Še sreča, da imam možnost odpovedi.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 08 August 2011 - 10:09 AM
Še sreča, da imam možnost odpovedi.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 August 2011 - 11:06 AM
Posted 08 August 2011 - 11:12 AM
Posted 08 August 2011 - 11:15 AM
Ali ima zato tudi dobra pogajalska izhodišča kar se plače tiče? Navsezadnje so oni poklicali njo...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 August 2011 - 11:41 AM
Ja, bi znalo biti, da bodo bolj prisluhnili njenim zeljam kot bi sicer.
Dajte mi še povedat, jaz nisem bila ves čas pri istem delodajalcu. Če si ves čas pri istem, vem da mora dat. Kako pa je, če nisi. To je pa verjetno odvisno od njegove dobre volje oz. ali mi sploh sme dat?
podpis!
Spet kolektivna pogodba (in ZDR).
Posted 08 August 2011 - 11:42 AM
Jaz bi tudi sprejela.
Ali ima zato tudi dobra pogajalska izhodišča kar se plače tiče? Navsezadnje so oni poklicali njo...
Plača je sprva minimalna
Sicer pa ne pričakujem nič takega, ker je direktor baje pravi stiskač, kar se plač tiče. Pa govori se, da tudi niso vedno plače na isti dan, ampak je tudi po teden, dva zamik. Poleg tega pa se je že zgodilo, da so plače bile nakazane v dveh delih.
Ni najbolj obetavno, ampak boljše, da zaslužim vsaj nekaj, kot nič.
Če se mi bo zdelo, da se zaslužek ne sklada z dejanskimi odgovornostmi in obsegom dela, bom pač dala odpoved.
Še nekaj me zanima: kako se zdaj beležijo zaposlitve? Včasih je bila delavska knjižica, a zdaj je pa kar v kakšni bazi podatkov? Imajo delodajalci vpogled v to, kje vse (in koliko časa) si bil v preteklosti zaposlen?
Če podpišem pogodbo, a moram kam javit, da sem zaposlena (zdaj sem prijavljena na zavodu)? Ali javi delodajalec? A moram še kaj drugega naredit? Vem, da me čaka zdravniški pregled (pričakujem, da ga bom kljub temu, da bi ga moral plačat delodajalec, morala plačati sama).
Posted 08 August 2011 - 08:51 PM
Posted 09 August 2011 - 05:10 AM
In zadeva je taka: Ko pritisnem na imenik se mi izpiše: dostop do vizitk shranjenih v pomnilniku kartica sim ni mogoč. Sedaj pa ne vem al je zbrisala cel imenik, al ga je kako zaklenila al kaj
Prosim za pomoč če kdo ve??
smo že uredile
Posted 09 August 2011 - 11:03 AM
Izpolnjujem obrazec za pridobitev subvencije pri zasebnikih za študijsko leto 2011/2012 in mi ful stvari ni jasnih. Postopoma vas bom spraševala.
Najprej mi ni jasno kaj je :
Enotna marična številak občana :
Kaj naj obkrožim pri Načinu študija, če pa še ne vem, ali bom šla redno naprej ali pa bom ponavljala?
http://www.stud-dom-...2012_S/1_70.pdf
Aaaa, tisto prvo je EMŠO ok. Kaj pa naj pri načinu študija nardim?
Posted 09 August 2011 - 11:11 AM
Lahko pustiš prazno, boš kasneje dopolnila. Važno je, da v roku pošlješ prošnjo, četudi ni popolna.
Posted 09 August 2011 - 11:12 AM
Rok je do jutri, jaz sem imela v glavi, da je 100% do 20.!
Če danes pošljem priporočeno (torej se bo videl datum), bo ok?
Posted 09 August 2011 - 11:49 AM
Do 20. je rok za podaljšanje
Lahko pošlješ še jutri, obvezno priporočeno.
Posted 09 August 2011 - 11:59 AM
Ja vem, do 10. pa je rok za novince. To sem jaz!
Posted 09 August 2011 - 01:10 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 09 August 2011 - 01:18 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 August 2011 - 01:28 PM
Edit: hkrati se mi je posvatilo, da je "dual sim" izraz s katerim moram iskati po netu. Nekaj sem našel, hendikep je ta, da so dual sim aparati težko dostopni, ker operaterji ne vidijo radi, da ke klientela priklopljena na dva različa provajderja hkrati. Upam, da bom našel kaj sprejemljivega. Da bi pa se Applu posvetilo izdelati tak dual sim telefonin, verjetno ne gre upati.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 09 August 2011 - 08:21 PM
Zmenjena sva bila ob 10h dopoldne na točno določenem kraju (v kavarni). Čakala sem ga 1 uro, pa potem klicala dvakrat, ampak se mi ni javil in do zdaj ni poklical nazaj, oz. me kakorkoli poskusil kontaktirati.
Naj grejo k vragu! Ne morem verjet, da je nekdo lahko tako neresen, no! Zakaj so mi potem pošiljali emaile, me klicarili in skorajda prosili, če bi bila še zainteresirana za delo pri njih?! Zdaj me je itak vse minilo in si lahko zataknejo službo nekam!
Prav nategnjeno in butasto se počutim!
Posted 09 August 2011 - 08:26 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Eli