Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36407 replies to this topic

#23161 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89729 posts

Posted 09 August 2011 - 08:29 PM

To je pa res nazaslišano, sočustvujem.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#23162 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 11 August 2011 - 09:19 AM

NUJNO!

Dela katera prek napotnica.com? Šef mi je rekel, da ma rajši, da si jo tu naročim, pa jst prvič slišim za to in me zanima, če je vse tako, kot je treba.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#23163 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 11 August 2011 - 12:14 PM

Imortelle, pri kateri firmi pa je bilo to?

Jaz imam tudi eno nujno vprašanje, oz. rabim mnenje o naslednji zadevi: pred operacijo moram opraviti naslednje raziskave: SR, hemogram, PČ, INR, biokemične preiskave, elektroliti in EKG.
No, danes sem šla k zdravnici, da opravim te preiskave, pa mi je dala napotnico samo za kri. Ko sem šla do nje in jo vprašala zakaj me ne da še na ostale preiskave mi je rekla, da sem za to še premlada... Stara pa sem 22 let.
No na netu sem že izbrskala, da gre večinoma itak za krvne preiskave, razen za biokemične preiskave nism zihr, če se ne motim te zavzemajo tudi urin ane?
Pa EKG se mi zdi tudi kar pomemben, mar ne? Čeprav sem mlada, ampak gre za operacijo (nosni pretin v splošni anesteziji).

A mislite, da delam paniko, al se tut vam zdi, da je to ful čudno? hmm.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#23164 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 11 August 2011 - 12:20 PM

Če so ti rekli, da rabiš imet te presikave narejene že vejo kaj pišejo. Domnevam, da hoče tvoja splošna zdravnica šparati z napotnicami, da bi ti to naredili potem v bolnici
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#23165 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 August 2011 - 12:21 PM

QUOTE(Jinadaze @ 9. 8. 2011 - 21:29) View Post

To je pa res nazaslišano, sočustvujem.

• 0

#23166 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 August 2011 - 08:01 PM

Enemu kolegu ne morem dopovedat da je "o čem se gre" napačno, in da je pravilno "o čem gre".
Ima katera kak link kjer je to pravilo napisano? laugh.gif Ali karkoli pač, s čimer bi mu dokazala oz razložila zakaj je narobe?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#23167 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25620 posts

Posted 11 August 2011 - 08:11 PM

QUOTE(Frčica @ 11. 8. 2011 - 13:20) View Post

Če so ti rekli, da rabiš imet te presikave narejene že vejo kaj pišejo. Domnevam, da hoče tvoja splošna zdravnica šparati z napotnicami, da bi ti to naredili potem v bolnici

točno to se je meni zgodilo. Dobila sem seznam, kaj naj bi vse prinesla s seboj od osebnega zdravnika. Sem šla gor, dobila napotnico samo za kri, da ostalo naj grem pa kao h ginekologinji, ker je ginekološko. Pridem do ginekologa, me nazaj pošlje k osebnemu, da ona teh napotnic ne more dat. Na koncu sem, kar sem imela, pač odnesla v bolnico, ostalo so mi pa tam naredili. Ampak glede na to, da niso nič komplicirali (tudi omenil ni nihče nič), je očitno to stalna praksa!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#23168 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 11 August 2011 - 08:26 PM

down.gif Ma jst mam itak jutr namen it do dr. Spudiča (on me bo operiral) in mu bom še to razložila, pa bomo vidl kaj bo rekel, potem grem pa še v zd po izvide in če bo potrebno bom "zatežila" naj me dajo še na preostale preiskave. Samo mi gre pa res na živce kako prelagajo dolžnosti na druge...
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#23169 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 August 2011 - 10:19 AM

Zanima me, kje v Ljubljani bi dobila en hud pekač za pito? Da bi imel odstranljivo dno. Je kaka taka trgovina s kuhinjskimi pripomočki?
  • 0
Viens, reste ici!

#23170 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 August 2011 - 10:25 AM

Jaz sem ga nabavila v Šparu, Muller bi znal imeti tudi kaj podobnega. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#23171 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 August 2011 - 10:27 AM

Imam v mislih še Namo!
Bom šla pogledat.
Kinky, naročaš ti kaj stvari za kuhanje (kake pekače in bolj fancy stvari, ki jih ne moreš dobit v slo) preko interneta?
  • 0
Viens, reste ici!

#23172 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 August 2011 - 10:35 AM

Naročila sem samo ene silikonske posodice (za majhne tortice).

Ne vidim zakaj ne bi preko neta naročila, po moje ni panike, in na eBayu recimo se res dobi 'vse živo'. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#23173 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 August 2011 - 04:58 PM

Dala bi prat cunje, pa nimam praha (=tekočine), samo mehčalec. Kaj naj storim? cry.gif
  • 0

#23174 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 August 2011 - 05:30 PM

Daj prat jutri! twisted.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#23175 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 August 2011 - 05:38 PM

Hvala za izredno neuporaben nasvet. dry.gif laugh.gif

Sem pa dobila na Internetu nasvete:

- dodaš malo detergenta za prati posodo

- malo šampona

Ali pa brez, kajti v 'cunjah' je še nekaj detergenta od prejšnjega pranja. smile.gif
  • 0

#23176 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 12 August 2011 - 05:38 PM

Jaz sem jo hotela poslat v Špar po prašek, hehe. Jaz bi počakala, no. Če je res nujno, se baje da prat s sodo bikarbono.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#23177 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 August 2011 - 06:01 PM

http://tipnut.com/10...ergent-recipes/ smile.gif

http://www.angelski-...-naredimo-sami/
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#23178 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24058 posts

Posted 13 August 2011 - 10:00 AM

Jaz imam Simobilov paket Orto v nulo in me zanima, če kaj zaračuna, če pošlješ sms/mms na Hrvaško? Kot sem po cenikih gledala, sem razumela, da je to enako, kot če ga pošlješ v Slovenijo. hmm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#23179 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 August 2011 - 10:01 AM

Ne, če ti pošiljaš iz SLO v tujino te ne stane nič, oz enako kot če bi pošiljala v Slovenijo.
  • 0
Viens, reste ici!

#23180 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24058 posts

Posted 13 August 2011 - 10:03 AM

A je za pošiljanje v vse tuje države tako?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users