A res? Ko sem jaz gledala, so bile iste cene. Jaz sem nazadnje kupila serum, ko je bil 20 ali 25 % popust na izdelek po izbiri z njihovo kartico.
Trenutno je recimo znižan na Moja lekarna, 25,50 € je (pa tudi sicer kaže, da je redna cena pri njih nižja kot drugje, 26,84 je redna). Pa Lekarnar ima akcijo, če kupiš 2 ali 3 izdelke.
Anti-aging nega
Started by
Sarah
, Aug 02 2015 08:07 PM
2282 replies to this topic
Posted Today, 09:19 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted Today, 09:35 AM
Ja, na Sanolabor strani kaže ceno 28.07€, v trgovini pa je bila okoli 29,60, nekaj takega. Jaz redko naročam v online lekarnah, ker se tisti prihranek zaradi poštnine velikokrat izniči in je na koncu skoraj isto, če kupim v poslovalnici. :') Ko bo naslednjič kupon v Sanolaborju, poročajte prosim.
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Pablo Picasso
Posted Today, 09:48 AM
1. v mesecu je nov katalog in tam so objavljeni ti kuponi, jaz tudi čakam, če bo naslednji mesec kaj.
Ta mesec je bil samo 10 %.
Jaz pa v spletnih lekarnah kar veliko naročam, ampak takrat, ko imam več stvari za kupit, tako da pride zastonj poštnina. Samo za eno kremo se res ne splača. Pa skoraj vedno dajo zraven še kakšne fajn testerje ali mini embalaže kakšne kozmetike.
Jaz pa v spletnih lekarnah kar veliko naročam, ampak takrat, ko imam več stvari za kupit, tako da pride zastonj poštnina. Samo za eno kremo se res ne splača. Pa skoraj vedno dajo zraven še kakšne fajn testerje ali mini embalaže kakšne kozmetike.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
3 user(s) are reading this topic
1 members, 2 guests, 0 anonymous users
-
Limona