grdo. ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2306 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 12 March 2010 - 11:20 AM

Ja pa naredi si ne tako tesen čop, mogoč kej takega kot tole.

IPB Image
  • 0
Why so serious?

#2307 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 13 March 2010 - 10:44 AM

Mene zanima, če mi zna kera svetovat, kako dosežem učinek takih kodrov, kot so na sliki-s kodralnikom, kakimi navijalkami? Ker če ski jaz navijem s kodralnikov, ne izgledajo tako na sproščeno, kot so ti, ampak bolj definirani? ermm.gif

IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2308 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 March 2010 - 10:48 AM

Probaj z likalnikom.
  • 0

#2309 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 14 March 2010 - 01:18 PM

Iščem kvaliteten Leave-in balzam, hranilen za uničene in cepljene konice. Bilo bi super če bi bil v rangu okrog 10 eu. Prosim za predloge biggrin.gif
  • 0
Life is beautiful. You only have to make it beautiful ***

#2310 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 14 March 2010 - 01:37 PM

klassove kapljice
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2311 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 March 2010 - 01:46 PM

Silikonske kapljice niso čist nič hranljive, ampak enostavno zalepijo las, da ne zgleda več uničen. Drugače nimajo pa nobenega dobrega učinka prav na zgradbo las, kot to da pač samo na videz dajo lepši izgled.

Meni je dober od Keuneta Phyto protein sprej, sem ga kupila v Mullerju že več kot eno leto nazaj- fuul dolg zdrži, pa pomojem ne stane več kot 10€ biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2312 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 March 2010 - 03:29 PM

U, evo zdaj si me spomnila, od Rausch imajo v Müllerju ene fajn spreje za čupo, malo pošpricaš po pranju in ko so že suhi. Sestavinsko so zelo kvalitetni, js imam po njih svilene, gladke in sijoče lase, really. Imajo pa različne, ene tri, i think, en je kamilica, jst imam nekega bolj zelenega, grem prečekirat in kasneje dopišem. Cenovni rang pa mislim, da okoli 10 ojro, mogoče malo več.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2313 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 16 March 2010 - 09:27 PM

Oh, se pravi da morem ob prvi priliki skočit v Müllerja biggrin.gif punce, hvala za predloge thumbup.gif
  • 0

#2314 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 17 March 2010 - 09:54 AM

sandriee, men je zelo všeč tud od Balee tale sprej za kodre. Meni jih sicer nič kej ne skodra, vendar so lasje po njemu zelo mehki in tudi hrani jih kar lepo.
  • 0
Why so serious?

#2315 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 17 March 2010 - 10:34 PM

fire-fly, meni se lasje zelo zapletajo, misliš da bi mi tole pomagalo?
  • 0

#2316 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 18 March 2010 - 03:41 PM

To ti ne znam za zihr povedat, ker men se čist mal zapletajo pri konicah. Za to mi sicer pomaga, ampak men se res mal zapletajo. Sej drugač pa je 3€, tko da ni neka tvegana naložba wink.gif
  • 0
Why so serious?

#2317 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 18 March 2010 - 09:19 PM

Hm razmišljam med Keune in Baleinim biggrin.gif zdaj sem že v polnem zagonu, zato me še zanima katero masko mi svetujete? biggrin.gif
  • 0

#2318 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 March 2010 - 09:24 PM

Meni je ta Keune zadeva super, sicer Baleine zadeve še nisem sprobala, ampak tut po tem so lasje občutno bolj mehki pa gladki. Pa mam ga že 100% več kot eno leto, prej bi rekla dve, pa ga mam še vedno kakšno četrtino huh.gif Odvisno od česa se ti lasje zapletajo- npr. meni so se fuuul zarad šala pozimi, pa mi to ni nič pomagal. Zdej ko je ta sezona mimo je pa kul, tut razčesujejo se fajn, u glavnem res pohvale biggrin.gif

Masko za lase? Kakšne lase pa maš? Barvane, tanke, močne, naravne..? biggrin.gif

Jst mam tanke blond lase in še nisem našla stvari, ki bi mi naredila tok noro gladke, svetleče in mehke lase kot Joico Intense Hydrator. Je pa cena kar velika, 30€, mam ga pa za dobre pol leta.
  • 0

After all this time?

Always.

#2319 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 19 March 2010 - 11:42 AM

Eno vprašanje izven teme - koliko pa je "življenska doba" takšnih izdelkov ko se jih odpre, ker men se nekako ne zdi dobro da jih mam več kot eno leto?

Od mask/regeneratorjev pa so meni trenutno najboljši od Faith in nature - zelo lepo navlažijo in nahranijo, ampak ne obtežijo in mastijo las.
  • 0
Why so serious?

#2320 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 March 2010 - 01:43 PM

Kolikor jaz vem, ima večina izdelkov za nego las rok uporabe nekje okoli 12 mesecev, torej eno leto. Sem že videla, da je na kakšni zadevi pisalo 18 ali celo 24 mesecev, ampak je to velika redkost. Je pa seveda odvisno od tega, kaj izdelek vsebuje, recimo kakšne zelo vitaminske in proteinske zadeve je pomoje že fajn porabit v enem letu, sploh vitamini so taki. Je pa odvisno tudi od embalaže, ki mora dobro tesnit, mora bit neprosojna ali pa iz temnega stekla (zaščita pred svetlobo), mora bit na suhem prostoru, stran od direktnega izvora toplote, itd. Tecimo ti leave-in balzami v spreju so ponavadi v zlo fajn embalažah, na primer zgoraj omenjeni Keune je iz debele, kompaktne plastike, je neprosojna (črne barve) in dobro tesni, pa itak dejansko ne odpiraš stekleničke, tako da preprečiš vdor zraka, itd. Drugače je pri kakšnih maskah v lončkih, ker lonček pri vsaki uporabi odpreš in imaš nekaj časa odprtega, vanj namakaš prste in podobno.

Kakoroli že, četudi upoštevamo vsa zgoraj našteta navodila, je že fino porabit stvari v roku, ki je naveden na embalaži, ker je tam z nekim razlogom.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users