Ne me basat, UK na prvem mestu, to bi pa bil ČUDEŽ!!!!
Ki nam celo napovedujejo finale, sicer zadnje mesto.
Let the odds be in our favour.
Armenija ima lepo balado (ki se lepo razvije), pa Belgija tudi.
Posted 04 May 2014 - 12:39 PM
Ne me basat, UK na prvem mestu, to bi pa bil ČUDEŽ!!!!
Ki nam celo napovedujejo finale, sicer zadnje mesto.
Let the odds be in our favour.
Armenija ima lepo balado (ki se lepo razvije), pa Belgija tudi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 May 2014 - 01:04 PM
Novice o Tinkari iz Copenhagna: http://www.eurovisio...nd_for_slovenia
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04 May 2014 - 07:45 PM
Posted 04 May 2014 - 08:42 PM
Všeč mi je Avstrija, prav kul ESC komad mi je, zlezel mi je pod kožo, totalno.
Posted 05 May 2014 - 09:29 AM
Hihi, no, jaz upam, da zmaga Molly, jo imam na repeat.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 May 2014 - 11:16 AM
Jaz zelo priželim UK zmago, ampak res. Vsako leto imajo dober/soliden komad, pa vedno med zadnjimi. Pač politika glasovanja, na žalost, potem
pa so med top 10 neke bruhalne popevke iz bivče SZ.
Letos mi je res neverjetno veliko dobrih komadov.
Montenegro je tudi fajn, ma 3/4 komadov mi je všeč.
Moram še malo premislit preden javim, za koga bom navijala.
Za Conchito tudi, se razume.
Posted 05 May 2014 - 02:58 PM
No ja, o kvaliteti UK komadov bi lahko diskutirali. Saj se je našel kak dober (npr. Jade Ewan), večinoma pa so bili pozabljivi, če je bila pesem ok, so jo pokvarili s fušanjem (npr. Blue) ali pa so bili komadi preprosto slabi in bili kot taki več kot zasluženo med zadnjimi (npr. KLIK, KLIK)
Njihova letošnja je ful dobra pesem. Upam, da se dobro uvrsti.
Sicer pa je tudi meni letos všeč kar precej pesmi. Poleg UK še Italija, Švedska, Madžarska, Izrael, Irska (čeprav mi pevka deluje ful zoprna).
Tudi naša pesem mi je všeč.
Posted 05 May 2014 - 03:03 PM
Pa še iz včerajšnjega Red Carpet-a
Posted 05 May 2014 - 03:21 PM
Seveda so imeli tudi slabe komade vmes, ampak tudi ko so bili dobri, so bili vedno na koncu, med zadnjimi petimi. Ker pač zanje nihče ne glasuje.
Letos bi znalo biti res zanimivo, jaz samo pesmi poslušam in sploh ne vem kdo je kakšen, in kako so oblečeni. Mi je pa UK všeč, Italija, Irska, Nemčija ... Naša mi je kar OK,
Grčija mi je tipičen party komad.
(všeč)
Zanimivo bo.
Posted 05 May 2014 - 06:04 PM
Jaz pa letos spremljam bolj podrobno kot ponavadi.
Posted 06 May 2014 - 10:27 AM
Jaz bom prvi polfinale gledala, drugega pa ŽAL NE, trpim, trpim.
Tudi Rusija mi je všeč, neverjetno, prav uživam ob letošnjih komadih.
Posted 06 May 2014 - 10:45 AM
Saj res, danes je ze prvi del, sploh mi ne gre v glavo, da je ze torek.
Posted 06 May 2014 - 08:16 PM
Kasper Juul! Who's excited with me?
Posted 06 May 2014 - 08:27 PM
Posted 06 May 2014 - 08:37 PM
Meni tudi Svedska. Kje je Kinky? Sem se nadejala kakih duhovitih komentarjev : D Ostalo je pa bolj zalost, nic memorabilnega. So pa vizualni efekti zato bomba, ceprav kamera je bila pri prvi pesmi cisto mimo.
Posted 06 May 2014 - 08:40 PM
Posted 06 May 2014 - 08:44 PM
Wtf, pozabila, da je Gledam zdaj. Letos nobene ne poznam. Se bom pustila presenetiti.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 May 2014 - 08:46 PM
Ta Ukrajinka je čista Sanya G.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 May 2014 - 08:51 PM
Haha, ampak res Belgijec je bil malo off-key na momente.
Moldavija, what a joke
Posted 06 May 2014 - 08:57 PM
Belgijec je bil slišati kot nekdo, ki sicer poje samo pod tušem Mučno ga je bilo poslušati.
1 members, 0 guests, 0 anonymous users