Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#2281 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 23 July 2007 - 10:30 AM

IPB Image
IPB Image
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2282 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27553 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 July 2007 - 09:03 PM

Anjina frizurin mi je zelo veščna.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2283 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 July 2007 - 09:22 PM

Jaz pa že ful časa cincam, da bi se postrigla tak, ko ma Victoria. Kaj ima kera slikce iz vseh kotov ?
  • 0

#2284 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 July 2007 - 09:28 PM

Jaz sem danes v Vojniku v Mercatorju vidla prodajalko, ki je imela identično frizuro kot Victoria in tudi blond barvo, pa je bila krasno postrižena in ji je izredno pristajalo, je imela tak lep, ozek obraz. Frizura namreč pomoje ne paše kakšnim zelo okrogloličnim oz. dekletom z izraziro okroglo obliko obraza.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2285 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 July 2007 - 09:32 PM

Nimam nič od tega. smile.gif A misliš, da bi to pasalo na malo bolj podolgovat obraz ? (ampak tut ne tak fejst podolgovat. Pač tak neki srednje. smile.gif )
  • 0

#2286 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27553 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 July 2007 - 09:32 PM

Ja, pa paše takim z izrazitimi ličnicami po moje.
In je malo bzv, ker bojo zdej vse hotele tako frizuro (poznam že 4 punce ki se hočejo tako postičt laugh.gif )
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2287 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 July 2007 - 09:33 PM

Uff to pri nas ni tak. biggrin.gif Ker hočejo vse doolge lase, do polovice hrbta. rolleyes.gif
  • 0

#2288 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 July 2007 - 09:37 PM

QUOTE(laLa° @ 23. 7. 2007 - 22:33) View Post

Uff to pri nas ni tak. biggrin.gif Ker hočejo vse doolge lase, do polovice hrbta. rolleyes.gif

Jaz tudi opažam ta 'fenomen'. Se mi zdi, da hoče imet zadnje čase 99,9% žensk dolgo grivo, čeprav je veliko takih, ki jih mati narava resnično ni obdarila z občudovanja vrednimi lasmi, ampak ravno obratno, torej z redkimi, občutljivimi, krhkimi. In take se potem po slučaju še blajhajo kot nore, da je rezultat na koncu pač strahoten - lasje do sredine hrbta ali celo do riti, ki že na daleč kažejo strahotno stanje izmučenosti, scepljenosti (ki se začne že na sredini dolžine in je tko razvejana, da je en las na koncu razdeljen na 4 dele, dobesedno). Poznam take primere in sem včasih dobesedno zgrožena, majkemi, ko pa kej rečem (sicer zelo redko, pa tudi ne nesramno, ampak dobronamerno) pa pol izpade, kot da sem jim fouš tiste dolge štrene. blink.gif laugh.gif Pa še take so pol ponavadi ultra polizane, kar še poudari redkost las, da se jim vidi ven polovica lasišča. Zato mislim, da je ta ''trend dolgih las za vsako ceno'' prav butast, ker so tudi kratki lasje prav super in znajo bit kratke čupice ultra sexy, pa še kratki lasje pridobijo na volumnu in lahko zakrijejo marsikatero pomanjkljivost kar se tiče kvalitete las.

Pa ne me narobe zastopit. Nimam jaz nič proti slabotnim lasem, ampak pač človek se mora znat uredit glede na svoje kvalitete, kot tudi glede na pomanjkljivosti. In dolgi lasje za vsako ceno znajo bit dobesedno strašljivi, če pač niso že po naravi gosti, močni in negovano zdravi. Zdej me je mal zaneslo, nima to veze s to temo, samo asociacijo sem dobila. Js sploh ko sem tak aklih, da kdaj v trgovini vidim kakšno poblajhano babše s strašno slamo na glavi in si kar predstavljam, kako tista lasnata žica šelesti pod prsti kot presušeno seno, pa ko vidim kakšno s totalno razcepljenimi in polomljenimi lasmi in bi dala milijone (če bi jih imela), samo da bi jo lahko postrigla. Vem, nora sem.

Aja pa še tole. Tle bliz nas živi ena starejša gospa, tak se oblači bolj pocestniško (pa je stara pomoje ene 60) in ma dolge, totalno redke blond lase, tak grozovito natupirane, da izgleda kot eno gnezdo, vse v luft štrli, spodaj in vmes pa luft in praznina. Tistih par las pa res s pomočjo kilogramov pene in lakov prav mojstrsko botruje gravitaciji. Vedno ko jo vidim, se nasmehnem, ne morem pomagat. hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2289 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 23 July 2007 - 09:50 PM

ja, to je res. sam v mojmu primeru je pa tko, da mam čist preveč volumna in sem totalno strašilo če mam krajše lase, res, k lev sm. še zj k mam tok dolge mam ful na širok vse. k sm pa mela krajše, do mal čez ramena sm pa mela skos spete, ker drgač ni šlo.
sm pa dons eno vidla, k je mela čez polovico hrbta čop, pa tolk mal las, pomoje za moj fru fru. sm si mislna, joj, a ti jih mal posodm. mela je pa res tut čist uničene, pa čist skurjene od blanža.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2290 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 July 2007 - 09:54 PM

Sahara, pri tebi je poleg gostote problem tudi tekstura las, namreč to, da imaš skodrane. In skodrani lasje so izredno muhasti za oblikovat, zato kratki lasje skoraj da ne pridejo v upoštev, razen če bi porabila res ogromno časa za stiliranje in bi jih v skrajnem primeru tudi redno likala, kar pa se ti pomoje ne splača. Dragica ma take zlo muhaske, valovito kodraste lase, zelo močne in je mela neki časa kratke frizure, pa je blo grozno, mislim ful se je matrala s temi kratkimi čupami, nikol ni nič prav stalo, noben je ni ostrigu tko kot bi želela (ker pač ni mela primerno teksturo las in ni šlo) in je potem obupala, ima zdej dolge in je zlo zadovoljna. Ampak ona ima res goste in ji dolgi super pašejo.
  • 0

#2291 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 23 July 2007 - 10:01 PM

ja, sj jz sm tut čist kratke mela, 3 cm, pa sm bla k ovca k so mal zrasli. in pol je blo dolgoooooooo mučno čakanje da sm pršla do tok kukr mam zj. tko da mi niti na pamet ne pade da bi se šla kdaj na kratko ostičt.

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2292 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 24 July 2007 - 09:22 AM

tukaj je victorijina frizura. je pa še nekaj strani nazaj več slik.
IPB Image]viki[/url]
IPB Image]viki[/url]
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2293 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 July 2007 - 11:07 AM

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2294 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 July 2007 - 11:28 AM

Tle mi je všeč, ko je mela Victoria še malenkost daljše kot pa pri blond verziji, pa tudi spodnja od Rihanne je zelo podobna in meni enkratna.

IPB Image IPB Image
  • 0

#2295 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 July 2007 - 04:13 PM

Meni je tudi ful dobra. Samo mi je nekak najbolj všeč zdajšna Victoriina. Da pa nebom tu ot, bom pisala v temo svetovanje&moderiranje .....
  • 0

#2296 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 24 July 2007 - 07:59 PM

IPB Image
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#2297 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46128 posts

Posted 26 July 2007 - 01:45 PM

IPB Image
  • 0

#2298 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86509 posts

Posted 27 July 2007 - 06:18 PM

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2299 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32594 posts

Posted 27 July 2007 - 06:27 PM

Meni ful dobra:

IPB Image
  • 0

#2300 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 July 2007 - 06:43 PM

QUOTE(Kalypso @ 26. 7. 2007 - 14:45) View Post

IPB Image

Ampak v tem filmu ma Charlize res hudo frizuro, pa ful ji paše črna.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users