Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2281 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 August 2007 - 11:20 AM

Meni je Joli rekla, da je boljše, če si samo razkužujem s solno raztopino (NaCl) in špricam s tistim razkužilom, ki sem ga dobila zraven, ko sem si dala delat pirs. Bepanthen pa naj uporabljam, če me bo kaj bolelo oz. se mi začelo gnojit (no, takrat je treba itak nazaj it)
  • 0

#2282 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 August 2007 - 11:30 AM

Michelle, mene je bolel. celo tok, da sm skup padla za par minut. sam to sm jz - ful občutljiva.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2283 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 22 August 2007 - 11:38 AM

Jaz dejansko sploh nisem čutila. Res ne. Moj odziv je bil: "a to je to?" Dala pa sem si ga delat v EXITu. Potem me je včasih zabolelo, če se je uhan za kakšen gumb na hlačah zataknil...ampak no biggie.
  • 0

#2284 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 22 August 2007 - 07:34 PM

dons sm si dala delat pirs v popku, sam me je kr fajn zabolel. Sam zgleda pa lepo biggrin.gif:D:D:D:)smile.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#2285 devilka

devilka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 133 posts
  • Interests:moj fant:) bordanje, žuranje, shopping&kozmetka

Posted 23 August 2007 - 06:03 AM

michelle, to čist odvisn od občutlivosti...sej veš, de sto ljudi, sto čudi..de ma vsak drugačn prag bolečine...mene je npr. pr zobarju bl bolel k mi je vrtala pa odpirala zob, k pa tle s to iglo nardila luknco....res, mene ni skor nč bolel...mal, ampk res mal(vsaj pr men) me zabolel oz. zaspekl..kukr sm misla de bo hujš, ni blo nix!!!in zdej sm ponosna lastnica pierca v popku..hehe! smile.gif tongue.gif
  • 0

#2286 scarlett n

scarlett n

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 24 August 2007 - 11:04 AM

... smile.gif no jst sm si ga zdej dala u nos .. sm šla u culta, bla sm tud u exitu in mi res ni blo .. njihou odnos, ne dajo računa, pirsi so kr tm na dosegu useh rok .. uglaunem sm šla u culta in mi je ženska res use razložila, use je blo profesionalno, pa sam si z njo u enmu prostoru .. bolel me ni nč, sam oči se ti zasouzijo (ful) .. je pa kr cena - 35 eur .. pa za morje je tud rekla, da je fajn .. drgač pa nacl pa bepanthen plus .. to je to, zdej pa hmau nasledn pirs tongue.gif
  • 0

#2287 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 August 2007 - 02:13 PM

Kje pa bo naslednji ? =)
  • 0

#2288 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 24 August 2007 - 05:19 PM

pred 11 leti sem si dala preluknjat ušesa pri zlatarju in začela nosit medicinske uhane.nosila sem jih en mesec potem pa sem si dala ene druge ki so bli zlati,no tiste sem nosila 4 leta,potem pa sem jih nehala nosit.potem sem bila sedem let brez uhanov,in potem sem si dala v ušes spet ene uhane ki so bili srebrni in sem jih zdej nosila 10 dni.in se mi je prvič v življenju pojavilo vnetje zaradi uhana,pa si ne znam pomagat in me zelo boli,nekje sem prebrala da je treba ušesa mazati z bepantenom,in ne vem kako to pomaga?kje se dobijo take kreme?včeraj zvečer sem si nekaj iztiskala iz ušesa pa je šlo nekaj belega ven
  • 0

#2289 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 24 August 2007 - 05:34 PM

Namaži z bivacynom...če ga nimaš doma, pojdi v lekarno (včasih dajo brez recepta). Drugače pa namaži z bepantenom (isto dobiš v lekarni).
  • 0

#2290 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 August 2007 - 06:06 PM

Bivacyn itak dajo brez recepta. Vsaj meni so ga vedno. =)
  • 0

#2291 scarlett n

scarlett n

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 24 August 2007 - 07:08 PM

smile.gif naslednji pod ustnico ("na bradi") .. bunkica, to mi je ful lepo smile.gif

Drugač je pa bepanthen res super, zdej je še celo bepanthen plus, kao še boljši (jst ne poznam) .. se pa dobi v lekarni brez recepta, pa niti ni draga krema (obstajata krema in mazilo - priporočam kremo), pa še za ful druzga jo loh uporablaš .. priporočam, da kupš, mislm pa, da se ti bojo luknce tud brez usega pozdraule, sam "zagnojilo" se ti bo, pa bolel bo neki časa smile.gif dobro si pozdrau! smile.gif
  • 0

#2292 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 August 2007 - 07:10 PM

Bepanthen plus je samo nadgradnja ''normalnega'' Bepanthena. =) Baje je velika razlika - plus je veliko boljši.

A bunkica ? Meni pa je špička lepša. =)
  • 0

#2293 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 24 August 2007 - 09:02 PM

Meni pa bivacyna ne dajo brez belega recepta. Ker je to le antibiotična krema. In me je farmacevtka gledala ful debelo, ko sem ji rekla, da drugje folk to dobi kar tako.
  • 0

#2294 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 24 August 2007 - 10:32 PM

QUOTE(laLa° @ 24. 8. 2007 - 20:10) View Post

Bepanthen plus je samo nadgradnja ''normalnega'' Bepanthena. =) Baje je velika razlika - plus je veliko boljši.

A bunkica ? Meni pa je špička lepša. =)

Razlika med Bepanthenom in Bepanthenom plus je ta, da slednji dezinficira in pomaga pri celjenju, prvi pa samo pomaga pri celjenju. Če se ti torej kaj gnoji, ti navaden Bepanthen ne bo nič pomagal.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2295 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 24 August 2007 - 11:08 PM

Bepanthen je dober za opekline (jaz sem ga imela po kemičnem peelingu), Bepanthen + pa je dober za celjenje ran (ker hkrati tudi dezinficira).
  • 0

#2296 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 25 August 2007 - 06:48 AM

Mene pa skrbi neki v zvezi z uhanom v popku.
Mam ga zdej nekje okol 3 dni. Ko se dotaknm kože med obema bunkicama (čist narahlo) čutm spodi uno palčko. A je to normaln, ker se bojim da mi nebi uzel premal kože in da bi se mi lohk strgal use skp.
Drgač pa boli me nč, gnoji se mi ne....sam čist, čist mal mi ga je postran naredu mad.gif sad.gif (čeprv ostali so mi rekl da se sploh ne opaz)

vesela smrketa:
Lahko, da si alergična na srebrne uhane (al pa da maš uhane k so zlo ob ušesu in ti uho ne ˝diha˝ )
Jst mam luknje 12 let na ušesih in se mi NIKOL ne zagnoji, edin če si dam not zlate uhane.
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#2297 scarlett n

scarlett n

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 25 August 2007 - 10:01 AM

.. huh jst mam tud zdej kr en problem .. sad.gif zjutri sm se zbudila in sm mela uhan iz nosa skor čist iztaknjen .. pa me zdej zanima, če ma kera u nosu .. a mate notr ploščico, tko k je na primer v bradi, al samo palčko? kr jst mam samo palčko, tko ukrivljeno v en polkrog .. sam men je ženska rekla, da mi ni treba tega nč menat .. jst budala pa sploh nism vedla kko mam .. sm šele doma opazla oops.gif ampak zdej me skrbi, da se mi bo loh to ubistvu usako noč iztaknl? k enkrat mi loh pa čist vn pade ..
drgač je pa še zmeri use uredu .. nimam problemou, boli res mau, pa čistm kr s soljeno vodo, ne z nacl .. smile.gif
  • 0

#2298 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 August 2007 - 10:08 AM

Ti ukrivljeni se radi iztaknejo.

Če se ne bojihš, da te bo kdo po nosu vsekal, si lahko skrajšaš navaden uhan in ga zapneš z onim zatičkom. Bojo se ti pa šmrkli not nabirali smile.gif Ni tak hudo smile.gif

Obstajajo pa še oni, ki imajo na koncu odebeljeno konico. Za moje pojme so ti najboljši.
IPB Image

Mah, veš, vse je stvar navade...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2299 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 25 August 2007 - 10:10 AM

Slončica, če čutiš palčko, to ni nč narobe. Koliko palčke ti pa sploh gleda ven iz kože?

Scarlett n, kaj pa je soljena voda drugega kot nacl v vodi?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2300 scarlett n

scarlett n

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 25 August 2007 - 11:24 AM

seveda gre za isto stvar, ampak vsekakor kemijska sestava ni povsem enaka, bodi prepričana biggrin.gif saj veš kaj vse najdeš v vodi iz pipe - vsega tega v nacl ni .. smile.gif sem pa to napisala zato, ker sem najprej spraševala nekaj o nacl, potem pa sem pač uporabila vodo in sol .. kar ni 100 % ista stvar smile.gif pa saj veš sama .. biggrin.gif

hvala, bom pogledala za temi odebeljenimi na koncu! smile.gif .. tale se res iztika .. down.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users