Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2261 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 07 March 2009 - 05:40 PM

Jaz sem si danes kupila tale staf of life bom poročala kak se bo obnesla na meni.
  • 0

#2262 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 07 March 2009 - 05:47 PM

No dej ja smile.gif me zanima kako bo pri tebi.

Ančka hvala.
  • 0

#2263 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 07 March 2009 - 05:54 PM

Frida, če to uspešno prestaneš, pa ti bo pomagalo, se bom tudi jaz žrtvovala 3 tedne. laugh.gif Joj, revica - vem, kako grozno je, ko želiš očistit svojo kožo in zanjo naredit nekaj dobrega, pol pa imaš občutek, da si spet usekal mimo. Mene je vedno strah, če se pojavijo mozolji in nazadnje obupam, pa neham uporabljat. sleep.gif

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2264 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 07 March 2009 - 05:57 PM

Kaj ogrce ti tud spuca tale zadeva al sam podkožne mozolje?
  • 0

#2265 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 March 2009 - 06:08 PM

Že nastalih ogrcev ti ne bo ven potegnilo nič, razen stiskanje. Ta maska ti kožo zelo razmasti in zaradi tega se pore ne mašijo - ogrcev je občutno manj.
  • 0
Viens, reste ici!

#2266 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 07 March 2009 - 06:14 PM

Moja koža je bla prav lepa, kakšna dva mesca nazaj sem pa začela opažat, da so se mi začele pore mašit in so nastajali taki mini mini mozoljčki, ogci, k jih sploh stisnit nisem mogla, res majhni. Zdej mam pa tole masko in mi je ven potegnil velik sranja, ampak tud ti mozoljčki so zdej mejhni, da se jih stisnit, pol sm pa vsa rdeča, ker se težko brzdam pri tem... jao jao. V četrtek mam še čiščenje pri kozmetičarki in komaj že čakam kako bo čez kakšen mesec. Do takrat bom pa cel puder porabila pomoje smile.gif

A je možno, da bi znala ta maska preveč izsušit kožo (glede na to, da je moja koža normalna do suha) dolgoročno gledano? Da se mi ne bi pol še bolj začela mastit?

Ana, a si mela ti tud izbruh mozoljev?
  • 0

#2267 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 March 2009 - 06:20 PM

Pomojem ti ne bo izsušila kože. Po tej kuri uporabljaj naprej kozmetiko, ki si je navajena in tvoji koži paše.

Jaz sem imela minimalen izbruh (trije mozolji..). Najbrž nimam pod površjem toliko zamašenih por. Zdaj je okoli tri, štiri mesece odkar sem nehala z uporabo, koža je dokaj vredu, edino masti se mi. Komaj čakam, da dobim masko, da vdarim eno kuro. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2268 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 07 March 2009 - 06:26 PM

Aham hvala za pojasnilo. Zdaj sem si jo dala ven in tud ogrci so šli z lahkoto ven...to je že nekaj.
  • 0

#2269 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 March 2009 - 07:28 PM

Frida, moja brada je po tej maski grozljiva, ampak bom vztrajala smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2270 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 07 March 2009 - 07:32 PM

kok časa se pa že mažeš in na koliko časa, tud na dva dni?
  • 0

#2271 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 March 2009 - 11:50 PM

Mazem se ene 10 dni, samo nisem takopridna, ene 2 na teden
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2272 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 13 March 2009 - 07:23 PM

Zdele sem Lushevo stran gledala in sta med kanami samo dva odtenka narisana. To pomeni, da trenutno preostalih dveh ni ali je zmeraj tko na strani, čeprav so v trgovini vsi štirje? hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2273 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 13 March 2009 - 07:41 PM

Masko staff of life bom vrgla stran, če jo pa kera hoče nej mi pa pove.
  • 0

#2274 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 March 2009 - 08:12 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 13. 3. 2009 - 19:23) View Post

Zdele sem Lushevo stran gledala in sta med kanami samo dva odtenka narisana. To pomeni, da trenutno preostalih dveh ni ali je zmeraj tko na strani, čeprav so v trgovini vsi štirje? hmm.gif

Vsi štirje odtenki se lahko naročijo preko spleta, razen kadar katerega od njih ni na zalogi - takrat tistega tudi umaknejo s spletne strani. Jaz sem si v sredo kupila eno caca rouge v mariborski trgovinici in so imeli samo še dve rouge in dve brun, je rekla da jim vsega zmanjkuje (tudi balzamov in mask za lase, itd.) in da čakajo na novo pošiljko iz Anglije.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2275 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 13 March 2009 - 08:20 PM

A tako. Hvala wink.gif .
  • 0

#2276 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 March 2009 - 02:28 PM

Danes sem šla po to marron kano, pa standardni tea tree tonik, mami je pa očaral Karma milo za telo in zdaj skoz navdušeno govori, kako noro ji diši in da bo naslednjič več kosov kupila, pa še karma parfum in puder laugh.gif .
  • 0

#2277 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 March 2009 - 03:12 PM

QUOTE(Frida @ 13. 3. 2009 - 19:41) View Post

Masko staff of life bom vrgla stran, če jo pa kera hoče nej mi pa pove.

ZAkaj stran blink.gif . Jaz bi jo imela !

@Mladoletna KARMA parfumčka več ni. Ga ne bojo delali več žal.
  • 0
Viens, reste ici!

#2278 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 March 2009 - 03:16 PM

A tko down.gif . Pa se mi je čudno zdelo, ker tko na hitrco ga nisem videla, samo sem vseeno mami doma povedala, da obstaja. A trdi parfum Karma in puder za telo pa sta še?
  • 0

#2279 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 14 March 2009 - 03:34 PM

Frida kaj pa je bilo narobe z masko? A zarad mozoljev boš odnehala?

Jaz sem si jo do danes nanesla 3krat in nimam nobenega izbruha mozoljev. Sem pa opazla, da so se mi na nosu pore zmanjšale. Zaenkrat pri meni deluje super.
  • 0

#2280 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 14 March 2009 - 04:13 PM

QUOTE(Ana @ 14. 3. 2009 - 15:12) View Post

@Mladoletna KARMA parfumčka več ni. Ga ne bojo delali več žal.

kaaj?? pa ne no!!!!! mad.gif sad.gif evil.gif najprej sto let odlašam - sem ga nameravala kupit mami za rojstni dan (aprila bo), že pred novim letom sem planirala, samo je potem dobila nekaj drugega od mene in sem rekla no pa za rd!! popoln vonj zanjo bi bil!! naj se grejo solit res. sem bila 100% da take prodajne uspešnice ne bojo nehali delat. sej govorite o prafumčku v steklenički a ne? ne tistem iz voska?

edit: ja v trgovini majo še voskasto packarijo Karma, to odpade. ah ?%&*#" no!!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users