Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2281 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 February 2010 - 09:37 PM

Punce, nujno rabim pomoč. sad.gif V zadnjem času se mi lasje na tilniku tok nenormalno vozlajo, da imam zvečer ogromne kepe, kar gnezdo tam zadaj. Češem se sicer večkrat na dan, ampak to tok hitro nastane, še hitreje, če imam šal ali verižico. Verižic se zdaj izogibam, šalom pa se težko, ker je mraz, pa težave imam z grlom. A se dobi kakršna koli krema, karkoliii, da se mi to ne bi več delalo? Ker je GROZNO, samo čakam en dan, da se ne bo več dalo razčesat. Edini način, da te vozle spravim narazen je, da si operem lase, pa dam dve kili balzama in potem pustim par ur, pa s prsti potm narahlo razvozlavam cry.gif Pa nikol nisem mela tkšnih problemov, šele zadnjih par mesecov.. Od česa je to odvisno, zakaj?

Še slikca, kako je danes zgledalo cry.gif

IPB Image
  • 0

After all this time?

Always.

#2282 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 February 2010 - 09:50 PM

Meni se identično dogaja, sem ugotovila da samo kadar imam šal. Sicer pa jaz uspem razčesat ampak me dosti bolj moti dejstvu da kakšen krat sploh bunde ne upam sleči ker imam tako veliko gnezdo zadi.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2283 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 February 2010 - 10:19 PM

Meni se je enako dogajalo dolgo časa, ko sem še pogosto barvala lase in so bili posledično izsušeni in vozlajoči.

Jaz sem to reševala z velikimi količinami leave-in balzama v spreju, sem pač parkrat na dan pošpricala in sproti razvozlavala s prsti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2284 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 01 February 2010 - 10:21 PM

Ojoj, meni se dogaja tudi isto. Ponavadi ima zjutraj celo gnezdo zadaj in lasje se sploh ne razčesejo ermm.gif Tako da, prosim za kakšen nasvet. Strigla se pa ne bi cry.gif
  • 0

#2285 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 February 2010 - 11:07 PM

Po moje je ena začasna rešitev da nosiš čop kadar imaš šal in ko si ga daš dol si lase spustiš.
  • 0
Why so serious?

#2286 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 February 2010 - 11:12 PM

S čopom sem si neizmerno grda in ga ne nosim nikoli, še za športne aktivnosti ponavadi ne, tko da to mi res ni opcija oops.gif Leave in balzami, hm? A je to tut ta od Keune Phyto protein? Al kateri je kaj dober, da mi ne bi preveč mastil?
  • 0

After all this time?

Always.

#2287 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 February 2010 - 11:44 PM

Vsak, ki dobro razvozla, bo dober.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2288 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 February 2010 - 01:34 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 2. 2010 - 22:19) View Post

Meni se je enako dogajalo dolgo časa, ko sem še pogosto barvala lase in so bili posledično izsušeni in vozlajoči.

Samo pri meni to ni problem, ok zdej imam pramene, samo to se mi je tudi prej dogajalo čisto isto. Glede čopa se strinjam z Nincho, čeprav ga sama ko je nuja uporabim.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2289 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 02 February 2010 - 01:59 PM

Men se praktično isto dela zaradi rute. Samo, da se pri meni lepo razvozla že ko grem samo z roko skoz, tko, da nimam nobenga nasveta.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#2290 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 06 February 2010 - 12:30 PM

Kaj pa kompletno skuštrana frizura? A to pa ne pride v poštev?
  • 0
IPB Image

#2291 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2010 - 12:47 PM

Ne? Sploh pa je nomogoče imat tako pri ravnih dolgih finish laseh, ko maš samo eno kepo zadaj...
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2292 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 February 2010 - 01:11 PM

A ima mogoče katera kakšno podobno tej spodaj, da bi jo v kratkem nesla frizerki (v mislih imam predvsem na stran frufru, malce gostejši, kot je spodaj na sliki in pa še ob strani malce postopoma)

IPB Image
  • 0

#2293 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 26 February 2010 - 09:49 PM

Prosila bi za nasvet tiste, ki ste se kdaj prebarvale iz blond na temno.
Torej, že pet let se barvam na blond in imam seveda zaradi tega uničene lase. Poleg tega imam tudi večne težave z narastkom, vedno ko se pobarvam je drugačne barve, pa vedno uporabljam enako barvo (coloriane prestige al nekaj takega). V glavnem, tega imam dovolj.
No zanima me, kaj storiti, da bi se mi temna barva čim manj izpirala.
  • 0

#2294 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2010 - 09:57 PM

• nežni šamponi, nujno brez SLS in SLES ter brez morske soli (ogromno šamponov vsebuje sol oz. sodium chloride)
  • kvalitetne in bogate maske z rastlinskimi olji in proteini/aminokislinami ter ceramidi
  • leave-in regeneratorji za barvane lase z dobro UV zaščito

• 0

#2295 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 26 February 2010 - 10:02 PM

Glede nege mi je jasno... uporabljam vse to (šampon, balzam tigi OH, proyou repair, alverde + leave in balzame...)
Zanima me kere barve bi ble najboljše?
  • 0

#2296 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2010 - 10:12 PM

Ajaaaaa, sam vprašanja pa res nisi najbolj posrečeno postavila. laugh.gif

Glede barv bi jaz rekla katerakoli iz drogerij, ker so bolj obstojne od tistih v frizerskih salonih, poleg tega nujno vzemi tako rjavo, ki ima notr malo rdečega pigmenta (recimo kostanjeva), da se izogneš zelenim konicam. Meni so dobre Natural&Easy, obstaja tudi verzija Grey Experts, ki je še bolj prekrivna in obstojna. V splošnem se mi zdijo vse Schwarzkopf barve kvalitetne, bolj kot recimo Garnier.
  • 0

#2297 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 26 February 2010 - 10:17 PM

Hvala smile.gif SEm nameravala vzet z rdečim odtenkom, ker mi na konicah vse na sivo potegne. Ravno včeraj sem si dala na lase en zlat preliv, pa mi je na vrhu glave prijelo oranžno, spodaj pa sivo. sad.gif
  • 0

#2298 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 March 2010 - 03:40 PM

Mene pa zanima, če tiste, ki jeste inneov tablete opažate večjo poraščenost tudi na drugih delih telesa?
Pa kako je z lasmi (Dilema, ti mislim , da jih že nekaj časa ješ smile.gif )
  • 0

#2299 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2010 - 04:29 PM

Ne, jaz se nisem potem odločila za Inneov. Jaz jemljem NutriMax klamatske alge, extra močno svetlinovo olje v kapsulah, lecitin in naravni vitamin C. S tem imam vse ''telesne'' potrebe tako pokrite, da ni šanse, da mi karkoli fali. laugh.gif Mislim pa, da Inneov jemlje Flafičnjakarica, mislim da sem ravno zadnjič v eni temi prebrala, da si je kupila novo škatlo. Meni se še vedno ful dopadejo, nimam jih sicer, ampak imam res dober občutek glede njih, delujejo mi kvalitetne. Samo ne vem koliko se pri Flafiju pozna, ker ima že itak lepe lase, ki so daleč od redkih.

QUOTE(november.rain @ 2. 3. 2010 - 15:40) View Post

opažate večjo poraščenost tudi na drugih delih telesa?

Kake ti sekaš. biggrin.gif To nima nobene veze, povečana poraščenost po telesih ima lahko vezo zgolj s hormoni, ki pa jih Inneov tablete ne vsebujejo. Inneov samo poskrbi za primanjkljaj določenih snovi ter s tem spet vzpostavi ravnovesje za optimalno rast las, nima pa nič takega, da bi potem dlake nekontrolirano in nadnaravno fejst rasle. Ne povzroči nobene nenormalne rasti dlak ali las, ampak samo poskrbi, da lahko lasje izkoristijo svoj polni potencial, če se tako izrazim.
  • 0

#2300 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2010 - 04:54 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 3. 2010 - 16:29) View Post
Mislim pa, da Inneov jemlje Flafičnjakarica, mislim da sem ravno zadnjič v eni temi prebrala, da si je kupila novo škatlo. Meni se še vedno ful dopadejo, nimam jih sicer, ampak imam res dober občutek glede njih, delujejo mi kvalitetne. Samo ne vem koliko se pri Flafiju pozna, ker ima že itak lepe lase, ki so daleč od redkih.

Medmes sem zdaj za kak mesec kar malo pozabila na njih, sedaj pa sem jih spet začela jesti. Že tretjo škatlo.
Nekega občutnega napredka jaz ne opažam, je pa res, da ga niti nisem pričakovala. Jem poleg tega tudi
matični mleček, ki bi naj tudi dobro vplival na krepost in NEizpadanje las. Po moje se bo ta kombinacija na
dolgi rok (se pravi čez kakega pol leta) poznala - prav v tej smeri jo pričakujem: da bodo torej lasje bolj krepki in mi nekoliko
manj izpadali. Redkih las res nimam, mi pa zadnje čase res noro izpadajo in niti nimajo nekega volumna,
zato pa žal moram uporabljati pene in si nujno posušiti lase s fenom.

QUOTE(november.rain @ 2. 3. 2010 - 15:40) View Post
ki jeste inneov tablete opažate večjo poraščenost tudi na drugih delih telesa?

Ne, ni nobenih neželjenih podivjanih goščav.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users