Koncerti
Posted 02 June 2023 - 08:58 AM
Ravno zato kupim na tribuni karte da mi ni treba dve uri stat.....
Posted 02 June 2023 - 09:00 AM
Fotr me je takoj obvestil, da so na Maidnih vsi skos stali.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 June 2023 - 09:49 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 June 2023 - 12:38 PM
!!
Meni se to hb še ni zgodilo, ne pri nas, ne v tujini, mi je pa frendica rekla, da so jo že kdaj pri nas opozarjali na rock koncertih, da se na tribunah sedi. Jaz grem na tribuno zato, da lahko malo stojim, malo sedim (ne ustreza mi dolgotrajno stanje na mestu), ne zato, ker bi pričakovala atmosfero Gallusove dvorane.
Vzdušje v nedeljo je bilo super, vsaj v parterju, ostalega nisem utegnila spremljati. : ))
Podgana, sem razumela, da gre za potres, ampak od 1895 so izpustili še kakšen koncert, kot je Jina napisala. : )
Ce mislis sedet na takem koncertu, pol ne it. Simpl.
Ja! Ali pa ne težit, če kdo/večina vstane. : )
Posted 02 June 2023 - 12:50 PM
Jaz grem na tribuno zato, da lahko malo stojim, malo sedim (ne ustreza mi dolgotrajno stanje na mestu), ne zato, ker bi pričakovala atmosfero Gallusove dvorane.
Enako! Da se usedem, preden sploh pride glavna skupina, ker za predskupine ponavadi komaj čakam, da se speljejo. Decembra sem bila v parterju na Siddharti, koncert je s predskupinami vred trajal od 20 do 01:30 (ne zajebavam se) in sem mislila, da mi bodo noge odpadle. Sem šla zaradi nostalgije, v Stožice novembra pa ne grem.
― V. Van Gogh
Posted 02 June 2023 - 04:44 PM
Posted 02 June 2023 - 04:46 PM
Posted 02 June 2023 - 04:59 PM
Jaz se pa ne spomnim, da Adele v Veroni ne bi imela predskupine. Meni so bile všeč edino na Metallici, Coldplay in Davidu Gilmourju, pri ostalih bolje če jih sploh ne bi bilo.
― V. Van Gogh
Posted 02 June 2023 - 05:16 PM
Posted 03 June 2023 - 10:32 PM
Posted 06 June 2023 - 09:48 AM
Ne, nisem bila. Mislim, na drugem žuru nisem bila, na našem pa ja, itak. Pri nas ni nekega splošnega žurerskega vzdušja, ne. Pa preglasno je ponavadi, ne moreš se niti pogovarjat, pa naj bi bilo srečanje zaposlenih in nekdanjih zaposlenih...
Sem pa pravkar videla, da bo na PVC (Poletje v Cerknem) nastopil Rudi Bučar, jeeeej, sem že tam!
Posted 06 June 2023 - 03:33 PM
Sem pa pravkar videla, da bo na PVC (Poletje v Cerknem) nastopil Rudi Bučar, jeeeej, sem že tam!

Posted 03 July 2023 - 08:29 AM
― V. Van Gogh
Posted 07 July 2023 - 07:45 AM

― V. Van Gogh
Posted 07 July 2023 - 03:57 PM

A v Padovi je bila predskupina?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 July 2023 - 04:01 PM
Mislim, da ne, sigurna pa nisem, ker sva toliko časa hodila na koncert, da sva tik pred začetkom prišla na mesti.
Veliko kritik sem prebrala, da se na parterju slabo vidi tudi zaradi vseh telefonov in da nekateri po cele koncerte snemajo. Jaz sem ful malo.
To si pomoje super poziciji izbrala. Trenutno nisem nikomur tako fouš kot tistim, ki vas koncert še čaka. Uživajta!!
― V. Van Gogh
Posted 07 July 2023 - 04:14 PM
Na Dunaju piše ob 19h, ampak ne vem, ali se takrat vrata odprejo, ali začne predskupina takrat. Fajn bi bilo, da bi Rammstein začeli šele okrog 21h, ker je škoda, da je po svetlem koncert. Kinky je rekla, da je bilo v Münchnu pol koncerta še po svetlem.
Ja, na Youtubu sem videla, da eni snemajo cel koncert s telefonom. Mi ni jasno, ali imajo kako stojalo al kaj.
Mene je tudi mikalo, da bi šla še naslednji dan drug koncert poslušat od zunaj, pa gledat, kako se ogenj vidi.

Posted 07 July 2023 - 04:26 PM
Povsod je pisalo, da se začne ob 21ih, razen na FB ob 20ih, ampak pred tem, ko smo hodili do stadiona, se sploh nič ni slišalo. Mogoče to piše za uro, ko se odprejo vhodi za tribune. Je pa res bedno, če je koncert po svetlem.
― V. Van Gogh
Posted 07 July 2023 - 04:29 PM
Posted 07 July 2023 - 04:35 PM
To ja, saj se šele po 21:30 stemni.
Pa ne se preveč oblečt, ker je od vsega ognja noro vroče. Mene je kar oblivalo, haha
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users