Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#2281 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 01 September 2007 - 09:42 PM

Buggy, kaj pa če zakleneš vrata od sobe? Če nimaš te možnosti jih pa zalimaj s selotejpom, na vrata pa obesi list s kakšnim napisom, kot je recimo: "my room, my mess, my business" ali kaj podobnega.

Ali pa naredi obratno: na postelji pusti škatlo kondomov, vibro (če jo slučajno imaš)... Mogoče jo bo tako šokiralo, da ne bo več prestopila praga sobe smile.gif
  • 0

#2282 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30008 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 September 2007 - 09:44 PM

Ančka, odlične ideje stresaš! hooray.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2283 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 01 September 2007 - 09:46 PM

hvala hvala smile.gif Ta napis je imel moj brat na vratih. Na sliki je bil pa en prasec, ki se je valjal v blatu biggrin.gif

sicer pa vidim, da v ogromno stvareh podobno razmišljava thumbup.gif

• 0

#2284 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 September 2007 - 09:50 PM

Obstajajo kopije ključev in vrjemte, če kdo hoče stikat in utrujat, že nadje način, da to lahko počne. Punce, mislm da si ne znate predstavljat, kaki psihiči obstajajo!
  • 0

#2285 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 01 September 2007 - 09:53 PM

Ok, potem mam pa drugo idejo: naj še ona začne brskat po maminih stvareh. Ko ji bo mati zatežila, naj ji reče samo, da ko bo mati nehala, bo tudi sama nehala.
  • 0

#2286 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 September 2007 - 09:58 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 1. 9. 2007 - 22:53) View Post

Ok, potem mam pa drugo idejo: naj še ona začne brskat po maminih stvareh. Ko ji bo mati zatežila, naj ji reče samo, da ko bo mati nehala, bo tudi sama nehala.

Jp to bi prej znal kake sadove obrodit. sam spet, lahko se pa zadeva enostavno samo še poslabša in pride to tega, da jo kam pošlje, mislm tko spodi od doma. Pozabljate na to, da nas tastari po 18 letu starosti niso dolžni več žvet in če se njim zahoče nas komot lahko postavjo pred vrata. Js jih, skor vsak dan dobim pod nos! da če mi kej ni všeč, se lahko spokam!
  • 0

#2287 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 01 September 2007 - 10:00 PM

Jeba...včasih pozabljam, da imam zlate starše in sploh ne pomislim, kako "jebeni" znajo bit drugi.
  • 0

#2288 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 September 2007 - 10:05 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 1. 9. 2007 - 23:00) View Post

Jeba...včasih pozabljam, da imam zlate starše in sploh ne pomislim, kako "jebeni" znajo bit drugi.

ah, ne sekiri se, je dost takega folka, ki se ne zaveda kake dušce od tastarih ma. No sej pr men je itak žleht sam mt in mi ona praktično nič ne more, edin teži pa utruja lahko. Bolj bi bil problem, če me fotr ne bi maral, ker je itak bjata od njega in edin on je tisti, ki me lahko pošlje kam, mtka pa ne:) Pa vrjem, da je to dost hudo, da ti en non stop dfiha za vrat in teži dobesedno za vsak drek. Da ne pozabm še tega, da ona non stop govori, tud če samo zidu, skoz jo lahko poslušaš, pa prpravljena je tud eno in isto trobt celo uro, ko da bi en lajno navil. Psiho od babe, k bi ji iz čistega užitka človek vrat zavil:) men se dozdeva, da je ženska motena ke v glavo!
  • 0

#2289 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 01 September 2007 - 11:06 PM

Ja no to je res fak, če ti en stika pa utruja non stop... jst mam matkino sobo zravn svoje in k se ona prpravi da bo začela lajat, tud ključ ne pomaga, postav se pred vrata in začne svojo lajno... in to se ne neha pol, če mislte da se ženska hitr naveliča, well u r wrong. In to ma skoz pol še kake monologe , usi bežimo pred njo na cajte, fotr ji je itaq že ne vem kolkrat reku, da je zaljubljena u svoj glas. In razn tega kolk smo grdi, nesposobni , debilni,... u name it, ne slišiš prav pogosto- pol psihira še s takimi npr. grem do sestrične , hoče vedt use kaj smo se pogovarjale in če povratna informacija ni dost izčrpna se začne dret , da smo zahrbtne in da jo sam opravljamo (k da se svet sam okol nje vrti) to use zato, ker ne mara matke od sestrične. Smo pa sosedi... Pa ne vem, k sm se jst enkrat z njo spičkala tko uno mal bl na hard, sm mela pr useh torbicah prerezane al potrgane roče.. mislm kr neki, pa cote mi tud na cajte kej kr zgine, enkrat sm jo dobla, da je neki zašuštrala in pač lepo fuknla stran. Ma tega je blo malo morje pr nas, pa res se skoz dere na use, ne plačuje računov, tko da jo mormo mal nadzorovat, tud sodni cenilci so nam lani kr na lepem začel letat po bajti, ker je nardila milijonski puf ... in pol sm mogla jst fotru utrujat, da so usaj tok zrihtal, da smo sicer zapufani do amena, ampak usaj na dražbo nas niso dal huh.gif aja pa če pride mimo kak lušten akviziter, bo mat nabavla svega i svašta, ker je pač dečko simpatičen - aja pa ta zadn je mel doma 4 mačke in zato je sfukala 70 jurjev za knjige, k bodo služile kvečjemu kot podstavek za rože, wanna hear some more? Fotr je pa totalno resigniran in mi reče, ja jst čakam da umrem, če nam zaplenjo bajto bom, šel pa živet u samski dom k svojim sodelavcem.. pol se pa pejt s takimi hmm.gif in ja komi čakam da grem, če ne bi mela bratov in tamale plus živali, bi jo tud sama pobrisala že kam, magari u samski dom, upam da usaj tja ne bi segu njen glas, sam klinc.. kaj k mi že tko al pa tko odmeva v glavi... Life is a bitch, but still, there is hope for a better future...
  • 0

#2290 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 September 2007 - 06:05 PM

Da ne bi toliko mislila nanj. Da ne bi nonstop čakala, kdaj se bo pojavil na msn-ju, ko pa sem si že miljavžntkrat rekla, ne, ne bom se oglasila kot en polizan puppy, ki maha z repkom in pridno čaka. Demit no, k vragu naj gre vse! down.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2291 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 02 September 2007 - 06:45 PM

Želim si da bi bil z mano... Ker je blo v soboto tko lepo z njim... In želim si da bi 2 tedna čimprej minila =) Ma ja, mal me meče biggrin.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#2292 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26078 posts

Posted 02 September 2007 - 08:18 PM

... da se ne bi sekirala za vsako malenkost, da bi ta let kukr tok uspešno minil, da bi nardila vse, kar sem si zadala ... da bi folk začel kej razmišljat, preden se odloč za hujšanje (ker ga ponavad izenačjo s stradanjem ... da ne govorim naprej). da bi mi psihologinja zamenjala fisko z bajlo (za maturo) ... da bi se mi menstra porihtala končno, bemu ... zdej bi bil pa že cajt.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2293 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 02 September 2007 - 08:25 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 1. 9. 2007 - 22:53) View Post

QUOTE(luciferka @ 1. 9. 2007 - 22:58) View Post

Pozabljate na to, da nas tastari po 18 letu starosti niso dolžni več žvet in če se njim zahoče nas komot lahko postavjo pred vrata. Js jih, skor vsak dan dobim pod nos! da če mi kej ni všeč, se lahko spokam!

Eh, sm obupala. Sej se bom čimprej spravla od doma, pa bo. Če ne bi mela operacije, bi mogoče dons dejansko spokala, sam ... to bi tok enih posledic potegnl za sabo, da ... ne morm se še s tem ukvarjat zdele. Bom rajš faks redno končala, pa pol šla. Al pa vmes, če bo preveč. Ne vem.

Želim si, da bi biv bibi tuki in bi se mal stiskala. oops.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2294 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 September 2007 - 01:30 PM

Da bi Sajkomir naredil izpit in seveda jaz jutri!! ohmy.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2295 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 03 September 2007 - 03:21 PM

En dolg dopust v Šaniji, al pač nek kjer je fulll toplo in morje cool.gif . Že cel tedn sam na to mislim, od kar sem nek dokumentrec na Tv gledala.
  • 0

#2296 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 September 2007 - 04:48 PM

Da bo letošnje šolsko leto najboljše.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2297 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 03 September 2007 - 05:13 PM

QUOTE(Princeska @ 3. 9. 2007 - 17:48) View Post

Da bo letošnje šolsko leto najboljše.

Same here.
  • 0

#2298 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 03 September 2007 - 07:37 PM

Da bi to kar sem danes pisno spacal bilo ok in da bo v petek ustno tudi ... in seveda, da bo Adriane položila ... izpit jutri. wink.gif
  • 0

#2299 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 September 2007 - 09:05 PM

QUOTE(sajk @ 3. 9. 2007 - 20:37) View Post
in seveda, da bo Adriane položila ... izpit jutri. wink.gif

Glede na to, kak se uči, hmhmhm IPB Image

twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2300 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 September 2007 - 09:15 PM

Moja želja je, da bi se mi izpolnile vse želje.

Pa da bi vsi nardil te kurč*** izpite, ki so še pred nami.

Jst mam tud oralnega v petek. Upam, da bo profesor zadovoljen, pa mi dal 11. tongue.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users