Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#2261 Ančyka

Ančyka

sramežljivec

• Člani
  • 94 posts
  • Interests:sprhodi s psom, rolanje

Posted 04 August 2008 - 05:18 PM

No tuki je še neki njegovih slikic

http://www.mojpes.ne...44.0;id=3786img

http://www.mojpes.ne...44.0;id=3785img

Tu je pa še zraven njegova pasja prijateljica Tigi. Obnašata se ko mož in žena smile.gif

http://www.mojpes.ne...44.0;id=3784img

http://www.mojpes.ne...44.0;id=3726img

http://www.mojpes.ne...44.0;id=3728img

Bi poslala še slike kak je biu bogi ko so ga našl in odpeljal v zavetišče pa ne vem če bi radi to vidl kr je res hudo sad.gif
  • 0

#2262 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 05 August 2008 - 08:44 AM

hehe s tega foruma pa raje ne dajaj linkov-marsikateri del je naključnim obiskovalcem zaprt-pa tudi tistim ki ne plačujejo članarine. Raje daj fotke na en spletni album in jih potem pripopaj sem. Sicer pa dobrodošla v civilizaciji wink.gif (kako si sploh zdržala brez interneta ohmy.gif )
  • 0
IPB Image

#2263 Ančyka

Ančyka

sramežljivec

• Člani
  • 94 posts

Posted 05 August 2008 - 05:52 PM

Čawči! ja je blo kr zoprn brez interneta kr sm mela rač v razsulu dolg časa zdej pa mam hvala mamici novga.

Sicr pa sm si hitr pršla gor kake bučke sm delala...kak sm js smotana-adijo pamet!!!!

zdej pa zares......

Slik ko je bil še pošodovan pa raje ne objavim kr je res hudo razen če bi jih želeli videt sam dvomim!

IPB Image

IPB Image
tuki je moj bogi medvedek še v zavetišču po operaciji

IPB Image
V horjulu je že dobiu svojo prvo žogico, morm povedat, da jih obožuje in je pravi fuzbaler

IPB Image
7 mesecev je čaku da mu da kdo domek, dokler ga nism vidla in se na prvi pogled zaljubila v njega

IPB Image
tuki je čakau da se bo mal pokazu na tv v oddaji TLP

Tu je pa Ninek že pri meni in je največji scrklanček na tem svetu.
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

• 0

#2264 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 August 2008 - 06:19 PM

Sem že prej vidla slike - kaki lubani cukr! wub.gif Ful je luštn, pa tak prefrigan deluje biggrin.gif . Ful lepo, da ste ga vzeli iz zavetišča, tega bi moralo bit več wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2265 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12070 posts

Posted 05 August 2008 - 07:05 PM

Ja Ančyka, ful si/ ste prijazni, ful lepo res. Kuža je pa krasen.
  • 0

#2266 Ančyka

Ančyka

sramežljivec

• Člani
  • 94 posts

Posted 05 August 2008 - 07:13 PM

Js vem da je še useen on dau men velik več kokr pa js njemu! Se pa pozna da je najdenček kr je ful hvaležen in skos hodi za mano kamorkoli grem, še na wc in v kopalnico ko se tuširam prileze za mano biggrin.gif
Je pa res ful prefrigan, vse vrate zna odpret, točno ve kaj mora nardit da doseže kar hoče...pravi razvajenček je in točno zdle laja na mene in me buta s tačko da grema k njegovi pasji prijateljici Tigici. Tak da morm šibat!!!!! Bye
  • 0

#2267 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 05 August 2008 - 09:00 PM

Je to tale kateremu so s sekiro skoraj polovico lopatice odsekali in si ga dobila pri Poloni v Horjulu? Nekam straaašno podoben je tisti buči.

Ah zdaj vidim da je tisti-najprej sem ga po fotki z žogico spoznala in fotke so bile zares svinske. se spomnim da smo nakazovali zanj preko repka. Enga cmoka v mojem imenu kiss.gif

• 0
IPB Image

#2268 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12070 posts

Posted 05 August 2008 - 09:08 PM

QUOTE(Anja88 @ 5. 8. 2008 - 22:00) View Post

Je to tale kateremu so s sekiro skoraj polovico lopatice odsekali in si ga dobila pri Poloni v Horjulu? Nekam straaašno podoben je tisti buči.

Prekleti ljudje!!!!!
evil.gif
  • 0

#2269 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 August 2008 - 09:15 PM

Gadno. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2270 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 05 August 2008 - 09:19 PM

Uu, meni je tudi s tretje slike znan biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2271 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 06 August 2008 - 10:13 AM

Ančyka, ful fajn, da se ma tamal zdej lepo, mu prav privoščim. Ja, kolk ti pes lahko da...to je neverjetno. Zame je to čista ljubezen - še po tem, ko ga je nekdo hotel poškodovati, ima pes zaupanje in vero. To naravnost občudujem.
No midva s fantom sva pred enim mesecem tudi posvojila kužka iz DZZŽ Kočevje. Ne morem si predstavljati, kako sem lahko bila do zdaj brez njega...je pravi cukrček. Slike bodo sledile, ko se naučim uporabljati shrani.si.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#2272 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 06 August 2008 - 10:36 AM

IPB Image

Ena slikca iz zavetišča.

Pa še...že doma pod novo strehco.

IPB Image

IPB Image
  • 0

#2273 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 06 August 2008 - 10:40 AM

Kakšen nežen cukrček wub.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2274 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 06 August 2008 - 11:20 AM

Ja, res... na začetku je bil zelo previden in zadržan, pa kar dosti se je bal. Se je vidlo, da so ga tepli, pa še zdej se prestraši in zvije v klobčič kdaj, ko gre kaka dlan proti njemu, da bi ga pobožala, on pa misli, da jih bo fasal. Bogec. Sej zdej je pa že čist razigran in nam vedno sledi, čist nas je "posvojil".

Ime mu je pa Nino, star pbž 9 mesecev in je identičen pritlikavemu pinču, nekateri mislijo, da je mladič dobermana. Zelo eleganten, hiter in pameten. In ko me gleda s temi njegovimi učki, mi gre kdaj prav na jok, ko pomislim, kaki ljudje živijo na svetu in kaj počnejo z živalmi. Kakšen človek lahko tepe te tople učke, ne vem. Al pa uni gor s sekiro... Strašno. Po eni strani še sreča, da so ga vrgli ven z avta in je pristal v zavetišču, kakor da bi mel eno bedno življenje pri psihičih.

Joooj miško moj....

Zelo rad spi na vreči...
IPB Image

Najraje od vsega pa ima sprehode! Pred vrati čisto podivja, kar ne more dočakat, da mu damo oprsnico in povodec, he he.
IPB Image
  • 0

#2275 Ančyka

Ančyka

sramežljivec

• Člani
  • 94 posts

Posted 06 August 2008 - 12:05 PM

Ja pipi tale tvoj je tur res pravi cukrček, wub.gif, bi ga kr mela, pa še ime ma podobn ko moj ninko thumbup.gif ! Ja, sm pa tak čist nora na živali, js bi use boge mucike pa kužeke domov prvlekla, če bi jih le mela kam dat. Sm pa tut čist nora ma morske prašičke sm jih že mela kr neki doma, sam trenutni nimam nobenga, tazadna Biba mi je neki zbolela pa sm se komi potolažla cry1.gif Pa mela sm še puščavskega skakača Miškota, pa plesočo miško Mici, pa skobčevki Jakata in Pijo. Zdej trenutno mam pa še enega psa malega mešančka Mufija ko je star že 18 let pa še nimam na žalost nobene slike na računalniku kr se mi sploh ne pusti slikat...sej se bom namučla pa pošlem slikico. Ja mam pa še nimfo Đokota biggrin.gif

Drugač se pa moj Ninko tut boji če ker moški mal glas vzdigne al pa če se ga kdo z nogo dotakne čist ponori,kr so ga zgleda mogl nonstop brcat, sam men tolk zaupa da ga lahka tut mal z nogico pobožam...definitivno nekaterih stvari nikol ne pozabi!
  • 0

#2276 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 August 2008 - 12:11 PM

Ful sta lušna obadva tale zadnja posvojenčka. biggrin.gif Jaz sem tudi za ta drugega na prvi pogled mislila da je dobermanček. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2277 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12070 posts

Posted 06 August 2008 - 12:22 PM

Srčki so vsi! wub.gif

Od mojga ata kuži, za katerega skrbim, je bil tud bogi. Sicer smo ga dobil od normalnih ljudi, ampak ga je po parih mesecih en nori človek iz vasi ugrabil in ga je imel zaprtega pri sebi doma skupaj še z enim kužkom. Tip ju je hranil in tepel...budala totalna. Mi normalno nismo vedli, kje je Bobi in potem je končno pritekel domov, ves prestrašen in še zdej, štiri leta kasnej zbeži stran, kadar imam metlo v roki, boji se, kadar postavim krožnik s hrano k njemu, ful zajoka, če se ga pomotoma dotaknem in tega ne pričakuje... grozno no, kako kužki ne pozabijo bolečine.
Bom šla jutri na sprehod in jih mal pofotkam in bom nalimala slikce.
  • 0

#2278 Ančyka

Ančyka

sramežljivec

• Člani
  • 94 posts

Posted 06 August 2008 - 02:11 PM

Js bi s takimi k mučjo živali delala točn tak kokr so uni z njimi, ne pa tak ko pr nas v sloveniji lahk delaš z bogimi živalcami glih kar hočeš pa te za to noben ne kaznuje. Mogl bi met animal police tak ko majo v Ameriki, pa take kazni da bi kr leo čas gnil v zaporu.
  • 0

#2279 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 06 August 2008 - 08:18 PM

Ančyka, se popolnoma strinjam!
  • 0

#2280 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 07 August 2008 - 11:39 AM

No zdej ko sem se naučila uporabljat Shrani.si (sploh ni big deal, ne vem, kaj sem tolko čakala), bom pa nalepla še slikce od naše kužike in muceka na Primorskem.

Tuki je na prvi dan, ko smo je prinesli iz zavetišča v Sv. Antonu - stara 3 mesece. Ime smo ji dali Mia. Je bla eden od ene 6-ih mladičkov, ki so bili z mamico kužiko v zavetišču. Ona si nas je izbrala - pred odhodom nama je mama meni in tatu naročila, da mormo vzet najbolj mirnega in sramežljivega psa, ki se bo tiščal tam nekje v kotu. Mi valda, ja ja, ker smo hotli enga skuliranega psa... AMPAK! Kaj češ, tale se je kar zalimala na ograjo in skakala ko zmešana in se nastavljala, lizala in enostavno ti srce ni dalo da bi jo odmaknli in iskal kakega sramežljivčka zadaj! Se vidi, še zdej je čisto divja.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

No tle je pa že 2 leti stara in (preveč) porejena. Zdej je na dieti.

IPB Image

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users