Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#2281 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 19 May 2023 - 12:31 PM

Jina, za kje sta vidva kupila karte za Rammstein, parter ali tribuna?

Jaz še nisem bila na nobenem koncertu na kakšnem stadionu. Se v redu vidi s tribun? Gledam tiste spodnje, nižje vrste tribun.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2282 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 19 May 2023 - 12:33 PM

Vedno vzamem na tribuni.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2283 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 19 May 2023 - 12:39 PM

Mi smo se zdaj končno nekako izjasnil, da bi prijateljici kupili karto za njihov koncert, na Dunaju. Jaz bi si jo še zase kupila zraven. Parter je tako ali tako že razprodan. Na tribunah pa so še mesta in gledam spodnje vrste, čimbolj proti sredini odra, pomoje bi bilo kul.
  • 0

#2284 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 20 May 2023 - 01:33 PM

No, pa grem tudi jaz na Rammstein. :D Sem kupila karto za prijateljico in zraven še zase.
Na tako velikem koncertu, na stadionu, pa sploh se nikoli nisem bila.
  • 0

#2285 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 20 May 2023 - 01:53 PM

Yaay, super! To bosta uzivali. :)
Mi pa je zanimivo, da se se vedno dobi karte. Za vecino lokacij so sle v prvem dnevu prodaje, potem so dali dodatne datume. Za nekatere sem videla, da so ostale samo se najdrazje karte. Midva nisva dala ravno veliko zanje, 180 € za obe. Aranzmaja pa nisem hotela, grem veliko raje v lastni reziji.
  • 0

― V. Van Gogh

#2286 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 21 May 2023 - 12:41 AM

Ja, zanimivo, da še ni razprodano. To pa res nista dala veliko. Kje pa imata sedeže? Jaz sem dala 152 € samo za eno. :lol: Pa še 6 eur za zavarovanje za primer odpovedi sem doplačala. Ta stadion na Dunaju ima 3 ringe na tribunah. Sedeži na zgornjem ringu, pod streho, so bili 88 €, v sredinskem ringu 117, v spodnjem pa 142. Ampak tam čisto na vrhu, se mi je zdelo, kot da si tako daleč stran, da nič ne vidiš. Ko sem danes naročila karte, so se slučajno pojavila še prosta mesta na tribunah bližje odru, kjer naj bi bil boljši pogled, za 152 € in sem potem kar te vzela.
  • 0

#2287 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 21 May 2023 - 06:42 AM

Jaz sem bila pa na koncertu Hamo & Tokac.
Sem sla z zelo nizkimi pricakovanji, saj od Hamota nisem poznala niti ene pesni, od Dan D pa ene par.

Koncert je bil zakon! Onadva imata odlicno kemijo, narezala sem se na polno (dobra in sproscena improvizatorja) , uzivala v glasbi in besedilih.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2288 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 21 May 2023 - 06:44 AM

Točno se jaz sprašujem, od kje je prišel ta Hamo zdaj, pa nisem čisti outsider kar se tiče slo scene, haha. Ne poznam niti enega komada, pred kratkim sem šele izvedela, da je brat od Mihe Šaleharja, tale Matevž :)
  • 0

#2289 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 21 May 2023 - 06:59 AM

Zadnjic sta bila z bratom na V petek zvecer pa moram rect, da sta bila dolgocasna. Pac mal sta zatezena tipa, ampak en res dobro poje, en je pa bil super radijec. Ocitno nic kaj Val 202 ne poslusate, ker tam se vsa smetana slo. scene vrti :D Ni se zdaj kar znasel na sceni.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2290 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 21 May 2023 - 07:03 AM

Jaz nič radia ne poslušam. Tisto oddajo V petek zvečer sem pa gledala, ja.
  • 0

#2291 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 21 May 2023 - 07:37 AM

Marmelada, na Dunaju so bile ze v osnovi drazje karte. A to si na kaksni uradni strani kupila? Ker je bilo vedno polno tudi preprodajalskih, sploh ce je datum tako blizu. Ne vem, kako imajo zdaj to regulirano.
V Padovi je manjsi stadion kot tam, vrsta 12. Nek srednji rang je to. Pa kolikor vem, je bil ta koncert ze takoj razprodan, ker je edini v IT.
  • 0

― V. Van Gogh

#2292 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 21 May 2023 - 09:05 AM

Na uradni strani ja, Eventim oz. Oeticket, je bila povezava na Rammstein spletni strani. Ni se mi dalo iskat drugje niti nisem hotela tvegat z nakupom na kaksnih nepreverjenih straneh. Ja, sem videla, da je ta stadion v Padovi videt manjši.
  • 0

#2293 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 31 May 2023 - 09:53 PM

Kako ne poznate Hamota, nooo. : ))

V nedeljo sem bila na Maidnih v Stožicah. Sva se še s Kinky menili za srečanje, pa nam je potem tako hitro minil čas, da se nisva ujeli. Pa drugič. : )

https://www.rtvslo.s...a-metala/669827
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2294 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 01 June 2023 - 09:29 AM

je bilo res tako slabo ozvočenje, kot je razlagal kolega?

Menda na tribuni sploh ni slišal katero pesem igrajo. 

S sinetom sva šla pa ravno na sprehod pozno popolne in je bilo noro videti vse te majice in ljudi, ki so drli proti Stožicam

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2295 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 01 June 2023 - 03:49 PM

Moj fotr je šel s svojo družbo pa niso nič kritizirali ozvočenja (pa redno hodijo na koncerte). 

Ko sem zadnjič brala zgornji članek, sem se spraševala, kako so lahko pozabili na Rammstein v Stožicah 2013. Pa Queeni 78, Billy Idol 2010 ... Butli. :D 

• 0

― V. Van Gogh

#2296 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 01 June 2023 - 11:53 PM

Kami, ne vem, sem bila pod odrom, je bilo vse bp kar se glasbe tiče, edino Bruca sem na trenutke slabo razumela, ko je kaj govoril med komadi. Je nekdo poleg mene komentiral, da je slabo ozvočenje.

Imam rada to vzdušje pred koncerti, od nas je šel en poln avtobus fanov proti Ljubljani. : )

Jina, ja, od 1895 … sem tudi jaz dvakrat prebrala… .
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2297 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 02 June 2023 - 07:47 AM

Letnica se za potrebe dramaticnosti na potres nanasa :D Nasteti koncerti so pa pomojem najvecji razprodani (na dveh sem celo bila, hoho). Saj Metallica pa Nirvana npr. sta bila tudi ze v Lj., pa je bilo mogoce manj ljudi.
Sem sla prav preveriti... Kapaciteta je 23000, na Rammsteinih jih je bilo pa 10k :) Saj pise tam, da se je ta pridruzil najvecjim.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2298 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 02 June 2023 - 08:36 AM

Rammstein ne vidim omenjenih, Metallica pa je na zacetku. :)
Grem pa jaz 100x raje na koncert v tujino, ze zaradi vzdusja, ki je neprimerljivo.
  • 0

― V. Van Gogh

#2299 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 02 June 2023 - 08:39 AM

Ne bom pozabila, kako se nismo mogli na Rammsteinih 2013 načudit, da je folk sedel. Tko da tud jaz upam, da jih bom še kdaj doživela v živo kje v tujini.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2300 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 02 June 2023 - 08:41 AM

Tudi jaz ne. No, nama so tezili, da naj se usedeva, ker smo na tribunah. Sem se takrat zaklela, da grem samo se v tujino.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users