Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36407 replies to this topic

#22941 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18964 posts

Posted 21 July 2011 - 03:45 PM

cry.gif biggrin.gif

Nene, negre za to, ampak jst sem FUL čustveno navezana na smse, VSE, nikoli jih ne brišem toliko časa, dokler ni pač vse polno in potem moram kakšnega pač zbrisat. Pa ta telefon sem dobila glih preden sem šla v Pariz, in mam tam gor vse pogovore s kolegico pa tkoo, neveeeeeem, hočem jih nazaj. biggrin.gif

Vedno ko sem zgubila kakšen telefon sem se najbolj zaradi mesičev sekirala, čudna sem, vem laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#22942 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28059 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 July 2011 - 04:00 PM

Ej, jaz sem ista, ko mi je crknil tač, sem se skorajda jokala zaradi smsov, toliko nekih stvari je v teh sporočilih, res.

Pokliči na servis in vprašaj, kaj se je zgodilo, po moje ti nobena od nas ne bo znala svetovat.
Jaz sem svojega nesla na servis, ga naslednji dan dobila nazaj, vse je bilo gor.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#22943 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 21 July 2011 - 04:04 PM

pomoje so ti software na novo gor naložili in posledično zbrisal smse, fotografije itd.
  • 0

#22944 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18964 posts

Posted 21 July 2011 - 04:09 PM

Fotografije so ostale. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#22945 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 21 July 2011 - 04:11 PM

a jih maš mogoče na kartici? lahko da zato.
  • 0

#22946 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18964 posts

Posted 21 July 2011 - 04:14 PM

Pomoje ne, ker jih v drugem telefonu ni bilo. Aja, na memory stick, to pa možno.

Oh ja, škoda. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#22947 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 21 July 2011 - 04:14 PM

Mislm, slikce se ponavad na kartico shranjujeo, zato jih maš verjetno še vedno gor.
  • 0

#22948 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18964 posts

Posted 21 July 2011 - 04:18 PM

Na pomnilniški kartici so ja, sem preverila.

Mah, sem po netu brskala in se da SMSe dobit nazaj samo, če so na SIM shranjeni, ampak niso, so na telefon.

Krneki. sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#22949 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30527 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 July 2011 - 04:52 PM

maš zdaj več placa za nove! woot.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#22950 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 July 2011 - 09:16 AM

A je prebrala katera The Secret? butl.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#22951 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 July 2011 - 09:29 AM

Jaz sem pogledala film. Mogoče ti bo všeč, odvisno kakšna oseba si. Jaz ne vrjamem tem stvarem.
  • 0
Viens, reste ici!

#22952 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 July 2011 - 09:37 AM

Tudi jaz ne. biggrin.gif

Zadnje čase me obkrožajo ljudje, ki so to prebrali, in mi to govorijo, pa sem še tukaj vprašala. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#22953 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 July 2011 - 05:47 PM

QUOTE(Podgana @ 20. 7. 2011 - 10:58) View Post

Malo pozno, bo pa za drugič... Smetana za kuhanje je po okusu kot ''sladka'' samo malo bolj gosta je in po mojih izkušnjah je isti drek. Kisla pa da čisto drugačen okus, ampak če ti je všeč bolj močan okus, komot daš to.

Hvala, bom vedela pa za naprej. smile.gif Sem potem zmešala malo kisle in malo sladke smetane in je bilo super. smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#22954 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26421 posts

Posted 22 July 2011 - 05:57 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 7. 2011 - 10:16) View Post

A je prebrala katera The Secret? butl.gif

Jaz sem gledala film pred nekaj leti in mi je bil že takrat en BS. Prav celo "vero" so naredili iz tega, mislim ...
Meni je logično, da če si zastaviš nek cilj, da se boš maksimalno trudil ga doseči in bil bolj dojemljiv za informacije, ki so s tem povezane (pač iz množice dražljajev, s katerimi smo bombardirani vsak trenutek, nekako izluščiš tiste, ki so povezane s tvojimi interesi...). Da bi ti pa vesolje po nekem ključu lepo vse k riti prineslo (sploh tiste fore z denarjem in to) ... r u serious? Drugače pa jaz osebno to zadevo prištevam k manj problematičnim/potencialno škodljivim/trapastim verovanjem (it's a crazy world out there).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#22955 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12982 posts

Posted 22 July 2011 - 06:02 PM

Moja mami je kupila knjigo in sem se jo spravila enkrat brat, ampak sem po parih straneh ugotovila, da tud če jo preberem, nisem taka oseba, ki bi ji uspel imet vsa ta pravila skoz v glavi in se po tem ravnat... a jo boš prebrala? laugh.gif
  • 0

#22956 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 July 2011 - 06:08 PM

Niti pod točko razno. Se na daleč izogibam tovrstne literature, kjer prodajajo meglo. Dobro pa gre od vseh ljudi samo avtorici, ki je na račun tega dreka še mastno zaslužila. Nočem imeti nič s tem. smile.gif
  • 0

#22957 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12982 posts

Posted 22 July 2011 - 06:10 PM

Ja, se strinjam s tabo.
Men se ti tud ne zdiš taka, da bi ta pravila upoštevala smile.gif
  • 0

#22958 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 July 2011 - 06:11 PM

wink.gif
  • 0

#22959 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 July 2011 - 11:09 AM

jaz sem tudi brala Secret cool.gif
nekajkrat me je fajn nasmejala biggrin.gif
  • 0

#22960 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 24 July 2011 - 09:03 AM

Imam vprašanje za vse, ki se ukvarjate s prevajanjem (slo v ang). Koliko računate za prevod za nek tekst, ki ima 250 besed, kar je približno 3/4 strani? Iščem namreč nekoga, da bi mi prevedel povzetek diplomske naloge...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users