Belgijski komad je meni dober, ampak ga je tip dobesedno razmesaril, obupna interpretacija. Škoda.

Eurovision Song Contest
Posted 07 May 2014 - 07:44 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 May 2014 - 07:59 AM
A še koga islandski komad ful spominja na Elvis Jacksone?
Posted 07 May 2014 - 08:03 AM
Posrečeni so, in oni poosebljajo tisto kar ESC dejansko je: neobremenjena zabava. Prišli, se zabavali, in se celo prilezli v finale.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 07 May 2014 - 11:15 AM
Nizozemci so mi super, najboljši v bistvu. S tem bi v Ameriki daleč prišli.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 May 2014 - 11:18 AM
Armenec je kar malo fušal, je še katera opazila?
Jutri pa Tinkara, navijajmo, žal ne bom gledala.
Posted 07 May 2014 - 12:26 PM

Posted 07 May 2014 - 02:59 PM
Meni pa je latvijska pesem čisto zabavna, evrovizija pač.

Posted 09 May 2014 - 07:03 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 May 2014 - 01:26 PM
Ja, super. Tudi nastop je bil odličen, in res smo lahko ponosni na Tinkaro.
Včeraj sem prepričala fanta, da je gledal 2. polfinale z mano, je rekel, da ni gledal že 10 let (ker da je neumno).
Moram rečt, da sem se ful zabavala ob njegovih ostrih komentarjih
Ful mi je škoda, da ni šel Izrael naprej. Poljakinje so za bruhat.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 May 2014 - 04:54 PM
Jaz bom komentirala scenografijo - nore vizualizacije, ustvarjanje 3D efekta, spet so se potrudili na polno. Dvorana za nastop je bila pa preurejena nekdanja ladjedelnica, kar sem videla preko prenosa, je izgledalo gromozansko, noro!
Naslednje leto bo torej Eurosong v Avstriji, Kinky, a bos sla? :-)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 May 2014 - 05:13 PM
Naslednje leto bo torej Eurosong v Avstriji, Kinky, a bos sla? :-)
Jaz sem tudi takoj na to pomislila. Zdaj imaš res idealno priložnost za it, vprašanje, kdaj bo spet tako blizu.
Jaz prvega polfinala nisem gledala, drugega ja, finala pa spet ne, ker sem bila zunaj. Sem ujela samo glasovanje. Avstrija...kaj pa vem. Vzbujanje pozornosti je dober način za uspeh. Nizozemska mi je bila ful bolj všeč.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 May 2014 - 05:52 PM
Meni je bilo letos večino pesmi všeč. Še bolj kot Avstrija mi je v podobnem žanru všeč pesem Armenije, čeprav je bila odpeta slabše kot avstrijska. Škoda, ker je prvi mirnejši del pevec precej fušal. Zadovoljna sem bila tudi s kvaliteto petja pri veliki večini pevcev. Noben ni noro fušal, ni kazal kakšne hude treme itd. ... Čudno mi je, da smo dobili tako malo točk, čeprav nisem pričakovala, da bomo boljši od naprimer 18ga mesta.
Posted 12 May 2014 - 07:11 PM
Conchitin komad ni slab, vendar pa se mi ni zdel najboljši. Mislite, da je bil ljudem od vseh najbolj všeč njen komad, ali pač njena oz. njegova pojava?
Ker če je zmagal zaradi fejk tolerantnosti in ne zaradi komada... Je Evrovizija znova dokazala, da je bolj pomemben show kot pa sama glasba.
Pa pričakovala sem, da se bo Avstrija visoko uvrstila, zmaga me je pa presenetila.
Armenija ima čudovit komad, moj zmagovalec
Velika Britanija je zvodenela nekako...Škoda, da se niso visoko uvrstili.
Za Slovenijo bi bil že čas, da nehamo to prireditev resno jemat. Poslali smo že marsikaj, pa nič ne potegne. Če bi sama Conchita nastopila za nas, ne bi zmagali.
Še en dober zapis: KLIK
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 May 2014 - 07:14 PM
Moj favorit je bila Nizozemska.
Avstrijske pesmi si sploh nisem zapomnila, ker sem se čudila izvajalki ali izvajalcu ali kako naj rečem... sem jo danes poslušal, ni slaba. Ni pa najboljša.
Škoda za Tinkaro. Odpela je perfektno, res si ni zaslužila tako slabe uvrstitve.
Posted 12 May 2014 - 07:33 PM
Jaz sem slišala samo nizozemsko in fantu rekla ej ta more zmagat....
Na koncu so bli pa drugi (v bistvu prvi, ker komad od tega karkoliže-ja je blazno dolgočasen in je pomojem tip zmagal samo zato ker izgleda...weird.)
Posted 12 May 2014 - 09:37 PM
Meni zmagovalna pesem sploh ni kaj ekstra. Sem mnenja da so ljudje bolj kot za samo pesem glasovali za Concito kot pojavo, zaradi ekcentričnosti, strpnosti, karkoli že.
Sem bila presenečena, da je bilo veliko mirnejših pesmi letos. Po pravici povedano mi nobena ni bila ekstra všeč.
Škoda za Tinkaro, bi lahko bila kakšno mesto višje.
[Napoleon]
Posted 12 May 2014 - 10:43 PM
Conchitin komad ni slab, vendar pa se mi ni zdel najboljši. Mislite, da je bil ljudem od vseh najbolj všeč njen komad, ali pač njena oz. njegova pojava?
Meni zmagovalna pesem sploh ni kaj ekstra. Sem mnenja da so ljudje bolj kot za samo pesem glasovali za Concito kot pojavo, zaradi ekcentričnosti, strpnosti, karkoli že.
Sem tudi jaz mnenja, da je Avstrija zmagala zaradi pojave. Zmage nisem pričakovala. Pa tudi sama pojava Končite mi ne potegne. Preveč mi je čudaško, ker ne veš, a naj bi predstavljala moškega, oblečenega v žensko ali žensko z brado.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 May 2014 - 06:50 AM
Ta tip drugače, Tom, je menda ful faca in miroljuben, pa njegova družina ga že od vsega začetka podpira. Ful lepo
Bill Bullard
Posted 13 May 2014 - 07:30 AM
Meni je bila Končita všeč - pojava malo manj, pesem pa precej. Nizozemska mi je bila precej brezvezna.
So mi pa všeč še Armenija, Belorusija, Švica (simpatičen dečko), Italija, Švedska, Nemčija. Tudi Grčija mi je šla po xy ponovitvi že kar v uho in pa Norvežan z refrenom (prej je pa samo matral mikrofon).
Nikakor pa mi niso potegnile Azerbajžan, San Marino, Romunija, Danci, Francozi.
Ostale so bile nekje vmes; Poljakinje so naredile dober šov - svaka čast, kako z brezveznim komadom vseeno zbrat kar nekaj pik.
Naša pesem mi je bila zelo vseč in si po moje nikakor ni zaslužila predzadnjega mesta - škoda. Meni se je že v drugem polfinalu zdela ena boljših pesmi, v finalu pa vsaj za zgornjo polovico!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 May 2014 - 07:45 AM
aja, še tole mi je zabavno
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users