Jump to content

Photo

Kaj trenutno berete?

• Please log in to reply
3496 replies to this topic

#2241 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 August 2013 - 09:55 AM

Neil Gaiman: Stardust

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2242 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 03 August 2013 - 10:12 AM

Evald Flisar: Čarovnikov vajenec

• 0

#2243 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19172 posts

Posted 07 August 2013 - 05:42 PM

vihra-mecev.jpg

Ne vem, če sem že kdaj brala debelejšo knjigo. :) Skoraj 1200 strani ima.

• 1

#2244 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 August 2013 - 11:24 PM

psihopatologija-vsakdanjega.jpg

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2245 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 16 August 2013 - 07:13 AM

Di Morrissey: BARRA CREEK

baracreek%5B1%5D.jpg

• 0

#2246 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 August 2013 - 09:36 PM

14626_14823.jpg

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2247 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2013 - 09:53 PM

vitan_mal_napacna_odlocitev.jpg

“Nikar ne zardevaj, ” se je zasmejal kosmatež. “Otroci ste mahnjeni na seks, pa naj folk govori, kar hoče! In nam je lepo z vami.

Požvižgamo se na prezir licemerskih pizdunov in pizdunk. Z vreščanjem nad našimi grehi samo prikrivajo lastne slabosti!” (str. 184)

Mortimer ga je ujel za roko: “Nobene panike! Vse se bo uredilo samo od sebe! Tisto, kar čutiš v črevcu, ni kri, ampak moj močefit.

Ne boš zanosil od njega, saj nisi punca! Doma se stuširaj. Ne oznanjaj okrog, kaj sva počela! Gnjavili te bodo policaji. Stokrat jim boš

moral opisovati, kako sem te pokavsal. Na koncu bo o tem govorilo vse mesto. Kjerkoli se boš pojavil, te bodo slačili s pogledi. V živo si

bodo predstavljali, kako te nagega nabijam na kurac. Iz same fovšije bodo prezirali tudi mene. …” (str. 190)

Svečo je skoraj do konca zarinil v ritno odprtino. Držal jo je samo še za stenj. “Sliniš se, ko mi jemljše nedolžnost. Ukrivljeni rog v vlogi klobase

vstavljaš med moji ritnici in že imaš pred seboj “hot dog” brez primere! Fukaš me kot mladega zajca. V želji po beljenju moje notranjosti,

ti velikodušno prepuščam svoje nago telo! Talo lepo je biti nategovan! Drkanje se nebeško dopolnjuje z žlajfanjem kurca po debelem črevesu,

zato oživi moja roka. Privoščiš mi mladostno zagnanost, ki mi razgreta lica preoblači v škrlat, na usta pa izvablja glasne vzhide sreče …” (str. 227)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2248 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 August 2013 - 07:33 AM

14626_14823.jpg

Ta je baje full dobra. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2249 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 August 2013 - 12:54 PM

^^ ja, ful.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2250 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 19 August 2013 - 05:37 PM

Camilla Lackberg: KAMNOSEK

• 0

#2251 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 19 August 2013 - 07:09 PM

Daniel Glattauer: Proti severnemu vetru

• 0

#2252 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 28 August 2013 - 09:15 AM

Helen Fielding - Bridget Jones Diary
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2253 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 28 August 2013 - 10:04 AM

Tole kot je predlagala zadnjič frčica, samo v izvirniku in na kindlu. Všeč mi je zaenkrat. Se najdem....V določenih delih. Zelo.:

10299130.jpg

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2254 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 28 August 2013 - 10:49 AM

^^ že rezervirana!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2255 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2013 - 11:28 AM

^^ Oo, to je ona ista pisateljica kot pri Resnica o Melody Brown, ane? Kakšen je slovenski naslov?

vonj-po-jasminu-zepna-knjiga.jpg

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2256 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 August 2013 - 12:17 PM

Sally, a imas e-book file? Mi ga lahko posljes na ZS?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2257 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 28 August 2013 - 12:21 PM

Nimam, ga ni billo in sem kupila :S...Če pa to pomeni da ga imam, mi pa povej kako ti ga pošljem :D in kje se nahaja

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2258 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 28 August 2013 - 02:34 PM

U, to pa ne vem, nimam Kindla, sem mislila, da si pdf snela iz neta. Kindle in iPad nimata istega formata, appa pa nimam. Hvala vseeno!

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2259 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 28 August 2013 - 02:38 PM

Olivija, kako se na iPada naloži e-knjige? Jaz znam samo na netu poiskat pdf in potem u safariju brat, predvidevam, da obstajajo tut druge opcije? :D

• 0

After all this time?

Always.

#2260 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 28 August 2013 - 02:53 PM

Iscem ustrezno temo, pa imamo samo e-book vs papirnate, pa tudi tja ne sodi.

Nalozi si iBook app, je zastonj, (drugace je na iPadu ze nalozen Newsstand, ki tudi bere pdf-je, ampak je namenjen revijam, ki jih snames iz App store-a)

Knjigo/pdf, ki imas na racunalniku, preko iTunes nalozis v iBooks, potem jo pa odpres in listas tam kot v e-readerjih. Lahko jo pa nalozis tudi direkt preko iPada.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users