Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2261 ~*Butterfly*~

~*Butterfly*~

sramežljivec

• Člani
  • 27 posts

Posted 19 August 2007 - 06:56 PM

Jaz imam pa tudi eno vprašanje. Dvakrat sem že imela uhan v popku pa se mi je obakrat luknja strgala. Nekatere punce imajo pa uhan že več let in niso nikoli imele težav. Kaj delate? Mažete luknjo s kako kremo? Ali je vse le odvino od tega kako telo sprejme piercing?
  • 0
Če ljubiš nekoga, ga pusti da gre.
Če sta si usojena, se bo vrnil.

#2262 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 19 August 2007 - 08:33 PM

Kaj si kak potegnila da se ti je strgala ? Važno je od tega, kdo ti dela & kako ti naredi. Eni vzamejo premalo kože, pa se pol to naredi. rolleyes.gif
  • 0

#2263 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 19 August 2007 - 08:53 PM

Butterfly: kje si dala delat piercing (kozmetični salon ali piercing studio), kako so ti naredili luknjo, kakšen uhan si imela...ali se ti je luknja kar strgala sama od sebe ali si potegnila za uhan?

Jst imam uhan v popku že več kot 4 leta in nimam nobenih težav. Sem pa opazila, da je kože čedalje manj... kot da ga telo počasi izloča. A si povprašala v kakšnega piercarja?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2264 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 19 August 2007 - 09:09 PM

js ga mam že 7 let pa nism opazila nikakršnih sprememb. se sploh ne ukvarjam z njim, z ničemer ne mažem, nič
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#2265 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 19 August 2007 - 09:14 PM

Eto sporočam, da je blo tisto glede unetja samo lažni preplah, zdej sem se dva dni skoz mazala in čistla s slano vodo in je vse vredu, se mi zdi, da sem ga samo zaležala, pa da me ja zato mal bolel!
  • 0

#2266 ~*Butterfly*~

~*Butterfly*~

sramežljivec

• Člani
  • 27 posts

Posted 19 August 2007 - 10:12 PM

QUOTE(nihrida @ 19. 8. 2007 - 21:53) View Post

Butterfly: kje si dala delat piercing (kozmetični salon ali piercing studio), kako so ti naredili luknjo, kakšen uhan si imela...ali se ti je luknja kar strgala sama od sebe ali si potegnila za uhan?

Jst imam uhan v popku že več kot 4 leta in nimam nobenih težav. Sem pa opazila, da je kože čedalje manj... kot da ga telo počasi izloča. A si povprašala v kakšnega piercarja?

Obakrat so mi lukno naredil v kozmetičnem salonu. Prvič mi je z enimi kleščami prebodla in dala takoj moj uhan not, drugič pa mi je lukno naredila z zlatim obročkom in mi ga tri tedne pustila not, potem mi ga je pa zamenjala. Luknja se je pa strgala sama. sad.gif

Lahko je pa tud to, da mi je vzela premal kože ja.

Hvala za odgovore punce! wink.gif
  • 0

#2267 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 20 August 2007 - 08:04 AM

Ni za kj! Če bi res tako rada imela piercing v popku, potem si ga daj delat v piercing studiu in mislim, da ne bi smelo biti problemov. Sploh pa prvič slišim, da bi se koža strgala kr sama od sebe. Bogve kaj delajo v teh kozmetičnih... blink.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2268 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 20 August 2007 - 08:28 AM

Ko sem šla jst delat pirs v EXIT, sem imela s sabo svoj uhan. Pa sem morala kupiti drugega, ker je imel moj prekratko bananco. Tip mi je razložil, da bom čez kakšne 3 mesece lahko dala not tudi mojega. Fora je v tem, da se po tem času luknja "skrči". In če ti na začetku vzame malo ni hudič, da se bo skrčilo praktično "v nič". V tem primeru se raje izogibaj kozmetičnim salonom.

Kar se pa vnetja tiče - imela sem vneto 11 mesecev. Potem mi je blo pucanja dost pa sem šla dohtarci, katera mi je dala Bivacyn. 2x sem namazala in 11 mesecev trpljenja je izginilo smile.gif
  • 0

#2269 ~*Butterfly*~

~*Butterfly*~

sramežljivec

• Člani
  • 27 posts

Posted 20 August 2007 - 05:42 PM

Ja ful mi je ušeč uhan v popku in bi ga res ful rada mela smile.gif. Sj je men tud čudn, da se mi je strgal. Prvič sm misla, da sem preveč spirala s slano vodo, sam zj drugič pa nisem, samo z razkužilm sm si enkrat na tedn razkužla in se mi je tud strgal cry.gif .
Zdj razmišlam, da bi si dala s spodnje strani popka luknjo nardit, mogoče bo bolš. Kaj mislite?

Am, kje pa je kakšen piercing studio in koliko ste dale za luknjo, če se še spomnite? wink.gif

• 0

#2270 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 20 August 2007 - 05:47 PM

Lahko greš v Exit ali pa v Cult. Oboje je v Lj. =) Tam ti bodo sugorno vredu naredili, po kozmetičnih salonih je bolj tak tak vse.
  • 0

#2271 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 August 2007 - 06:17 PM

QUOTE(pinga @ 19. 8. 2007 - 22:09) View Post

js ga mam že 7 let pa nism opazila nikakršnih sprememb. se sploh ne ukvarjam z njim, z ničemer ne mažem, nič

Enako tudi jaz. smile.gif Pa tudi na začetku nisem imela nobenih problemov z njim, nobenih vnetij.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2272 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 20 August 2007 - 08:53 PM

Kje točno je Cult v stari Lj?
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#2273 ~*Butterfly*~

~*Butterfly*~

sramežljivec

• Člani
  • 27 posts

Posted 20 August 2007 - 10:38 PM

QUOTE(Kinky @ 20. 8. 2007 - 19:17) View Post

Enako tudi jaz. smile.gif Pa tudi na začetku nisem imela nobenih problemov z njim, nobenih vnetij.

Sj to je fajn da nimaš problemov smile.gif. A pa to so ti lukno nardil u piercing studiu???

• 0

#2274 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 August 2007 - 07:53 AM

Ne, v kozmetičnem salonu v LJ pri železniški! wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2275 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 August 2007 - 08:42 AM

jz sm mela uhan v popku, pa se mi je po enem letu sam strgal, kože je blo skos manj in pol enkrat nč več. poj sm šla pa še enkrat prašat, ker sm ga hotla spet met, pa so mi rekl, da če mi ga je telo enkrat zavrnu, mi ga bo spet. sam res pa je, da mam jz ful problemov s kožo, pa tut luknje v ušesih mi skos "nagajajo", tko da zadnje čase sploh ne nosim več uhanov.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2276 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 21 August 2007 - 09:41 AM

Meni se v popku ni strgal, sem pa isto opazla, kože je vedno manj blo, kot da bi mi ga ven zrivalo, zaj še mam minimalni košček kože, ampak pri tem je tudi ostalo. Mam pa ga že 7 let, s tem da sem se nekje po 3-4 letih odločla, da ga dam ven, potem ga več kot leto dni nisem nosla, nato pa sem ga še vedno normalno not dobla...Verjetno se mi tak nikoli ne bo zaraslo.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2277 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 21 August 2007 - 09:56 AM

QUOTE(Kinky @ 21. 8. 2007 - 8:53) View Post

Ne, v kozmetičnem salonu v LJ pri železniški! wink.gif

tudi jaz
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#2278 devilka

devilka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 133 posts
  • Interests:moj fant:) bordanje, žuranje, shopping&kozmetka

Posted 21 August 2007 - 01:54 PM

no, moja nova prdobitev je uhančk u popku...spet sm šla v culta, k mi je itak najbolš tm..anja mi ga je nardila, bolel ni nč(skori nč smile.gif )..zdei lepo mažem s fiziološko pa bepanthenom...mal me boli, če se kam naslonm s popkom, ampk to nei bi blo kao normaln a ne?k mi je tud rekla, de kak tedn ne bom mogla spat na popku oz. trebuhu...v čem je pa fora, de se koža mal napihne?gor nad luknco, oz. koža nad popkom, kjer je bananca...k mi je tud to neki razlagala....
anyway, ful sm happy k ga mam, pa upam de nea bo kakih problemov z njim..če že z drugimi uhančki nimam smile.gif
  • 0

#2279 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 21 August 2007 - 07:43 PM

Pa kaj res ni bolelo? Jaz bi ga ful mela, pa sem totalna prpa glede teh stvari. Še ko sem si dala nos luknat sem celo štalo zagnala. Tak da če res ne boli tak ful, me bote še kje prepričale, da si ga dejansko dam delat.
  • 0

#2280 ~*Butterfly*~

~*Butterfly*~

sramežljivec

• Člani
  • 27 posts

Posted 21 August 2007 - 08:17 PM

Michelle, mene ni nč bolel. Mjčken zaboli, sam to ni skor nč.

Sahara, jst sm tud mela probleme z uhani v ušesih, poj sm pa zlate not dala in zdej mam skos zlate not in je dobr. Mogoče bi pa v popku tud mogla met zlatega in bi mi blo dobr ... hmm.gif

Jst sm se odločila, da ga bom še v tretje dala, če se mi bo pa še to strgal, poj pa itak brezveze ...
Mam pa namen tud z Bepanthenom si mazat ...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users