Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#2301 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 02 June 2023 - 08:58 AM

Jaz bi tud tezila. Ce hoces stat pejd v parter.
Ravno zato kupim na tribuni karte da mi ni treba dve uri stat.....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2302 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 02 June 2023 - 09:00 AM

Ce mislis sedet na takem koncertu, pol ne it. Simpl. Nikjer v tujini ljudem ni padlo na kraj pameti, da bi sedeli.
Fotr me je takoj obvestil, da so na Maidnih vsi skos stali. :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2303 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 02 June 2023 - 09:49 AM

No, to. To ni koncert klasike... Je žur. :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2304 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 02 June 2023 - 12:38 PM

^^
!!

Meni se to hb še ni zgodilo, ne pri nas, ne v tujini, mi je pa frendica rekla, da so jo že kdaj pri nas opozarjali na rock koncertih, da se na tribunah sedi. Jaz grem na tribuno zato, da lahko malo stojim, malo sedim (ne ustreza mi dolgotrajno stanje na mestu), ne zato, ker bi pričakovala atmosfero Gallusove dvorane.

Vzdušje v nedeljo je bilo super, vsaj v parterju, ostalega nisem utegnila spremljati. : ))

Podgana, sem razumela, da gre za potres, ampak od 1895 so izpustili še kakšen koncert, kot je Jina napisala. : )

Ce mislis sedet na takem koncertu, pol ne it. Simpl.

Ja! Ali pa ne težit, če kdo/večina vstane. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2305 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 02 June 2023 - 12:50 PM

Jaz grem na tribuno zato, da lahko malo stojim, malo sedim (ne ustreza mi dolgotrajno stanje na mestu), ne zato, ker bi pričakovala atmosfero Gallusove dvorane.

Enako! Da se usedem, preden sploh pride glavna skupina, ker za predskupine ponavadi komaj čakam, da se speljejo. Decembra sem bila v parterju na Siddharti, koncert je s predskupinami vred trajal od 20 do 01:30 (ne zajebavam se) in sem mislila, da mi bodo noge odpadle. Sem šla zaradi nostalgije, v Stožice novembra pa ne grem.

• 0

― V. Van Gogh

#2306 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 02 June 2023 - 04:44 PM

Joj predskupine. To mi je bilo pri Adele ful vsec, da ni imela predskupin. Na Edu Sheeranu sva obolevala, ker je tako dolgo trajalo preden se je sploh pojavil na odru.
  • 0

#2307 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 02 June 2023 - 04:46 PM

Mi bomo imeli na festivalu čipk Siddharto, na sindikalnem žuru pa Grašota. Wau!
  • 0

#2308 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 02 June 2023 - 04:59 PM

Jaz se pa ne spomnim, da Adele v Veroni ne bi imela predskupine. :hmm: Meni so bile všeč edino na Metallici, Coldplay in Davidu Gilmourju, pri ostalih bolje če jih sploh ne bi bilo.

• 0

― V. Van Gogh

#2309 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 02 June 2023 - 05:16 PM

O jaz bi tudi Grasota.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2310 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 03 June 2023 - 10:32 PM

_M_, si bila lani pri vas na Rok’n’bandu? Meni je zvenel veliko bolje na zabavi v sosednji vasi, ista skupina pa čisto drugo vzdušje. : )
  • 0

#2311 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 06 June 2023 - 09:48 AM

Ne, nisem bila. Mislim, na drugem žuru nisem bila, na našem pa ja, itak. Pri nas ni nekega splošnega žurerskega vzdušja, ne. Pa preglasno je ponavadi, ne moreš se niti pogovarjat, pa naj bi bilo srečanje zaposlenih in nekdanjih zaposlenih... 

Sem pa pravkar videla, da bo na PVC (Poletje v Cerknem) nastopil Rudi Bučar, jeeeej, sem že tam!

• 0

#2312 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 06 June 2023 - 03:33 PM

Sem pa pravkar videla, da bo na PVC (Poletje v Cerknem) nastopil Rudi Bučar, jeeeej, sem že tam!

:thumbup:
  • 0

#2313 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 03 July 2023 - 08:29 AM

• 0

― V. Van Gogh

#2314 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 July 2023 - 07:45 AM

Marmelada, ti gres na koncert na Dunaju 26. ali 27.? Midva bi sla se tja, ce bi lahko, pa ce bi bile boljse karte na voljo (na Koncerti.si so samo se aranzmaji za 2. in 3. kategorijo sedisc, kar izgleda precej slabse kot sva imela v Padovi). Moz bi sel kar na parter, ker je obseden z njimi od koncerta dalje, tako ga je fasciniral. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#2315 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 07 July 2023 - 03:57 PM

26. So bile za tisti dan boljše karte na voljo. Kupila sem za tribuno, levo od odra v 1. vrsti. Naj bi bila to boljša kategorija z boljšim pogledom. Saj v parterju je pomoje boljši filing, ampak pri taki masi ljudi ne vem, če se mi da tam gužvat, pa kolegica je bolj majhna in nisem hotela, da bi tam slabo videla na oder. :lol:

A v Padovi je bila predskupina?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2316 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 July 2023 - 04:01 PM

Mislim, da ne, sigurna pa nisem, ker sva toliko časa hodila na koncert, da sva tik pred začetkom prišla na mesti. 

Veliko kritik sem prebrala, da se na parterju slabo vidi tudi zaradi vseh telefonov in da nekateri po cele koncerte snemajo. Jaz sem ful malo.

To si pomoje super poziciji izbrala. Trenutno nisem nikomur tako fouš kot tistim, ki vas koncert še čaka. :D Uživajta!!

• 0

― V. Van Gogh

#2317 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 07 July 2023 - 04:14 PM

Kdaj pa je pri vas uradno pisalo na karti, da se začne?

Na Dunaju piše ob 19h, ampak ne vem, ali se takrat vrata odprejo, ali začne predskupina takrat. Fajn bi bilo, da bi Rammstein začeli šele okrog 21h, ker je škoda, da je po svetlem koncert. Kinky je rekla, da je bilo v Münchnu pol koncerta še po svetlem.

Ja, na Youtubu sem videla, da eni snemajo cel koncert s telefonom. Mi ni jasno, ali imajo kako stojalo al kaj.

Mene je tudi mikalo, da bi šla še naslednji dan drug koncert poslušat od zunaj, pa gledat, kako se ogenj vidi. :D Ampak greva naslednji dan po koncertu domov. Najprej sva mislili it na dan koncerta na Dunaj in bit še naslednji dan tam, potem sva se pa odločili, da greva raje en dan pred koncertom gor.
  • 0

#2318 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 July 2023 - 04:26 PM

Povsod je pisalo, da se začne ob 21ih, razen na FB ob 20ih, ampak pred tem, ko smo hodili do stadiona, se sploh nič ni slišalo. Mogoče to piše za uro, ko se odprejo vhodi za tribune. Je pa res bedno, če je koncert po svetlem.

• 0

― V. Van Gogh

#2319 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 07 July 2023 - 04:29 PM

Moram pogledat, če kje še kaj več piše. Kolikor sem gledala, so v drugih mestih Rammstein začeli še po svetlem.
  • 0

#2320 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 July 2023 - 04:35 PM

To ja, saj se šele po 21:30 stemni.

Pa ne se preveč oblečt, ker je od vsega ognja noro vroče. :lol: Mene je kar oblivalo, haha

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users