Ali pa naredi obratno: na postelji pusti škatlo kondomov, vibro (če jo slučajno imaš)... Mogoče jo bo tako šokiralo, da ne bo več prestopila praga sobe
Vaše trenutne želje
Posted 01 September 2007 - 09:42 PM
Ali pa naredi obratno: na postelji pusti škatlo kondomov, vibro (če jo slučajno imaš)... Mogoče jo bo tako šokiralo, da ne bo več prestopila praga sobe
Posted 01 September 2007 - 09:44 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 September 2007 - 09:46 PM
sicer pa vidim, da v ogromno stvareh podobno razmišljava
Posted 01 September 2007 - 09:50 PM
Posted 01 September 2007 - 09:53 PM
Posted 01 September 2007 - 09:58 PM
Ok, potem mam pa drugo idejo: naj še ona začne brskat po maminih stvareh. Ko ji bo mati zatežila, naj ji reče samo, da ko bo mati nehala, bo tudi sama nehala.
Jp to bi prej znal kake sadove obrodit. sam spet, lahko se pa zadeva enostavno samo še poslabša in pride to tega, da jo kam pošlje, mislm tko spodi od doma. Pozabljate na to, da nas tastari po 18 letu starosti niso dolžni več žvet in če se njim zahoče nas komot lahko postavjo pred vrata. Js jih, skor vsak dan dobim pod nos! da če mi kej ni všeč, se lahko spokam!
Posted 01 September 2007 - 10:00 PM
Posted 01 September 2007 - 10:05 PM
Jeba...včasih pozabljam, da imam zlate starše in sploh ne pomislim, kako "jebeni" znajo bit drugi.
ah, ne sekiri se, je dost takega folka, ki se ne zaveda kake dušce od tastarih ma. No sej pr men je itak žleht sam mt in mi ona praktično nič ne more, edin teži pa utruja lahko. Bolj bi bil problem, če me fotr ne bi maral, ker je itak bjata od njega in edin on je tisti, ki me lahko pošlje kam, mtka pa ne:) Pa vrjem, da je to dost hudo, da ti en non stop dfiha za vrat in teži dobesedno za vsak drek. Da ne pozabm še tega, da ona non stop govori, tud če samo zidu, skoz jo lahko poslušaš, pa prpravljena je tud eno in isto trobt celo uro, ko da bi en lajno navil. Psiho od babe, k bi ji iz čistega užitka človek vrat zavil:) men se dozdeva, da je ženska motena ke v glavo!
Posted 01 September 2007 - 11:06 PM
Posted 02 September 2007 - 06:05 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 September 2007 - 06:45 PM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 02 September 2007 - 08:18 PM
Posted 02 September 2007 - 08:25 PM
Ok, potem mam pa drugo idejo: naj še ona začne brskat po maminih stvareh. Ko ji bo mati zatežila, naj ji reče samo, da ko bo mati nehala, bo tudi sama nehala.
Pozabljate na to, da nas tastari po 18 letu starosti niso dolžni več žvet in če se njim zahoče nas komot lahko postavjo pred vrata. Js jih, skor vsak dan dobim pod nos! da če mi kej ni všeč, se lahko spokam!
Eh, sm obupala. Sej se bom čimprej spravla od doma, pa bo. Če ne bi mela operacije, bi mogoče dons dejansko spokala, sam ... to bi tok enih posledic potegnl za sabo, da ... ne morm se še s tem ukvarjat zdele. Bom rajš faks redno končala, pa pol šla. Al pa vmes, če bo preveč. Ne vem.
Želim si, da bi biv bibi tuki in bi se mal stiskala.
Posted 03 September 2007 - 03:21 PM
Posted 03 September 2007 - 04:48 PM
Posted 03 September 2007 - 07:37 PM
Posted 03 September 2007 - 09:05 PM
Glede na to, kak se uči, hmhmhm
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 September 2007 - 09:15 PM
Moja želja je, da bi se mi izpolnile vse želje.
Pa da bi vsi nardil te kurč*** izpite, ki so še pred nami.
Jst mam tud oralnega v petek. Upam, da bo profesor zadovoljen, pa mi dal 11.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users