vprašanja (zanima me, ...)
Posted 05 July 2011 - 07:47 AM
Posted 05 July 2011 - 07:53 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 July 2011 - 07:57 AM
Posted 05 July 2011 - 09:05 AM
[Napoleon]
Posted 05 July 2011 - 09:07 AM
Če je to to - potem ni škodljivo.
Posted 05 July 2011 - 10:20 AM
Posted 05 July 2011 - 10:54 AM
Posted 05 July 2011 - 11:41 AM
Pablo Picasso
Posted 05 July 2011 - 03:56 PM
Včeraj sem se cel dan vozila naokrog, pa sem imela klimo prižgano ves čas.
Zvečer sem dobila čisto rdeče oči, pa kot da bi se mi solzile. Nosim tudi leče.
Sem si pred spanjem dala ene kapljice v oči, ki jih imam ravno za take namene, pa je bilo zjutraj boljše, ampak še vedno ni čisto ok. Oči me še kar rahlo pečejo.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 05 July 2011 - 04:00 PM
Errol, imaš ti kaj izkušenj s cigarami?
Olivija hvala.
Jaz mam izkušnje s cigarami! Ena in pol sta čisto preveč, če si sicer nekadilec, ampak na fotkah izgledaš pa blazno kul.
Jaz tudi, jaz tudi.
Cuba does that to you.
Ej, a zdaj je že nujno tole ločevanje?
Posted 05 July 2011 - 04:37 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 July 2011 - 04:44 PM
Podnapisi so v *.srt formatu (če je to faktor).
Posted 05 July 2011 - 05:17 PM
Vem da imate ful izkušenj z življenjepisi in me zanima, v katerem primeru pride v poštev Europass?
Posted 05 July 2011 - 06:28 PM
Vem da imate ful izkušenj z življenjepisi in me zanima, v katerem primeru pride v poštev Europass?
Jaz pošiljam Europass CV samo v primeru, da delodajalec to izrecno želi/zahteva. Drugače ne.
Meni ta Europass sicer izgleda, kot da si preveč len, da bi oblikoval in spisal po svoje.
Tudi znanka, ki za podjetja vodi razgovore, pravi, da ne priporoča, razen če je res navedeno, da moraš.
Posted 05 July 2011 - 07:16 PM
Posted 05 July 2011 - 07:29 PM
Meni ta Europass sicer izgleda, kot da si preveč len, da bi oblikoval in spisal po svoje.
To sploh ni res, ker je dober in pregleden CV.
Anouk - a imaš še kakšen drugače player? Pri BS. playerju lahko sama reguliraš velikost, barvo podnapisov.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 July 2011 - 07:36 PM
To sploh ni res, ker je dober in pregleden CV.
Glej, odvisno, kam se prijavljaš.
Če cenijo kreativnost, pač ne boš pošiljal nečesa, kamor samo vtakneš svoje podatke.
Meni je bilo na Zaposlitvenem kotičku rečeno, da se Europassa največ poslužujejo tisti, ki nimajo nekega računalniškega znanja in pač samo vnesejo podatke. In da je v podjetjih, kjer prejmejo na tone prošenj, zaželjen. Ampak v takih primerih tako ali tako piše, da mora biti CV po Europassu narejen.
Jaz ne trdim, da pač ne smeš poslat Europass CVja, samo iz lastnih izkušenj in iz pripovedovanj ljudi, ki jih poznam, lahko povem, da če nimaš RES idealnih izkušenj in znanj za točno določeno delo, da je boljše, če CV oblikuješ sam iz morda z njim poveš tudi kaj o svoji osebnosti. Poleg vsega pa si delodajalec bolj zapomni osebo, ki ima CV, ki mogoče izstopa od drugih že po obliki.
Saj ni neka znanost - če želiš mogoče pokazati kaj več, oblikuj svojega. Če ne, je pa tudi Europass ok, oz. ni nič narobe, če ga pošlješ.
Ps. jaz sem v zadnje pol leta poslala vsaj 50 prošenj, pa so me vedno vsi pohvalili, da imam zelo lep in urejen CV (žal so mi pač vedno zmanjkale izkušnje). Ena gospa je celo rekla, da je prav osvežujoče bilo videti mojega, med vsemi Europassi.
Limona - saj je sodobna oblika. Ampak namen Europassa je ta, da omogoča delodajalcu, ki se prebija čez tone prošenj, čim hitrejši pregled podatkov. Kar pa za tistega, ki išče službo ni nujno najboljše - prej, ko da tvoj CV iz rok, manj je možnosti, da se te bo spomnil in res premislil o tem, da bi te povabil na razgovor.
Drugače pa je sodobna oblika CVja takšna, da se vse piše po alinejah, mogoče kakšen segment tudi v stavkih (recimo dodatno o sebi - hobiji, prosti čas...). Je itak tega toliko po internetu, da res ni problem najti "vzorčnega", pa potem izhajati iz tega.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users