Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2241 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 16 May 2009 - 01:52 PM

Mogoče od kakšnega loreala True match...nisem ga še imela sem tudi trenutnu v iskanju za pudrom in me zanima za tegale bourjois brush oundation če je lahek?(trenutno imam Lancomovega Maquimate odtenek 10 porcelain)
  • 0

#2242 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 May 2009 - 02:20 PM

Včasih sem uporabljala True Match N1, potem so dali pa odtenek ven, mi je pa dvojka pretemna.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2243 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 May 2009 - 02:27 PM

Revlon Age Defying ima odtenek za zelo svetle. Jaz že neki časa razmišljam o nakupu, samo zdaj poleti se bojim, da mi bo mogoče premasten.Čeprav je moja koža po novem dosti bolj suha kot prejšnja leta. Sem brala ocene po netu in eni so ful zadovoljni edino prekrivnost je slabša in je treba nanašat dva sloja. Ga bom mogla it spet kej probat zdaj, ko je topleje.
  • 0

#2244 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 May 2009 - 05:48 PM

Kupila sem Bourjois puder št. 72, v svetli podolgovati embalaži na pumpico. Sam je ful lahek, ne tok prekriven, se mi zdi.

edit: tale je http://www2.cudovita...amp;hl=BourJois
  • 0

#2245 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 May 2009 - 06:47 PM

Ah tale, ga ma tud js. Meni ni všeč, tko da samo stoji. Tako kot mi tale dela luske, prav ne morš verjet. biggrin.gif
  • 0

#2246 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 May 2009 - 06:51 PM

A maš ful suho kožo? Grozno, če bo luske delal biggrin.gif
  • 0

#2247 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 May 2009 - 07:05 PM

Nimam ne. smile.gif Mešana je oz. letos malo bolj suha kot ponavadi. smile.gif
  • 0

#2248 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 May 2009 - 07:10 PM

Hm laugh.gif . Upam, da bo ok.
  • 0

#2249 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 May 2009 - 10:24 AM

Moj očim ( laugh.gif ) je šel zdele v Celovec in sem si naročila od MAC-a Studio Sculpt NW15 (v bistvu sem rekla, da naj pove kakšne so moje zahteve glede pudra, tip kože in glede na to da bo poletje, ampak da ga rabim tud za jesen/zimo in se mi je zdel, da bo ta dobra izbira, da pa nej se še posvetuje z uno tam al bi tega al mogoče kerga druzga biggrin.gif Bogi, I know! laugh.gif ). Mela sem Studio Fix Fluid NW20 pa se mi zdi, da mi je mal pretemen, tako da bom tega probala. Upam, da bodo mel! ermm.gif

edit: O bog, sem neumnaaa! Zamešala sem, MAC je v Gradcu ne v Celovcu! sad.gif Nič zato, sej TBS pa majo. biggrin.gif
  • 0

#2250 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 25 May 2009 - 08:38 AM

jaz sem si pa kupila tekoči puder Artdeco Rich treatment foundation za normalno kožo in sem nad njim navdušena tongue.gif je kremaste strukture, srednje do močno prekriven, ampak ni ne težek, maskast ne masten in čez dan se kljub vročini super obnese na moji mešani koži. meni zelo odgovarja odtenek št. 15. tak bolj zlato rjav topel ton. dala sem pa 18 eur za 20 ml.
  • 0

#2251 helga

helga

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 03 June 2009 - 09:42 AM

Kakšne izkušnje s pudrom Sisley?
  • 0

#2252 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 June 2009 - 12:21 PM

Tiste, ki uporabljate Sweetscents mineralne pudre v prahu - kakšni so odtenki?

Jaz imam Unspoken, zelo svetel in dokaj nevtralen odtenek, prijateljica pa bi imela malo temnejšega (tudi nevtralnega ali pa vsaj rumenega, roza ne) in ne vem, kaj ji naj naročim. Help needed!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2253 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 03 June 2009 - 12:45 PM

QUOTE(Podgana @ 22. 4. 2009 - 13:16) View Post

W. Biscotti (rahlo roza podtom, izredno svetel), Unspoken (rahlo rumen), Angleface Ivory (rahlo roza), 3rd Street...
Tako grejo po vrsti. So pa prvi trije vsi zelo svetli.

Torej 3rd Street smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2254 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 June 2009 - 12:53 PM

Hvala!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2255 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 June 2009 - 08:52 PM

QUOTE(helga @ 3. 6. 2009 - 10:42) View Post

Kakšne izkušnje s pudrom Sisley?

Ja jaz sem sprobala enega in me ni navdušil. Res je sicer da da zelo naraven finiš, tak lep ten naredi, ne umeten, ampak meni odtenek ni ustrezal, je bil oranžen (mislim da sem imela najsvetlejšega).
Prekrivnost ni baš nekaj, vsaj na meni ne, nekako srednja ali celo manj. Da o ceni niti ne govorimo - pomojem ni vreden in ni nič posebnega.

Ni slab, ni pa tudi slučajno nadpovprečen.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2256 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 06 June 2009 - 11:00 PM

Jz uporabljam kar un musse puder od She in mi je čiz kul kolikokrat se pudaram thumbup.gif
  • 0

#2257 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 09 June 2009 - 10:28 PM

Kater nekomedogen puder v prahu je fajn? Imam enega Manhattnovga, pa lol, je ravno K, sem dele preverla. Mah, neki se mi mali mozoljčki delajo in najrbž od njega. Pa svetle odtenke morjo met. Mam mastnejšo kožo poleti in si ga mal natapkam na T-predel.
  • 0

#2258 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85892 posts

Posted 09 June 2009 - 11:13 PM

Jaz sem mela Stay Real od Nivee, pa L´orealovega True Match, oba sta mi bla v redu.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2259 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 10 June 2009 - 04:44 PM

Lorealov True match je bil preveč roza, sem vzela tega http://www2.cudovita... compact powder. Precej smrdi, hvala bogu ni K tako kot korektor v stiku, iste linije rolleyes.gif . Najsvetlejši otenek, vanilija 70, samo je kar malo temen hmm.gif
  • 0

#2260 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 20 June 2009 - 08:55 PM

Danes sem dobila testerje od Lancome Teint idole ultra. Samo je bil samo en 3. odtenek, mislim ni blo najsvetlejšega, ampak fa vseeno jutri probam smile.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users