Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36407 replies to this topic

#22781 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 July 2011 - 02:01 PM

QUOTE(levck @ 7. 7. 2011 - 20:46) View Post

sm se mogla dolg cajta z lamisilom mazat.

Sem dobila isto zadevo. Si imela prav. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#22782 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 08 July 2011 - 03:30 PM

A mogoče katera ve, kako se imenuje dogodek, ki je lani enkrat med poletjem (mislim, da proti koncu poletja) potekal na ljubljanjskem gradu in je bil vsepovsod ogenj (od svečk, do bakel, itd..), nek festival v znamenju ognja al kaj - malo čudno sem razložila, ampak upam, da katera ve kaj mislim. Lani sem nekaj brala, da je potekal in se mi zdi, da poteka vsako leto, pa nikjer ne najdem kaj in kdaj bi to bilo? hmm.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#22783 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 July 2011 - 03:38 PM

^^ http://www.anamonro....-plamenita.html ? hmm.gif

Verjetno ni to... ker ta je jeseni...
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#22784 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 08 July 2011 - 03:44 PM

Jaa, to je to! Hvala!! Očitno sem imela datum narobe v spominu.. A morda veš tudi kdaj bo letos?
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#22785 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 July 2011 - 04:17 PM

Ne vem... tudi nisem nikjer zasledila. Mogoče jim kar piši in vprašaj.
Sicer bo pa po mojem tako objavljeno, ko se bo bližala jesen. smile.gif
  • 0

#22786 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30527 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 July 2011 - 06:53 PM

Kinky, fino se obriši po tuširanju in se namaži/našpricaj (men je dala pršilo) po flekih. meni so zginili po štirih dneh. mamo pa to sranje obvezno v začetku poletja brat, mami in jaz. down.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#22787 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33793 posts

Posted 08 July 2011 - 07:38 PM

Immortelle, kako je potem s službo, si kaj izvedela? smile.gif
  • 0

#22788 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 July 2011 - 11:39 PM

QUOTE(Špela @ 8. 7. 2011 - 19:53) View Post

Kinky, fino se obriši po tuširanju in se namaži/našpricaj (men je dala pršilo) po flekih. meni so zginili po štirih dneh. mamo pa to sranje obvezno v začetku poletja brat, mami in jaz. down.gif

Hvala, se bom ja, oz. me mora fant, ker težko dosežem (imam zadaj na hrbtu). Sem imela podobno zadevo že, tako da sem po dveh dneh - ko pač ni izginilo, posumila, da je mogoče to plesen/glvice. Mi je pa rekel zdravnik, da se lahko normalno kopam in sončim. smile.gif Hvala za nasvete.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#22789 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 10 July 2011 - 10:00 AM

Mene pa nekaj zanima, na strani od fakultete sem zasledila, da lahko pavziraš večkrat, a ne več kot dve leti zapored...kaj to pomeni? Oziroma kaj se zgodi v primeru, ča še po teh dveh letih nimaš opravljenih obveznosti?
  • 0

#22790 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30527 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 July 2011 - 10:10 AM

a lahko točno citiraš, kaj je napisano?

iz napisanega sklepam, da po preteku teh dveh let, ko neprekinjeno pavziraš, tega ne moreš več koristiti.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#22791 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 10 July 2011 - 10:32 AM

QUOTE(Špela @ 10. 7. 2011 - 11:10) View Post

a lahko točno citiraš, kaj je napisano?

iz napisanega sklepam, da po preteku teh dveh let, ko neprekinjeno pavziraš, tega ne moreš več koristiti.

Ful neumno je bilo napisano, saj zato mi ni bilo nič jasno. Napisano je bilo dobesedno to, kar sem napisala zgoraj in nič drugega. Zdaj sem uspela ugotovit, da se pavziranje več kot dve leti šteje kot prekinitev študija, kar pomeni, da če v tem času ne uspeš opraviti obveznosti, moraš vložiti prošnjo za dokončanje študija, a moraš vse obveznosti v letniku, ki ga nisi opravil v celoti opravljati znova. Meni kar fajn motivacija, da v sledečem letu končam vse skupaj. smile.gif
  • 0

#22792 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 10 July 2011 - 02:16 PM

Michelle, lahko prsoim daš link? Si na fdv-ju?
Moja bf namreč že drugo elto zapoed pavzira, narejen ima pa pol 3. letnika cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#22793 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33793 posts

Posted 10 July 2011 - 03:01 PM

ja, jest se spomnim, da je bilo na FF tako, da si moral po 2 letih prekinitve študija (kar pavziranje je) dati neko prošnjo za nadaljeanje oz. dokončanje študija, kar je bilo seveda treba plačat.
  • 0

#22794 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 10 July 2011 - 05:17 PM

QUOTE(Frčica @ 10. 7. 2011 - 15:16) View Post

Michelle, lahko prsoim daš link? Si na fdv-ju?
Moja bf namreč že drugo elto zapoed pavzira, narejen ima pa pol 3. letnika cry.gif

http://www.fdv.uni-l...dij/Pravila.asp

Na tem linku za tvojega fanta pride v poštev predvsem 38. člen, sem pa zdaj videla tudi, da lahko zaprosi, da se mu izpiti priznajo.
  • 0

#22795 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 July 2011 - 05:23 PM

Meni pa ne bo uspelo napisati do konca absolventa magistrske, podaljšati si ga pa očitno tudi ne morem:

Absolventski staž na magistrskem študiju se iz opravičenih razlogov (starševstvo, daljša bolezen, izjemne
družinske in socialne okoliščine, priznan status osebe s posebnimi potrebami, aktivno sodelovanje na vrhunskih
strokovnih, kulturnih in športnih prireditvah, aktivno sodelovanje v organih univerze) lahko s sklepom
prodekan/-je podaljša za največ eno leto, če študent/-ka med študijem ni ponavljal/-a letnika.

Upam, da do konca vsaj šiht dobim.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#22796 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89733 posts

Posted 11 July 2011 - 12:19 AM

Če niso tako striktni, mogoče lahko najdeš kakšno luknjo in podaljšaš status?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#22797 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 July 2011 - 12:36 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 7. 2011 - 18:23) View Post

priznan status osebe s posebnimi potrebami

Bingo! twisted.gif

• 0
Viens, reste ici!

#22798 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 July 2011 - 09:01 AM

QUOTE(_M_ @ 8. 7. 2011 - 20:38) View Post

Immortelle, kako je potem s službo, si kaj izvedela? smile.gif

Sem jim poslala email, ampak niso še nič odgovorili. Tudi klicala sem, pa se noben ne javi. blink.gif
Ful čudno...

No saj zdaj me je v bistvu že minilo, da bi delala pri njih, ker tole je pa res višek, no. down.gif
Tako, da se ne sekiram... ena izkušnja več, pa znova na lov za službo. Enkrat se bo že kaj našlo...

• 0

#22799 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24058 posts

Posted 11 July 2011 - 11:17 AM

Samo tole je pa res čudno in neodgovorno od njih. Tudi, če nekoga ne vzameš, mu moraš to sporočit, saj pa ni nič takega... hmm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#22800 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 July 2011 - 11:38 AM

Žal večina privatnih podjetij tega ne dela. Pač ne obvestijo, ti si pa misli svoje.
Se mi je že večkrat zgodilo, ampak v tem primeru je bilo pa toliko bolj čudno, ker mi je bila služba že skorajda obljubljena. AJEBES.jpg
Mogoče so na dopustu, ampak mi ni takrat nobeden nič omenil, da bo kak dopust v kratkem...

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users