Prve dele samo še na partisu, ker v rtv arhivu ostanejo samo 7 dni od predvajanja

Nanizanke, nadaljevanke
Posted 23 January 2020 - 07:23 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 January 2020 - 07:26 AM
Posted 26 January 2020 - 09:32 AM
Cavazza je fu.kable.
Posted 26 January 2020 - 11:30 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 January 2020 - 11:49 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 January 2020 - 01:02 PM
Cavazza z videzom kompenzira, drugače Taras kot lik pol toliko ne bi bil zanimiv.
Meni je bil super zadnji del, nisem si mislila, da bo taksen razplet. Nasploh nimam nobenih pripomb
celotna serija se mi zdi velik korak naprej za slovensko produkcijo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 January 2020 - 01:59 PM

Si bom pa morala enkrat pogledat za nazaj vse dele. Glede na dogajanje na začetku, sem mislila, da bo morilec eden od zdravnikov, ki so bili na tisti zabavi, pa sem se motila.

Katera je pa naslednja serija, ki se bo predvajala? Nič nisem zasledila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 January 2020 - 02:45 PM
V imenu ljudstva.
Baje sta bila nekje v ozadju, pravi fotr. Zakaj niso mene dali za statistko, da bi si malo oči napasla. Pred leti, ko sem delala v eni agenciji, smo imeli sestanek z Cavazzo glede reklame za Laško. Mislim, da tisti dan nisem kaj dosti naredila.
Sem šele pred kratkim izvedela, da je z Ajdo Smrekar, nisem na tekočem z našo sceno.
― V. Van Gogh
Posted 27 January 2020 - 03:09 PM
Posted 27 January 2020 - 03:25 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 January 2020 - 03:47 PM
Pri 35 letih pa res ni več študentka ...Pač sta 12 let narazen
Itak pa pri njegovih letih študentke izgledajo bolje od njegovih vrstnic. In kakor si predstavljam, da se mu verjetno mečejo pred noge, si revež res ne more ravno pomagat
Put A Kilt On It!
Posted 27 January 2020 - 05:44 PM
Zadnji del Jezera moram še pogledat, zdaj sem v Affair padla, pri predzadnjem delu mi je šlo že na jok.

Posted 30 January 2020 - 09:00 AM
Se strinjam. Se pa tudi strinjam, da so liki površinski, dobra ugotovitev glede kompenzacije z videzom. : )Meni je bil super zadnji del, nisem si mislila, da bo taksen razplet.
...celotna serija se mi zdi velik korak naprej za slovensko produkcijo.
Posted 31 January 2020 - 08:09 AM
Btw, koliko je on visok? Če ni ne vem kaj, se mi malo poruši vse skupaj.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 31 January 2020 - 08:24 AM
Po moje 185 mora imet. V moji glavi ima še več
Put A Kilt On It!
Posted 31 January 2020 - 11:20 AM

― V. Van Gogh
Posted 04 February 2020 - 01:50 PM
http://www.airbeletr...tUfUV2OeCa_LB6c
Haters gonna hate. Še dobro, da avtor ne omeni, da je True Detective od 1. sezone dalje čisti podn.
Včeraj sem pogledala 1. del V imenu ljudstva, mi je bila tudi kar všeč. Mogoče imam pa samo nizka pričakovanja od naše produkcije.
― V. Van Gogh
Posted 04 February 2020 - 02:29 PM
^^ jaz sicer ne bi bila tako kritična do nadaljevanke in mi je bila všeč. In še vedno mislim, da je bil velik preskok za slovensko produkcijo. Ampak iskreno povedano, če ne bi bila slovenska (in s Cavazzo), ne bi prišla dlje od prvega dela. Tudi meni je bilo prepočasno dogajanje in pomanjkanje tako razvoja likov, kot napetosti.
Ampak, ker pa je SLO, sem jo pa z veseljem gledala in uživala v njej.
Zdaj sem iskala, če bi kje našla Na terapiji nadaljevanko. Sem jo zadnjič malo ujela in se mi zdi zanimiva. Verjetno jo Paris ima.
Put A Kilt On It!
Posted 04 February 2020 - 04:14 PM
Posted 04 February 2020 - 04:57 PM
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users