Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2301 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2010 - 11:21 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 3. 2010 - 23:20) View Post

Aja, to glih ne spada v to temo, pa vendar - prekvčeraj ena stara oma je šla za mano do bloka in je imela
en krzneni montln (sigurno je bilo pravo krzno, grem stavit ... no, to je stvar, ki mi gre zelo na živce). Pa jaz pospešim in ji pred nosom spizdim v
blok. In ona je očitno k nekomu prišla na obisk, ni imela ključa. Pa mi trka po steklenih vratih (jaz sem še
pošto jemala ven), a sem bila seveda gluha. Dober občutek je bil. Naj si najprej crketino dal dol iz svojega
gnilega telesa, potem pa se bomo naprej pogovarjali, stara smrduharica.

love.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2302 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 06 March 2010 - 11:22 PM

thumbup.gif

Jaz na busu nikoli ne odstopim zica babam v crkovini, pa če je stara 85 let in komaj stoji. Boli me kurac.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2303 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2010 - 11:22 PM

sleep.gif wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2304 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 06 March 2010 - 11:26 PM

ja! prasica stara! mar bi tist keš porabla za nove kolke!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2305 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 06 March 2010 - 11:26 PM

laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2306 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 06 March 2010 - 11:28 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 3. 2010 - 23:01) View Post

_Planet_, sem ti že večkrat mislila rečt, da bi se midve v real odlično razumeli.
IPB Image

cool.gif

Šuša, ti si meni taka uganka - po videzu delujes ful nezno in milo, ampak, ko usekas, gre pa do kolka. laugh.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2307 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2010 - 11:53 PM

QUOTE(Plain Jane @ 6. 3. 2010 - 18:49) View Post

Kranjske klobase, omg bruh! Al pa KRVAVICE! (batina in pol lol1.gif ) Hrenovke pa včasih, to pa priznam. oops.gif

IPB Image

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2308 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 06 March 2010 - 11:58 PM

QUOTE(_Planet_ @ 6. 3. 2010 - 23:28) View Post

cool.gif
Šuša, ti si meni taka uganka - po videzu delujes ful nezno in milo, ampak, ko usekas, gre pa do kolka. laugh.gif

hehe ma ja js sm ful presenetljiva. vsi me sam gledajo ko začnem klet xD sploh k mamtak posebn glas no...men je čudn, sam se ne ujema s karakterjem k ga mam xD
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2309 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 March 2010 - 12:01 AM

^^Haha, to sem pa vidla to skupino na FB. Ta mi tok čorava deluje, da ji bo to njen poročni šopek. wacko.gif Drugač sem se komi prislila, da sem napisala ta vulgaren izraz na B (v resnici tega niti izgovorit ne morem laugh.gif )

LMAO@Šuša. lol1.gif thumbup.gif
  • 0

#2310 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 12:10 AM

Jaz sem se pa pošteno nasmejala skupini "Hvala bogu za mamico in očija". butl.gif

Pa če samo malo pogledaš ksihte ljudi, ki so včlanjeni notri, zabavno.

Kao reakcija na novi družinski zakonik.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2311 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 March 2010 - 12:14 AM

^^Si me spomnila na to, da nam na faksu poleg novega DZ omenjajo še oz. dajejo stalno primere s temi bulmastifi. Recimo, sosed vam da v zastavo sosedovega bulmastifa in vi z njim počnete vse živo. In cela predavalnica v smeh. huh.gif
  • 0

#2312 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 07 March 2010 - 12:17 AM

QUOTE(Plain Jane @ 7. 3. 2010 - 0:01) View Post
Drugač sem se komi prislila, da sem napisala ta vulgaren izraz na B (v resnici tega niti izgovorit ne morem laugh.gif )

Ti bi živčnega fasala zraven mene. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2313 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 12:18 AM

QUOTE(Plain Jane @ 7. 3. 2010 - 0:14) View Post

^^Si me spomnila na to, da nam na faksu poleg novega DZ omenjajo še oz. dajejo stalno primere s temi bulmastifi. Recimo, sosed vam da v zastavo sosedovega bulmastifa in vi z njim počnete vse živo. In cela predavalnica v smeh. huh.gif

Hja, kaj češ ... debili so in očitno bodo vedno v prevladi.

• 0

#2314 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 07 March 2010 - 12:33 AM

QUOTE(Šuša @ 6. 3. 2010 - 23:58) View Post

hehe ma ja js sm ful presenetljiva. vsi me sam gledajo ko začnem klet xD sploh k mamtak posebn glas no...men je čudn, sam se ne ujema s karakterjem k ga mam xD

biggrin.gif

QUOTE(Plain Jane @ 7. 3. 2010 - 0:01) View Post

Drugač sem se komi prislila, da sem napisala ta vulgaren izraz na B (v resnici tega niti izgovorit ne morem laugh.gif )

laugh.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 3. 2010 - 0:10) View Post

Jaz sem se pa pošteno nasmejala skupini "Hvala bogu za mamico in očija". butl.gif

butl.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2315 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 12:35 AM

Zmotila sem se v besednem vrstnem redu. Pravilno je: BOGU HVALA ZA OČIJA IN MAMICO! sleep.gif

Pri opisu pa piše:
Proti novemu družinskemu zakoniku! Bog je ustvaril Moža in ženo, da se ljubita in ustvarita družino,
če bi hotel bi ustvaril homoseksualce že on!

• 0

#2316 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 07 March 2010 - 12:39 AM

Hoho, to pa je še ena stopnja v debilizmu več. laugh.gif

Lahko bi mi poslala invite, btw. dry.gif

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 07 March 2010 - 12:40 AM

OMG ohmy.gif (da o pravopisu ne govorim) ... za zjokat ... cry.gif
  • 0

#2318 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 12:42 AM

QUOTE(Jinadaze @ 7. 3. 2010 - 0:39) View Post

Hoho, to pa je še ena stopnja v debilizmu več. laugh.gif

Lahko bi mi poslala invite, btw. dry.gif

A misliš, da sem včlanjena??!!
Če bi bila, upam, da imam tako dobre prijatelje, da me odpeljejo na psihiatrijo.

• 0

#2319 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 07 March 2010 - 12:43 AM

Čudno bi se mi zdelo, da ne bi bila, glede na to, da zagovarjajo vse tvoje nazore. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2320 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 12:54 AM

Šššt, da te kdo ne čuje.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users