Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

• Guests

Posted 16 May 2008 - 12:13 PM

Močno upam, da gre Tea ven. Ne morem je poslušat tistih 5 minut, ko ujamem oddajo na tv. Kaj šele, da bi gledala na netu.
  • 0

#2242 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 16 May 2008 - 01:24 PM

jaz pa za nobenega ne navijam niti si ne želim da bi šel ven res pa je da ni noben nek favorit. je pa zanimivo gledat smile.gif

• 0

#2243 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 16 May 2008 - 07:04 PM

Zdej prižgala, nč jasn, kaj Osenarca je pijana???
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2244 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 May 2008 - 09:20 PM

Sam meni se ne zdi prav da delne rezultate glasovanja prikažejo tako hitro no. Sploh danes, ko je bilo tako izenačeno, 16%, 17% in 18%, pa so prva dva kar odkrili huh.gif .
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2245 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 May 2008 - 09:25 PM

Jooooj, kak beden BB je bil... rolleyes.gif

Me pa zanima, če je še komu drugemu bilo čudno tole:
ko so prikazovali Tejine trenutke v hiši BB, je bil tam vmes tudi en kratek posnetek iz spovednice. Teja je BB-ju razlagala, da ji je težko, ker zdaj po forumih pišejo, da "naj gre ven ta glupa Hrvatica". blink.gif
Pa ni bilo mišljeno kot domneva v smislu "kaj pa če folk to piše?".

Kako je to mogoče? Saj preden se je Teja vselila, ljudje na forumih niso vedeli, kakšna je. Po tem, ko se je vselila, pa naj ne bi imela dostopa do zunanjega sveta in informacij... hmm.gif

Men je tole čedalje bolj sumljivo... down.gif

Aja.. pa zakaj je Mateja na koncu jokala?
Ves čas sem jo opazovala, kako je gledala ElTyba, ko je med čakanjem na razkritje katera gre ven, objemal Matejo. Potem na koncu, ko je šla ven, ga je pa ful objemala (in tudi on njo). Mateja pa ju je opazovala kot sokol. Men se zdi, da je zarad tega jokala... tongue.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2246 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 17 May 2008 - 07:22 AM

QUOTE(reddish ancha @ 10. 5. 2008 - 13:31) View Post

Podpis. Jaz ji verjamem, da je mela takega tiranskega tipa - saj ko je prišla v BB-ja, se je vidlo da je čist neka boga in napsihirana, samo zakaj zaboga blati njegovo ime in ga pusti na tak način? Saj meni tudi drugače po karakterju ni všeč, ker pomojem ni to, za kar se dela. Kar se njenega videza tiče, vidim da mate nekatere ful pripomb, pa me nekaj zanima: Obraz ima pač takšen, kakršen pač ma ... Kaj če zdaj narest??? Primerjati obraz s hrčkom se meni, sorry, zdi ful nizkotno in žaljivo.

A dej dej, a vi veste kaj pomen imeti tiranskega fanta? Prvo kot prvo bi bila tolk napsihirana inustrahovana, da se nebi niti u sanjah prijavla na BB, drugo kot drugo noben agresiven psihič nebi prišel na oddajo in tam neki palamudil, da se bo trudil za njo in da jo ima full rad, tretje se Žanin nebi pred kamerami upala stiskat z drugim, ker bi lahko pričakovala hude batine zunaj.
A je kera vidla kako masnico na uču al pa vsaj prestrašenost??
JAZ NE!

Zelo samozavestno je poudarila, da se nista slišala niti vidla in da je srečna ker je konec.

TOčno tko kot je napisala ena prej : kaj se je zgodil? Marčelo se je zgodil!

QUOTE(Immortelle @ 16. 5. 2008 - 22:25) View Post

Me pa zanima, če je še komu drugemu bilo čudno tole:
ko so prikazovali Tejine trenutke v hiši BB, je bil tam vmes tudi en kratek posnetek iz spovednice. Teja je BB-ju razlagala, da ji je težko, ker zdaj po forumih pišejo, da "naj gre ven ta glupa Hrvatica". blink.gif
Pa ni bilo mišljeno kot domneva v smislu "kaj pa če folk to piše?".

Kako je to mogoče? Saj preden se je Teja vselila, ljudje na forumih niso vedeli, kakšna je. Po tem, ko se je vselila, pa naj ne bi imela dostopa do zunanjega sveta in informacij... hmm.gif

Men je tole čedalje bolj sumljivo... down.gif

Aja.. pa zakaj je Mateja na koncu jokala?
Ves čas sem jo opazovala, kako je gledala ElTyba, ko je med čakanjem na razkritje katera gre ven, objemal Matejo. Potem na koncu, ko je šla ven, ga je pa ful objemala (in tudi on njo). Mateja pa ju je opazovala kot sokol. Men se zdi, da je zarad tega jokala... tongue.gif

Men je blo tud to sumljiv s teo pa s tem, da ve kaj se dogaja po forumih.
Drugač pa dvomim, da je jokala ker je tybe objel teo. Po moje je bla razočarana, da ni šla ven Sara.
  • 0

#2247 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 May 2008 - 07:42 AM

Kaj je to čudno? Še preden je šla Tea noter, je po forumih pisalo, da bo šla noter Hrvatica. In potem so ful pljuvali po njej.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#2248 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 May 2008 - 11:16 AM

Točno tako.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2249 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 May 2008 - 05:27 PM

Danes bo nekdo kazensko nominiran. Upam da je to Tyb.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2250 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 17 May 2008 - 06:23 PM

Aja nism vedla, da se je vnaprej govoril tongue.gif
  • 0

• Guests

Posted 17 May 2008 - 06:55 PM

Ja, meni se je tudi to zdelo sumljivo, da je Tea govorila o forumu, ampak jaz sem razumela kot da je govorila, da so točno o njej govorili, ne samo o eni Hrvatici. Nisem pa nič čekirala foruma, tko da nisem vedela, kaj točno se je pisalo.

Ja, PinaColada, se strinjam. Žanin je bila preveč pogumna in premalo prestrašena, da bi bila res žrtev enega u ibar tiranskega tipa. Možno, da je bil res hudo ljubosumen, sam dvomim pa, da jo je maltretiral.
  • 0

#2252 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 17 May 2008 - 08:28 PM

mateja in tajb sta nominirana. Tajb je še izjavil, da gre ven, če gre tudi mateja. Mislite, da bo to res storil?

Glede žanin pa.. meni se ne zdi prav, da je pustila fanta na tak način in da ga je tako očrnila pred celo slovenijo. Predvidevam, da enkrat ga je imela rada, če je bila z njim in vsaj v spomin na to bi lahko ravnala drugače. Čeprav na nek način pa jo razumem. Nekak se je mogla ven zvlečt, da ni izpadla še večja svinja, ko je šmirala z Marcelom. Če je njen bivši res tak zmaj kot ga je opisala pa močno dvomim. Se mi dečko prav smili.
  • 0

#2253 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 May 2008 - 11:42 AM

Jaz ne verjamem, da bo šel Tyb ven, če bo šla Mateja.
Sicer pa nekako mislim, da bo šel sploh on ven pa bo Mateja ostala.

Sicer pa maski od njiju sta popolnoma padli, se jima očitno ne da več hinavt pa igrat, so jima popustil živci.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2254 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 May 2008 - 06:22 PM

QUOTE(ciara @ 17. 5. 2008 - 19:55) View Post

Ja, meni se je tudi to zdelo sumljivo, da je Tea govorila o forumu, ampak jaz sem razumela kot da je govorila, da so točno o njej govorili, ne samo o eni Hrvatici. Nisem pa nič čekirala foruma, tko da nisem vedela, kaj točno se je pisalo.

Ja, jaz isto! oops.gif
So pa včeraj pokazali cel posnetek, pa se je videlo, da je res brala forume preden je šla not.
  • 0

#2255 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 May 2008 - 06:42 PM

Mateja pa Tayb sta pa res podla !!!

Nominiranca sta se spravila na Sandija !
  • 0
Viens, reste ici!

#2256 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 18 May 2008 - 09:08 PM

Bedno, bedno je vse skupaj. Grem pa stavit, da ELTeyb in Mateja ne bosta zmagala, juhu ... Jima je krona iz glave padla pred gledalci ... super. Samo malo je že tečno, ker je itak kristalno jasno, kdo bo zmagal ... Zmagal bo stoposto Sandi - glede na priljubljenost in koliko nominacij je že preživel. Ampak kul, kdorkoli, samo da ne kdo od hinavščine Meteje in Teyba.

In ja, Pinacolada, jaz vem sama iz lastnih izkušenj, kaj je imeti tiranskega tipa. Za Žanine ne vem, ker je ne poznam (itak mi kot oseba ni neke baš blizu), samo moje mnenje je pač, da je na začetku bila takšna ... boga. Modrice ... a jih je nujno imeti, da lahko dokaže?? Če je res, pa se ne poglabljamm samo moje mnenje je bilo pač tako.
  • 0

#2257 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 19 May 2008 - 10:52 AM

QUOTE(Kalypso @ 17. 5. 2008 - 21:28) View Post

mateja in tajb sta nominirana. Tajb je še izjavil, da gre ven, če gre tudi mateja. Mislite, da bo to res storil?

Upam da res! woot.gif

Samo dvomim, da bi to res storil. down.gif

Za govorit pa je itak prvi v vrsti.
  • 0

#2258 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 May 2008 - 02:17 PM

Sem gledala on posnetek od ane ki ga je prilepla tam...omg sej nevem a sta se to hecdala ali sta resno hotla takle grdo zajebat Sandija...
Sem mela drugačno mnenje o njiju.
  • 0

#2259 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 May 2008 - 10:56 AM

Big Brother je Sandiju uresničil željo!

Bivša stanovalka, Štajerka Tjaša se je novomeškemu gasilcu Sandiju res "zasidrala" v srce. Kar nekaj časa že mineva odkar ste jo izselili, Sandiju pa postaja brez nje (pa tudi brez seksa) vse težje. Do Tjaše ne more, zato je šel v spovednico Big Brotherju po pomoč. Le kaj ga je prosil, da mu je Big Brother uresničil željo? Več v videu!

IPB Image

Kaj je pa blo?? A je Tjaša nazaj not prišla? hmm.gif
Kdo ma dostop? Prosim za poročilo! tongue.gif

• 0

#2260 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 May 2008 - 11:59 AM

Sandi je prosil za njeno sliko, ki jo je pozabil v drugem delu stanovanja in jo tudi dobil.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users