Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2281 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 27 August 2009 - 11:36 AM

Se sicer zelo malo pudram. Zdaj trenutno imam doma enega od Shiseido, ki se ne dobi pri nas in je ful svetel, samo mi ni kaj preveč všeč po učinku. Pol mam pa še testerje Everyday Minerals in ta NYX, samo se mi bolj dopadejo tekoči pudri.

Enkrat sem imela Dream Matte Mousse od Maybelline in je bil ok. smile.gif Pri nas imam ogledana Revlon Age Defying with botafirm in Dr.Hauschka. Se dobi pri nas najsvetlejše odtenke in kolikor sem probala v trgovini sta odtenka zgledala ok. Malo je smotano, ker ne dobiš testerjev za vsaj dve uporabi. rolleyes.gif Sta pa oba kar mastna in verjetno bom enega nabavila jeseni. Ali pa iz tujine kak CoverGirl ali Stila, ker je oboje kar pohvaljeno. smile.gif

• 0

#2282 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 August 2009 - 07:28 AM

Matilda kaj pa Revlonove,MAC-ove in Bourjoisove si že pogledala?
Pri MAC-u bi se zagotovo kaj našlo.
  • 0

#2283 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17590 posts

Posted 29 August 2009 - 07:50 AM

MAC se ne dobi pri nas. Revlona Ivory je zelo težko dobit. Sej sem že kar nekaj idej dobila za zelo svetle, bom naslednjič v Mullerju preverila Lancome Color Ideal smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2284 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 August 2009 - 07:53 AM

Lancome maquimat ima tudi en ful svetel odtenek ga še imam ful malo in ga morem it kupit..Porcelain in je najsvetlejši(010).Pogle tega.Če se ne motim sem imela tudi Color ideal pa je bil ful voden(mislim da je to ta..samo nisem 100% ker sem ga dala naprej)
  • 0

#2285 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 29 August 2009 - 08:16 AM

Color Ideal(Lancome)je mnei najboljši puder smile.gif
  • 0

#2286 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 August 2009 - 08:24 AM

Sem šla pogledat , ja Color ideal je bil.No meni osebno ful ni bil všeč, ker je bil ful preveč voden, še nikoli nisem imela tok vodenega pudra.
Njboljše o da greš pogledat v trgovino.Mogoče pogledaš kaj pri Artdecotu(nisem še imela nič od njih ampak mogoče najdeš kakšen svetel odtenek).Pa Nivea ima nekaj svetlih tudi.
  • 0

#2287 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 August 2009 - 08:54 AM

Lancome Maquimat porcelain je meni pretemen. So drugi Lancomovi pudri svetlejši.
  • 0

#2288 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 29 August 2009 - 10:00 AM

QUOTE(Matilda @ 29. 8. 2009 - 8:50) View Post

Revlona Ivory je zelo težko dobit.

V Leclerku v Lj ga imajo.

QUOTE(Lo-Fi @ 29. 8. 2009 - 9:16) View Post

Color Ideal(Lancome)je mnei najboljši puder smile.gif

Podpis. Res ni glih hardcore kar se prekrivnosti tiče (lajk Revlonov Colostay), ampak meni bolj paše malo manjša prekrivnost.
  • 0

#2289 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 29 August 2009 - 10:08 AM

Revlonov Ivory imajo tudi v Iliriji in nekaterih Tuševih drogerijah. Res ga ni tako težko dobit.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2290 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 August 2009 - 10:21 AM

Jaz sem si pa že neki časa nazaj kupila od Essence tisti puder v peni (Maybelline ga ima tud) ej no, ful je fajn, sem prav presenečena. biggrin.gif So sicer samo bogi 4 odtenki, ampak sem vzela najsvetlejšega pa mi je zdele ko mam mal barve, celo mal presvetel, tako da mi bo v jeseni prav prišel. Ful se ga da lepo namazat, spodi ne dam nobene podlage in zelo dobro prekriva pa tak lep mat finiš naredi, ful gladko kožo (sploh če že tako nimaš problemov, jaz jih sicer mam) Pa čis za male pare. smile.gif
  • 0

#2291 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 August 2009 - 03:05 PM

^ A je ta zadeva mogoče K? Pa kolko stane? smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2292 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23279 posts

Posted 29 August 2009 - 03:10 PM

Imam eno vprašanje za tiste, ki uporabljate/ste uporabljale Diorjev tekoči puder Forever. In sicer me zanima, če vam je kaj izsušil kožo, glede na to, da ima med sestavinami že visoko na seznamu alkohol? Danes sem se prvič namazala s testerjem in mi je kar všeč im me mal mika, da bi ga kupla, ampak glede tega alkohola sem mal v dvomih, ker mam že tko težave s suho in luskasto povrhnjico. ermm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2293 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 August 2009 - 03:31 PM

QUOTE(Coco* @ 29. 8. 2009 - 16:05) View Post

^ A je ta zadeva mogoče K? Pa kolko stane? smile.gif

Pojma nimam, poglej, sej mogoče je kje ocena. Stane pa nekje 4€. huh.gif

edit: Evo, oceno. Ni K.
http://www2.cudovita...h...1&hl=mousse
  • 0

#2294 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 29 August 2009 - 04:15 PM

Puder za sneguljčice bi bil tudi Max Factorjev Miracle Touch v najsvetlejšem odtenku. Sem ga ene parkrat gledala in se mi je zdel eden svetlejših. Pa še super je menda smile.gif

Marmelada, pomojem ni bojazni, ker je ta alkohol bolj namenjen lažjemu razmazovanju kot ''negovalnemu'' učinku. Puder itak obsedi na koži in alkohol sčasoma izpuhti. Je pa res, da lahko pretirana uporaba izdelkov za mastno kožo, ki kao preprečujejo mastenje, še dodatno izsuši kožo, ampak pri tem pudru mislim da ni panike.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2295 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 August 2009 - 05:03 PM

A mogoče veš če se kaj občuti ko si namazan?Npr da potegneš s prsti po licu in se začuti tisti pudrast film? smile.gif

• 0

#2296 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 29 August 2009 - 05:37 PM

Vem kaj misliš. Zanimivo, ker jaz si ga tudi tako predstavljam, ampak ga še nisem probala. Nisem pa še zasledila, da bi se kdo pritoževal okoli tega.
  • 0

Tumblr

#2297 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23279 posts

Posted 29 August 2009 - 09:35 PM

Upam da maš prav, Podgana. smile.gif No sej ga bom še mal testirala in videla kaj bo. Max Factor Miracle Touch liquid illusion sem jaz mela, najsvetlejši odtenek - creamy ivory. Meni je bil lep odtenek pa tudi fajn puder. Ta odtenek je kar svetel ja. Sicer nekje srednje prekriven, pa fajn finish naredi. Ampak za mastno kožo mislim, da ne bi bil primer.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2298 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17590 posts

Posted 31 August 2009 - 03:52 PM

Ne Leclerc in ne Tuševa drogerija nista v moji bližini, zase sem pač govorila, da težko dobim smile.gif

pa še dobra novica zame: v drogeriji sem stestirala MaxFactorjec Miracle Touch, odtenek je dovolj svetel, preverjeno tudi na naravni svetlobi thumbup.gif ko bom pri denarju, ga bom kupila. Šele sedaj sem porajtala tudi ocene - očitno gre za enega boljših MF izdelkov.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2299 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 September 2009 - 09:07 PM

Je res prav za ful ful svetlo kožo? Jaz pa mam ves čas v glavi, da je najsvetlejši odtenek temen. Bo treba it spet probat. smile.gif
  • 0

#2300 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17590 posts

Posted 04 September 2009 - 01:47 PM

Nisem ga še kupila, desetega dobim cash. Bel glih ni... zdi pa se mi kar zelo svetel, ja. V trgovini je zgledlo kul, upam da bo doma in kasneje tudi.

Se pri nas že dobi Maybelline Dream Liquid Mousse Foundation ? Odtenki so mi všeč woot.gif

IPB Image
  • 0

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users