Glede na to, da ne načrtujeva naraščaja, bo treba resno pristopit
Kontracepcijske tablete
Posted 31 March 2009 - 04:57 PM
Glede na to, da ne načrtujeva naraščaja, bo treba resno pristopit
Posted 31 March 2009 - 05:07 PM
Posted 31 March 2009 - 05:12 PM
Ampak bodo kr kondomi ja.
Posted 31 March 2009 - 08:41 PM
Ja, midva sva tud na kondomih. Sicer mojemu to nekam ne diši (ker je vsekakor bolje brez). Po moje si bom nabavila ovulacijske teste in v primeru ovulacije bova pač s kondomi, drugače pa brez. Sej ti ovulacijski testi so precej zanesljivi ane?
Hm, tole z ovulacijskimi (enkratnimi) testi se mi ne zdi tako varna zadeva. Kot vidim pri Personi, mi ta določi enih ... sedem, osem dni pred ovulacijo, pa še potem po ovulaciji dva, tri dni, da je res varno. Ker ovulacijski testi ti kvečjemu pokažejo, če se ovulacija bliža (recimo da bo v 1-2 dneh), mali korenjaki pa preživijo pet dni in če pač seksaš prej ...
Skratka, jaz sem pogruntala, kako deluje Persona in če naredim teste na prave dni, porabim zgolj 3 teste na mesec (namesto 8). Ko je rdeča lučka, pa pač kondom.
Posted 31 March 2009 - 09:30 PM
Nasploh sva sprobala že res dosti kondomov in nama je bila večina prav zanič, tako da sva še vedno daaaaleč najbolj zadovoljna s temi:
Durex Gefühlsecht
Preprosto najtanjši kondom v našem asortimanu.
Ultra tanek za večjo občutljivost. Gefühlsecht kondomi so najtanjši izmed naših kondomov iz lateksa, zato partnerja še “zbližajo”.
Zagotavljajo visoko raven varnosti in zaščite, njihova oblika pa omogoča lažje natikanje, boljše prileganje in boljši občutek med spolnim odnosom.
Durex Emotions
Ultra tanki z več lubrikanta za prava čutna doživetja.
Ti visoko cenjeni kondomi so neverjetno tanki, z več lubrikanta za boljši in bolj gladek občutek med spolnim odnosom.
Ker imajo easy-on obliko, dajejo občutek boljšega prileganja. Hkrati zagotavljajo visoko raven varnosti in zaščite!

To pa še ne pomeni, da so vsi Durex kondomi fajn, nama so recimo Love in Fruits prav obupni.
Posted 31 March 2009 - 10:26 PM
Prej sem jemala yasminelle, ti obliži se mi zdijo pa precej močni, ne znam razložit, mam občutek da so ful poudarjeni ti mesečni cikli, točno vem, kdaj bom dobila m., ker ful čutim, ampak ne bolečine, ne znam razložit. Všeč mi je, kre mi ni treba vsak dan skrbet in jest one ogabne tablete, m, nimam pripomb skratka, prva menstruacija mineva brez prej zmeraj prisotnih in skoraj nevzdržnih bolečin. Ju hej.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 31 March 2009 - 11:23 PM
Cvetka,
v meni si zbudila zanimanje. ;-) Jaz zdaj že kar lep cajt nisem na KT (na kondomih še manj, videt jih ne morem), ker stranski učinki niso bili med najbolj prijetnimi. V bistvu mi je bilo pri KT najbolj všeč to, da sem imela M točno kot ura. Bolečine še vedno neznosne, tako da niti ne razmišljam o tem, da bi imela kdaj brez - bolečinske ali pa vsaj zmerno - bolečinske M. Me pa zanima nekaj drugega - ali ob teh obližih čutiš kakšne negativne stranske učinke (npr. suhost nožnice) ali je o tem še preuranjeno za ocenjevat? Hvala!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 March 2009 - 11:33 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 March 2009 - 11:54 PM
Morda pa ne. Saj tudi vse KT nimajo enakih stranskih učinkov.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 April 2009 - 06:14 AM
Posted 01 April 2009 - 07:28 AM
Edini učinek bi mogoče bil pms povečan apetit (prej tega pmsa nikol nisem mela, zdej se mi pa zdi da sem bla prejšn teden ko ena furja tečna, pa en mejčken povečan apetit.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 April 2009 - 02:12 PM
Aha. Ja v bistvu je res najboljše probat, saj se res drugače odzivamo in ni neke absolutne formule. Upam, da se mojemu telesu ne bo zmešalo čist ... slabo leto sem brez KT, prej bila dobro leto na KT ... zdaj bom šla morda spet na obliže ... če mi ne bodo pasali (nameravam to ugotoviti v roku slabega pol leta), pa bom šla "dol z njih". Boljše po moje to, kot pa vztrajat pri nečem, kar ti ne paše, zgolj zato, da telo preveč ne "mešaš" (ker bojda ni dobro skakat na KT, pa dol z njih, pa spet na njih). V bistvu je moj največji razlog za razmišljanje o kontracepciji ta, da bi imela točne in blažje M.
Posted 22 April 2009 - 05:38 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 22 April 2009 - 06:05 PM
Posted 22 April 2009 - 06:56 PM
Tudi "spočetje"
Posted 22 April 2009 - 07:21 PM
Posted 22 April 2009 - 07:48 PM
Posted 22 April 2009 - 08:39 PM
med zimskimi počitnicami nej bi dobila menst., a sem jo prestavla tako, da sem tabletke jemala še en teden (se pravi, da sem jih vzela 28) zdej morm jemat tabletke iz 2 škatlic (se pravi en teden tistih sedem ki mi jih je ostal od prejšnič, pa 2x po 7 v novi škatlici. rada bi si spet prestavla menst., ker grem u španijo in me zanima če jih lahko jemlem normalno tistih 14 iz škatlice, v kateri mi jih vedno ostane, in nato brez premora 21 tabletk iz nove škatlice.
ve kdo? al sm prveč zakomplicirala?
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 23 April 2009 - 06:07 AM
Posted 11 May 2009 - 08:53 PM
Zdaj me pa zanima ali naj vzamem še eno, ali samo tisto ki bi morala. Sicer v navodilih piše da če je dlje od 12ur naj vzamem samo eno, kaj mislite?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users