Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2261 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 July 2008 - 10:18 AM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 7. 2008 - 21:09) View Post

November, si že dobila spreje? Meni so poslali tega Vitaforce. Na drugem mestu ima alkohol denat, pa silikon na petem ali šestem mestu, nism čist zihr. Me zanima, kaj si ti dobila.

Bajduej, Revlonov sprej za lesk res prekrasno diši.

Nisem dobila še ČIST NIČ down.gif
Js sem takle naročila..posebej sem naročila čisti glamur...potem sem pa skupaj naročila šee enkrat čisti glamur(le da sem drugačen sprej napisala) in Beauty Rush od Tigija.Mogoče sem jim s tem mal zmede nardila sam..mogoč če bi tole vse skupaj napisala bi dobila en sprej čeprav sem naročila dva.

Če pa jutri nebo nič bom pa poklicala ker sem že pri prejšnji akciji nekaj naročala in niso poslali.

Kako se pa obnese na laseh Dilema?
  • 0

#2262 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 July 2008 - 10:21 AM

Katera dva spreja si ti zdej napisala, da hočeš?

Meni se zdi ta Vitaexpress precej fajn, lase res ful navlaži in zgladi, a ob enem ne zmasti. Je pa šprica katastrofalna, sploh ne prši drobne meglice, ampak tak precej ozek curek, ki je ful močan in lase prav zmoči. rolleyes.gif Jaz zato špricam res ful od daleč, ali pa našpricam v dlan in potem vtrem v lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2263 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 July 2008 - 10:26 AM

Js sem naročala Vitaexpress pa(mislim da se tk reče)volumexpress.Misliš da se kaj razlikujeta?
  • 0

#2264 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 July 2008 - 10:27 AM

Pomoje si morata bit ta dva ful podobna. Konec meseca bom mogoče naročila še enkrat to akcijo in tokrat zraven sprej iz linije Nutritive. Sem našla sestavine in so krasne, brez slabega alkohola, z nekaj silikona (mislim, da ne 5. mestu) in z ogromno ekstrakti in aminokislinami.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2265 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 July 2008 - 10:37 AM

Jaz sem bila pa tokrat izredno presenečena nad hitrostjo pošiljke. Dobila sem že takoj naslednji dan, ko sem naročila.

Me pa nekaj zanima - koliko stanejo Revlon šamponi v prosti prodaji? Ker me mika tisti zelen in tisti za volumen pa bi jim pisala, če je možno, da mi jih vseeno pošljejo čeprav niso v kakšni akciji hmm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#2266 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 July 2008 - 10:39 AM

Mislim, da so njihovi šamponi okoli 8€.
  • 0

#2267 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 July 2008 - 10:44 AM

Hvala, bom pogledala če jih prodajajo v kašen salonu v moji bližini drugače jim bom pa pisala smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#2268 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 July 2008 - 10:45 AM

Dilema a mogoče veš kakšne sestavine ima Volumexpress?

Al kje si to našla sestavine?
  • 0

#2269 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 July 2008 - 10:50 AM

Sestavine sem našla samo od Nutrivital spreja. Glede Volumexpress nimam pojma, ampak pač glede na opis sklepam, da je zelo podoben kot Vitaexpress.
  • 0

#2270 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 July 2008 - 10:51 AM

Damn it, upam da nima alkohola down.gif
  • 0

#2271 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 July 2008 - 11:04 AM

Dilema a slikaš še un lak za lase ko ga dobiš zraven biggrin.gif
  • 0

#2272 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 July 2008 - 11:09 AM

Bom novo temo zanj odprla.
  • 0

#2273 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 July 2008 - 11:14 AM

Tenkju biggrin.gif
  • 0

#2274 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 July 2008 - 02:16 PM

Včeraj sem dobla en paket..je bil revlonov ja..danes je šla mami po njega.In kaj vidim Glam shine spray in ŠAMPON interactives Repair??!!
  • 0

#2275 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 July 2008 - 02:22 PM

Mogoče jim je zmanjkalo drugih stvari. tongue.gif Če js dobim šampon, jih fentam. laugh.gif
  • 0

#2276 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 July 2008 - 02:34 PM

Pa ne more jim po dveh dnevih zmanjkat.Če si ti danes dobla paketek pa si dobla sprej js pa učiri pa sm dobla god damn šampon. evil.gif

A ma kera številko?
  • 0

#2277 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 July 2008 - 02:48 PM

Jaz sem dobila paket včeraj, ne danes.

04 / 23 67 600
  • 0

#2278 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 July 2008 - 02:55 PM

Tenkju.Sem klicala pa se ni noben javu.
A še delajo zdle?
Edit:No potem pa včeraj biggrin.gif
  • 0

#2279 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 04 July 2008 - 04:35 PM

Ne, delajo samo do treh...se mi zdi!
  • 0
Why so serious?

#2280 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 July 2008 - 04:40 PM

Jaz bi ta paket čisti glamur vzela. Kaj se kaj splača vzet za suhe, kodraste lase?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users