Ohjoj, jaz sploh nisem vedela za to zgodbo, se vidi, da nič ne spremljam novic. Zgleda, da sta starša prava fanatika. Ne razumem, zakaj ne peljat otrok k zdravniku :S Vloge za otroške dodatke in vse druge ugodnosti so pa lahko izpolnili.... V glavnem, smilijo se mi otroci, upam, da si bodo vsaj med sabo pomagali, če jih je že toliko.

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 17 December 2013 - 10:47 AM
Posted 17 December 2013 - 11:08 AM
Posted 17 December 2013 - 08:21 PM
"Vsak dan manipulirajo z nami. Zasipajo nas z nepomembnimi informacijami, da ne bi razmišljali; ustvarjajo probleme, da bi ljudje laže sprejeli omejitev svobode; uvajajo spremembe, ki bi se jim, če bi se zgodile naenkrat, ljudje uprli, toda s politiko majhnih korakov jih počasi sprejemamo; zlorabljajo nas, tako da med nas sejejo jezo in strah; mehanizmi delovanja postajajo tako zapleteni, da jih »navaden« človek ne razume."
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 December 2013 - 07:29 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 December 2013 - 08:52 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 December 2013 - 12:10 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 December 2013 - 02:49 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 December 2013 - 10:31 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 January 2014 - 12:52 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 January 2014 - 11:47 PM
TALE zapis me je pravkar spravil v smeh. Sicer starejšega datuma, a to nima veze.
Tale odstavek je epic:
Za dve mlajši punci, ena je bila kar v redu, druga malo pretolsta okoli bokov, se je izkazalo, da sta go go plesalki,
suhljata mulca v prevelikih suknjičih pa njuna bodigarda. Predstava je še najbolj spominjala na lezbošov, pri čemer
je bolj tolsta od akterk delovala težje hendikepirano, saj ni zmogla drugega kot valjanja po šanku in kvečjemu morbidnega
premetavanja z enega na drugi bok.
Posted 06 January 2014 - 02:51 PM
Pomisleki: Dolgočasnost v imenu znanosti
"Ko je po vrnitvi v Slovenijo začel predavati na fakultetah, je presenečen ugotovil, da so študenti strahotno nepismeni."
Posted 06 January 2014 - 09:58 PM
Razkol med izobraženimi starši in zdravstvenimi delavci je vedno globji:
Ali lahko še zaupamo zdravstvu?
Posted 08 January 2014 - 12:29 AM
http://www.24ur.com/...ke-postaje.html
Žalostno. Moram pa reči, da sem bila ful vesela, ko mi ni bilo potrebno več hodit na vlak, na železniški postaji sem se vedno skrajno neprijetno počutila, vedno je bil kakšen čuden folk tam.
Posted 08 January 2014 - 11:45 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 08 January 2014 - 11:52 AM
Nekaj ne bo prav z linkom..
Posted 08 January 2014 - 11:53 AM
Hvala, popravljeno.
Posted 08 January 2014 - 01:14 PM
http://www.24ur.com/...ke-postaje.html
Žalostno. Moram pa reči, da sem bila ful vesela, ko mi ni bilo potrebno več hodit na vlak, na železniški postaji sem se vedno skrajno neprijetno počutila, vedno je bil kakšen čuden folk tam.
Zanimiv prispevek. Je pa jasno, da se tam zbirajo in narkomani, in prostitutke, saj je tam največji pretok ljudi, lahko se 'skriješ' med množico.
Postaja ZOO.
Bravo novinarka, klošarja vpraša, če bo šel domov.
Posted 08 January 2014 - 01:27 PM
Hja, saj železniške postaje so leglo čudnih ljudi povsod po svetu. Sploh v večernih urah, ko povprečni ljudje odidejo v zavetja svojih domov, lahko na železniških postajah vidiš vse živo.
Posted 08 January 2014 - 07:17 PM
"1 DIPLOMA + 0 IZKUŠENJ = NASLEDNJI, PROSIM!
Velika večina mladih verjame, da je študij njihova »trenutna zaposlitev« ter da je delo ob študiju smiselno le zato, ker navrže nekaj denarja za zabavo. Izkušnje ob tem delu zanje niso pomembne, pomemben je zasluženi denar.
Ko diplomirajo, se začnejo z diplomo v roki zbegano razgledovati po trgu dela in razmišljati, kako neki bodo sedaj začeli svojo poklicno pot in ustvarili bleščečo kariero, o kateri že dolgo sanjajo.
Pisati začnejo dolgočasne prošnje in poudarjati svoje odlične ocene, ki nikogar ne zanimajo. Zdi se, kakor da hočejo, da delodajelec v njih vidi tiste lastnosti in sposobnosti, ki jih še sami ne poznajo.
Hočejo biti vodje, pa še nikoli niso vodili. Predvidevajo, da imajo prave vrline, ki bi jih delodajelec moral nekako razbrati iz njihove diplome, liste obiskanih seminarjev,
rojstnega datuma ali lepega domačega naslova. Tako so seveda kmalu razočarani.
Največkrat se pritožujejo z besedami: »Nočejo mi dati priložnosti! Kje naj bi dobil
izkušnje, ko pa sem ravno prišel iz šole? Vse je le v VIP in jaz imam revne starše. Ta svet ni pravičen.«
Nočejo ti dati priložnosti? Zakaj pa bi? Kdo si? Pokaži, kaj imaš, pokaži, kaj mi lahko daš!
Nikar samo ne pričakuj, nikar samo ne vzdihuj ... priložnosti ti ne dam, priložnost moraš najti in videti sam.
Na leto diplomira
–
predstavljajte si
–
približno 1200 ekonomistov. To pomeni, da ima delodajalec letno na trgu približno 1200 različnih novih delnic
–
nakup napačne mu ne bo prinesel dobička; kakšna je verjetnost, da najde pravo?
Ta delodajalec prejme na svojo mizo 300 tovarniško produciranih prošenj: vsi
diplomirani, vsi s stalnim prebivališčem, vsi z izkušnjami z delom v skladišču, pri manjših administrativnih delih, z vožnjo taksija ipd. Naenkrat pa kakor svetla cvetka, kakor žarnica po dolgi temi iz povprečja zasveti kandidat, povsem drugačen in zanimiv.
Mladi diplomant, ki je delal zastonj v nekem znanem društvu, v okviru katerega je organiziral projekte, spoznal nekatere elitneže in si ustvaril VIP, spozna delovanje nekaterih sistemov ipd. Ta isti diplomant je pisal tudi članke za znani časopis in večkrat kaj postoril zastonj.
Zastonj! To pomeni, da za delo ni prejel denarne nagrade. Ampak on je vedel,
da ni delal zastonj, ker je videl priložnost. Pridobil je izkušnje, zveze in poznanstva,
reference, zdravo samozavest in danes tudi delo, ki ste ga hoteli imeti vi."
(Mojedelo.com)
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 09 January 2014 - 12:54 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users