Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2281 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 March 2009 - 04:40 PM

Trdo KARMO še imajo ja, ampak jaz nisem fan. Hočem tekočino, pa je nimajo. Morska meni se je isto zgodilo. Preveč se odlašala, zdaj pa ga ni več..
  • 0
Viens, reste ici!

#2282 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 14 March 2009 - 04:54 PM

QUOTE(Frida @ 13. 3. 2009 - 19:41) View Post
Masko staff of life bom vrgla stran, če jo pa kera hoče nej mi pa pove.

Jaz bi jo z veseljem vzela, ker imam goro mozoljev trenutno. Nisem še imela, pa bi preizkusila.

EDIT: Ana, nisem vidla, da si jo že rezervirala. wink.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2283 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 March 2009 - 05:04 PM

Saj, vidve sta si bolj blizu najbrž (ti si iz lj, ona tudi ? ) tak da jo kar vzami, ker to se ne more pošiljat po pošti.
  • 0
Viens, reste ici!

#2284 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 14 March 2009 - 05:10 PM

Od kod pa tebi da sem iz LJ? laugh.gif

Sem iz Štajerske kot ti.

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2285 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 14 March 2009 - 07:34 PM

Maske ne bom uporabljala, ker mi ni všeč, kar mi je nardila na koži in sicer so mi ratala taki mozolji, k so bli za stisnit, ampak sploh ni šlo nič ven in tega prej pri meni ni blo... ne bom je uporabljala več uglavnem smile.gif

Masko sem uporabila trikrat in je še praktično čist cela, jo podarim, vidve se pa dogovorita med sabo, pol mi pa zs pošljita. Men bi blo fajn, da bi jo izročila v roke, ne pa pošti, ker jo bom dala zastonj pa se mi ne da ubadat s pošto... brez zamere smile.gif
  • 0

#2286 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 14 March 2009 - 07:49 PM

No, pol pa medve z Ano odpadeva. smile.gif
  • 0

#2287 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 March 2009 - 07:54 PM

Ja Frida saj razumem, ravno zato pravim, da potem ne bo šlo.

@BusyBee sorči stara. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2288 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 14 March 2009 - 08:19 PM

Ana, double tongue.gif ! laugh.gif
  • 0

#2289 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 19 March 2009 - 12:15 PM

pardon ker smetim, ampak tko sem jezna, zakaj ne dajo kje kakšno obvestilo, da bodo kašno reč nehali delat, ne vem nek zvonček da zmanjkuje na spletni strani ali kaj takega??! eh... huh.gif .

edit: ampak punce, na britanski spletni strani je pa Karma tekoči prafumček še smile.gif. In nič ne piše da bi bil po novem Retro. Da ga ni v Slo. samo zmanjkalo in bojo pač še naročili? Tako kot se velikokrat zgodi....
na Hrvaškem in v It ga še imajo. Me ne skrbi več ;).
  • 0

#2290 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 25 March 2009 - 03:00 AM

OMG OMG OMG kaj sem čisto slučajno zasledila na It Lushevi strani!!!

Lily Profumo
Questo è uno di quei profumi che ogni donna dovrebbe avere. Il suo melange fiorito è un grande classico della profumeria, rivisitato in chiave Lush (c'è da fidarsi). Mughetto, gelsomini freschi e neroli: è come un piccolo e raffinato bouquet che rilascia nell'aria primaverile una fragranza morbida, elegante e piena di charm. Da non perdere.
I prodotti con questo profumo:
Lily Savon
Ghost gel doccia
DRF Alcohol, Profumo, *Linalool, Hydroxycitronellal, Essenza Assoluta di Gelsomino (Jasminum officinale), Olio Essenziale di Ylang Ylang (Cananga odorata), Olio Essenziale di Neroli (Citrus amara), *Benzyl Alcohol, *Benzyl Salicylate, *Eugenol, Geraniol, *Isoeugenol, *Benzyl Benzoate, *Farnesol, *Limonene.

* Presente naturalmente negli oli essenziali.

tekoči parfumček mila Lily Savon LE!!!!!! o tem sem samo sanjala. stane pa 30ml oderuških 41€!!! A mogoče je kakšna info če pride tole tudi k nam? A Ghost gel za tuširanje tudi tako diši?? Tole je pa novica noči res. Meni še nič nikoli ni tako lepo dišalo kot Lily Savon!
  • 0

#2291 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 29 March 2009 - 04:37 PM

če še katero zanima, tekoči parfum Karma, se spet dobi v Slo in ni šel iz prodaje!

Lily parfumček pa je tudi v It. že zmanjkal, škoda, upam, da kdaj pride v SLo, takrat pa ga zagrabim!!
  • 0

#2292 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 29 March 2009 - 06:16 PM

Wow, to pa je novica. Jaz imam Ghost gel za tuširanje in res lepo diši. Mhmm, bi mela takoj parfumček! Bo treba šparat, če slučajno pride tudi k nam. biggrin.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2293 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 29 March 2009 - 07:02 PM

Jst sm ugoovila, da ful pogrešam vonj Olive Brancha za tuširanje, ko ga nekaj časa nimam...NOben drug gel za tuširanje ne obdrži vonja še tolk časa kot tale, mmmm...
Tko da sm ga ravnokar naročila na spletni strani biggrin.gif
  • 0

#2294 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 29 March 2009 - 07:13 PM

obstaja tudi tekoči parfumček Olive Branch (npr. v Hrvaškem Lushu trenutno):
KLIK

ko smo pa že pri parfumčkih je pa še ena novost za ljubiteljice vanilije
IPB Image
še včeraj je bil na voljo tudi pri nas, zdej pa ga že ni več na spletni strani...
  • 0

#2295 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 March 2009 - 09:17 PM

Mislite, da je LUSH v Londonu dražji kot v SLO ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2296 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 March 2009 - 09:53 PM

Verjetno je prej cenejši.
  • 0

#2297 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 29 March 2009 - 10:30 PM

Ful cenejši je ja! Samo poglej UK stran.. pa še zdaj, ko je funt manj padel, se splača.
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2298 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 March 2009 - 06:36 PM

hmmmmm, Shave the Planet krema za britje zgleda ok (pa precej drago tut, žal), zapičila sem se pa, valda tudi v Vanilla Dee-Lite losjon .... jutri grem prečekirat te novitete in nabavit gel za tuširanje, verjetno kar Happy Hippy in Olive Branch (upam na 500 g pakunge smile.gif).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2299 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 April 2009 - 07:43 PM

Punce, navalite, v LJ imajo Sympathy! smile.gif Je pa 15.50€ zdej.
Danes sem šla čekirat novi losjon, Vanilla Dee-Lite, mmmmmm, njami! wub.gif Najprej sem prosila, da mi ga na roko namaže, vmes je B. kupil svoje in sva šla jest, čez pol ure sva bla nazaj in vzamem jaz ta losjon, nakar mi prodajalec pokaže še masažko z istim vonjem, mi jo namaže po roki in čez posuje še puder - wow, diši! In sem vzela losjon, prodajalec me pa vpraša, če bi mela še kremo za telo z vonjem banane? In jaz najprej veselo mislim, da je to kaj najnovejšega, pol mi pa potegne, da je to Sympathy in sem še to vzela. smile.gif
Dee-Lite ma pa tak poseben, topel vonj (prodajalka je rekla, da jo spomne na toplo mleko - je nekak blizu, ampak je še neki zraven), dobro se meša tudi s Sympathy. Je pa kar drag, 16.50€ za 250 ml, dobi se pa v plastenki, torej flaški, ne lončku. Je tekoč, ampak zelo kompakten, miniaturna luknjica na pokrovčku omogoča precizno doziranje.
V glavnem, če strnem: I'M IN LUV!!!!!!! love.gif wub.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2300 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 April 2009 - 08:03 PM

O Špela super. Hvala za ta info. Tale nova zadeva bi pri meni utegnila nadomestit Sympathy.

Pa ja, ta puder z bleščicami iber hudo diši. Če bi se preseravala s kešem bi ga definitivno kupila. yes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users