Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

• Guests

Posted 29 August 2007 - 07:13 PM

QUOTE(Nila @ 29. 8. 2007 - 17:44) View Post

Ok, hvala! Grem kar danes pogledat, če jih še imajo. smile.gif

Evo, sem nabavila grelnik. biggrin.gif Pa sploh ne zgleda slabo, greje pa tudi fajn (upam, da ne samo za en dan laugh.gif ). Garancija je pa dve leti, ampak z računom. Hmm, kako naj pa zdaj to izvedem, ko pa ga podarjam kot darilo ... hmm.gif

• 0

#2242 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 07:22 PM

O, Jenna tega izpita ti pa ne zavidam. Js sem mela na našmu faksu tud ta izpit, in men o tem še zdej ni nič jasn, sem mela zegn in sem ga preplonkala! vglavnem velik sreče jutr, pa upam, da slučajno nimaš istega prfoksa ali prfokso za to, k sem mela js! ker naši so bli do določenih osebe pravi pizduni.

Js sem pa zdele čist konc, sem zlikala resnično veliko cunj, sam vzglavnikov je blo 30 komadov, pa pol 6 kapn, ene 5 rjuh, pa še tko mal cunj, no sej neki malega me še čaka!
  • 0

#2243 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 29 August 2007 - 07:37 PM

Da mi rata eno zadevo koncno do konca pripeljat. Ne bom povedala kaj, ker potem se ne bo uresnicilo.tongue.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#2244 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 August 2007 - 07:46 PM

o moj bog, luciferka, pa kdo še pegla posteljnino?! (razen tebe, sevede! wink.gif)

želim si, da se študentka, ki me bo nadomeščala med dopustom, jutri prikaže in da se bo znala obrnit kot se šika. pa da bo potencialna še kdaj za kako menjavo (planiram še en obsežen dopust v decembru, hehe).

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2245 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 29 August 2007 - 07:50 PM

hehe sem ravno hotela rečt...to se samo zloži. Pa kratke majce tut.

Da nisi slučajno kot moja stara mama, ki lika tudi spodnje perilo in štumfe. biggrin.gif

• 0

#2246 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 08:14 PM

[quote name='Špela' date='29. 8. 2007 - 20:46' post='401053']
[color=#CC33CC]o moj bog, luciferka, pa kdo še pegla posteljnino?! (razen tebe, sevede! wink.gif)

[size=1]
Ja špela, pri moje mtki je to tko, da mormo likat, pa če nam je to všeč ali ne. Če pa ni po njenem pa znori, si ne predstavlaš kako grozn je pol šele to. Js pač to nardim iz ljubega miru, sej ko bom pa enkrat na svojem, pa ne mislm tega počet, vrjem, da ne:) Pa še to je, pred leti, k smo se še slabš razumele z njo, pa sestra isto, so se pol dogajale ala take stvari, da so nama kar kake nove cunje zginle, al pa si odpru omaro in hotu vzet torbico, pa si ugotovu, da ti je nekdo roče stran potrgu, ipd... Zato rajš neki delam in si mislm svoje pa, da je mir v bajti!

Še to ti lahko rečm, mamo pomivalca doma pa ga ne smemo uporablat, je treba posodo na roke prat, oz jo kr ona, ker če nama z lenno zateži,da nej posprava v pomivalca not nagonva pa je, sam pol gre ona to vse vn pobrat in pomit na roke, pa skoz ma take bedne. Sej sem ti že rekla, da me je zanč napizdila ker sem šla solato z navadno vilco mešat in ne z vilico, ki je namenjena prav za mešanje solate:) pr men doma so skoz na tapeti take bolane fore in js se prov sama sebi čudim, da se mi še ni film utrgal:)

• 0

• Guests

Posted 29 August 2007 - 08:16 PM

OMG, uboga Luci! ohmy.gif console.gif
  • 0

#2248 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 08:48 PM

Hvala nila, sam sej sem že navajena in mi ni tok hudo, na cajte mal, sam v večini pa komot prenašam vse te fore. Včasih mi je blo velik težje, ker sem misla, da če bom kej nardila, da me bo pa zard tega bolj spoštovala in imela rada, sam pač z leti vidš da temu ni tako. zdej to pač počnem izključno zarad ljubega miru in zarad tega, če mi kdaj kej zagusti, da mi kej pomaga. Čeprov pol spet to lahko pol leta poslušaš, kok oni nardijo za te. Drgač pa k sem bla manjša in sem se ji enkrat ful uprla, je pršlo do tega da sva se steple, me je pol ženska po štengah porinla, pol k sem jo pa s psovkami zmerjala sem pa še od fotra batine s pasom fasala, sam on se mi je opraviču, ker me je čist po krivem takrat prebutal. Midve z lenčo sva tega špe pa još mele, medtem ko bratoma pa nikol nični treba nardit, pa tamal lahko čist vse počne kar se mu zlubi:) pr men je edini problem to, da se pol tud drugim čist nezavedno pustim izkoriščat, in dovoljujem da mi serjejo po glavi. No sej zdej se odvajam od tega:)
  • 0

#2249 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts

Posted 29 August 2007 - 08:51 PM

vso srečo, luci! kar pogumno po seratorjih! hooray.gif
p.s.: lenna mi je full lepo ime ... wub.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#2250 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 09:06 PM

hehe, Ja tudi meni je zelo všečsmile.gif Drgač si je pa ta imem moja najljubša sestrca kar sama dala, ko je dopolnila svojih 18 let.
  • 0

#2251 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 30 August 2007 - 08:19 AM

Da začnem in končam seminarsko v čimkrajšem času.
  • 0

#2252 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4324 posts

Posted 30 August 2007 - 08:28 AM

Želim si, da bi fantu in meni šlo danes na izpitu kot po maslu.
  • 0

#2253 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 August 2007 - 10:06 AM

Da ta debil pod mojim oknom neha nabijati narodnjake. spank.gif

Oh, the joy of living in Fužine. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2254 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 30 August 2007 - 02:29 PM

Želim si, da bi bilo srečanje s starimi sošolci (iz OŠ) fajn
  • 0

#2255 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 30 August 2007 - 03:18 PM

Da bi moja matka nehala bit zagrenjena baba.
  • 0

#2256 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 30 August 2007 - 04:20 PM

Joj, sam še ene 700€ bi rabla... sej sm kr pridna pr šparanju sam če morš dopust pa faks naenkrat plačat ni glih fajn!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#2257 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 30 August 2007 - 04:43 PM

QUOTE(Nila @ 29. 8. 2007 - 20:13) View Post

Evo, sem nabavila grelnik. biggrin.gif Pa sploh ne zgleda slabo, greje pa tudi fajn (upam, da ne samo za en dan laugh.gif ). Garancija je pa dve leti, ampak z računom. Hmm, kako naj pa zdaj to izvedem, ko pa ga podarjam kot darilo ... hmm.gif

Ja ti povej kolegici, da je račun pri tebi, če se kej zgodi, greš pač ti tja. Daaaaaaa!!! biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2258 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts

Posted 30 August 2007 - 06:29 PM

QUOTE(Špela @ 29. 8. 2007 - 20:46) View Post

želim si, da se študentka, ki me bo nadomeščala med dopustom, jutri prikaže in da se bo znala obrnit kot se šika. pa da bo potencialna še kdaj za kako menjavo (planiram še en obsežen dopust v decembru, hehe).

želja se mi je uresničila. krasno! smile.gif zdaj si pa samo še želim uspešno šopingiranje čez vikend in varen ponedeljkov pristanek. wink.gif

• 0

#2259 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 30 August 2007 - 06:33 PM

želim si, da bi čimprej zvedla datum strokovnega izpita. me mal bedera, ker že vidm de bo šele konc septembra in ne bom mogla nikamor it vsaj za par dni.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#2260 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 August 2007 - 08:51 PM

*da bi lahko zaspala in vstala jutri ob 5.00 brez joka in stoka
*da bi mi na izpitu uspelo plonkat (pač ne znam - me tud ne skrbi preveč)
*da bi jutri s sestro na veliko risale
*da bi uspel šoping v soboto
*da bi mi že končno bilo bolje
*da bi Jenna uspešno opravila današnji izpit
*da bi bilo vsem z zlomljenim srcem kmalu bolje
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want