Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2241 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 08 August 2007 - 09:52 PM

No, jazst sem šla še na drug všes danes Tragus pircat. V Exita, p čeprav sem imela namen it v Cultota, p niti ne vem kje je, tak da se mi ni dalo iskat.
Čakala sem pou ure. Tokrat je malce hitreje navil vse skupaj(prejšnič je brez zajebancije 10min pirs gor dajau).
Me p boli ko prasica, ker mam uhan za v jezik notr in je 394304krat prevelik in palca je debela, svašta. Bomo vidli kako se bo spalo danes.(:
Aja, p odurno drago je-25evrov za pirs inše če želiš en drekc Bepantena zraun doplačaš 2evra(Čene drugo bi lahko to zastojn dali rolleyes.gif ).
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2242 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 August 2007 - 11:39 PM

Uuu Sanies, glede na tvojo podobo se mi zdi, da ti more full pasat tale pirs. Boš pokazala kakšno slikco? smile.gif

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#2243 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 08:58 AM

Ja, daj prilepi kako slikico. =)

Kako se je spalo prvi dan ?
  • 0

#2244 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 09 August 2007 - 03:34 PM

laugh.gif Glede na mojo podobo.
Mjano, nič posebnega se ni spalo. Boli bolj čez dan, če se kam zadanem, alpakej.
Bom poslikala ko bom menjala uhan, ker zej ta res ne zgleda lepo, ker je prevelik.
  • 0

#2245 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 03:37 PM

Pol pa slikaj uhan v drugem ušesu. =) Saj si rekla, da ga imaš v obeh ne ? =)
  • 0

#2246 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 09 August 2007 - 04:23 PM

To bi p lahko, ja. smile.gif
Bom. Samo...zej se mi neda.(;
  • 0

#2247 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 04:24 PM

Sej ni treba zdaj. Pač čimprej. biggrin.gif
  • 0

#2248 alisha

alisha

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 13 August 2007 - 02:29 PM

Mene neki zanima glede piercinga v nosu, pa če bi mi znal kdo odgovort bi bla fuuuuuul vesela biggrin.gif

1.) Kakšna je razlika med pištolco pa iglo za prebadanje (slišala sm da se ti nekje luknjica kasneje pozna, nekje pa se ti zaceli hmm.gif )....kaj priporočate in kaj manj boli oops.gif ?
2.) Kako dolgo traja oz. ti prebada..(ker sem zelo občutljiva)..par sekund...minut..???
3.) Ali ti lahko nos tudi omrtviči če ga prosiš..?
4) Imam namen iti v Culta....imate kakšne izkušnje s tem, ker bila sem že u exitu pa sm bla zloooooooo razočarana...(šla sm samo pogledat)
5.) Kakšne so kaj cene v cultu...(za uhan v nos)..?
6.) Ali ti da medicinski uhan al že kr ta pravega...? (moja sestra je bla u exitu pa so ji dali medicinskega nekateri pa pravijo da so dobili že ta pravega hmm.gif )

Se opravičujem če ste že kje imeli to temo vendar se mi neda brskati in brati od začetka ker je kr dost strani, jst pa grem že jutr u lublano..(če bom zbrala dovolj poguma) wink.gif
  • 0

#2249 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 August 2007 - 02:50 PM

1. S pištolco ti samo razmesar vse skupi in po možnosti nardi krivo luknjo, z iglopa ravno. Pa to so itak sam v exitu tok pametni, da delajo s pištolco, povsod drugje, no vsaj pr večini se delajo piercingi z iglo!

2. Nos maš v parih sekundah preluknan! Ful je hitro no, noben te ne bo mesaru:)

3. Nope, nič se ne da umrtvičit, ne nosa, ne obrvi, ne ustnice, nič. pa sej to skor nič ne boli, ni razloga, da bi ti omrtvičili!

4.,5. Mislm, da za nos se giblje cena ke od 20 EUR mejbi 25 EUR, res ne vem točn, sej ti bodo tm točno povedali, pa da se plačat tudi s kartico! V Cultu so profiji, js sem si predkratkim tm nardila dva pirca in se mi je vse lepo zacelilo, nobenih problemov z gnojenjem. Ful se posvetijo stranki in na vse odgovorijo, kar te zanima. Itak delata Piercinge tm Andreja pa Anja mislm, da je ta drugi ime, in obe sta ful vredu ter strokovno usposobljeni za to!

6. takoj boš dobila pravega. maš pa na izbiro kirurško jeklo ali titan, mejbi še kej, nism zihr.

če e pa še kej zanima, pa prašej, upam, da sem ti kej pomagala!

• 0

#2250 alisha

alisha

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 13 August 2007 - 03:13 PM

ej fuuul fuul ti hvala za odgovore thumbup.gif ....če me bo še kaj zanimal bom do večera uprašala wink.gif

sicr pa zberam še pogum oops.gif ...sam si me že 90% prepričala wink.gif

aja še neki; a slučajno veš ure kdaj jutr delajo...? (k res nevem kdaj delajo pa da nam pršla tja za brezveze)
  • 0

#2251 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 17 August 2007 - 03:47 PM

Tiste, ki imate že dalj časa piercing mi boste mejbi znale kej pametnega svetovat!
Zadeva je sledeča: Piercing v obrvi me neki boli, ampak samo spodnja luknjica. na pogled ni nič otečeno in nič se mi ne gnoji, samo na dotik je občutljivo. A je možno, da sem si ga zaležala? zdej sem ga spet začela pucat z slano vodo in mazat z Be panten+ kremco. A pretiravam, me je res fuls trah, da se kej uname in zagnoji, po vseh preteklih izkušnjah k sem jih mela s tem. No res bi bla vesela, kakega pametnega nasveta! Hvala ža v naprej!

Pa še enkrat prosm, da se mi javte tiste, katere mate s tem res izkušnje in že dolgo časa piercinge!
  • 0

#2252 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 August 2007 - 03:53 PM

Luci, nič pametnega ti ne vem povedat.
Sploh se ne spomnem... Kolikor vem, srbi tam, kjer je kaj vneto ali pa se celi. Kaj ni tebi že zavračalo uhanov? Ne da se mi nazaj brskat...

Nadaljuj z mazanjem in opazuj, če se pojavi kaka rdečica ali izcedek. Več ti ne vem svetovat.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2253 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 17 August 2007 - 04:57 PM

Ja v obrvi sem ga js že mela in sem si ga zataknila s pulijem, bolje rečeno sem ga skor vn potegnila, mal se je še držal, sam je čez čas vn padu. Ma nič ni vidt ne redeče, nič ne srbi, nobenga izcedka. Izgleda čist lepo, pa tud premikam ga komot, sam neki me spodnja luknjica boli. A mislš, da bi znalo bit krivo to, da je kej krema za samoporjavitev zravn pršla, ker se zdej z njo mažem al pa barva od barvice, za potemnitev obrvi. Sem misla, da bi to mejbi znal bit kej krivo.
  • 0

#2254 scarlett n

scarlett n

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 19 August 2007 - 02:59 PM

smile.gif jst sm pa čist nova kle .. in vem, da je blo že ogromno o pirsanju napisan, nism pa nikjer zasledila (čeprou tud nism uspela čist usega prebrat), kko je s tem, da greš kmau po tem k si nardiš piercing, na morje .. rada bi ga mela (za začetek) u nosu, pa vrjetno bom šla u culta (glede na to kaj use sm prebrala o exitu), sam bi šla pa 2 dni za tem že na morje .. lhko slana voda kej škod? hvala! smile.gif
  • 0

#2255 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 August 2007 - 03:08 PM

Milsim da slana voda skoraj ne bi smela škodit. Že tako ali tako sol in minerali v njej pospešujejo celjenje raznih ran, je pa v morju poleg tega ogromno onesnaženja tko da spet ni idealno.
Veš kaj, mislim da ti ob ustrezni negi ne bi smelo bit nič. Tako in tako ti bojo pa najbolj svetovali v Cultu kaj in kako smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2256 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 19 August 2007 - 03:15 PM

Matija v Celju je priporočal kopanje v morju (ko sem si dala naredit piercing v popek). Odsvetoval pa mi je namakanje v bazenih. Morska voda je kot neke vrste fiziološka raztopina in pomaga pri celjenju. Vprašaj pa le. Sploh glede na to, da nameravaš kar kmalu po tem na morje.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2257 scarlett n

scarlett n

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 19 August 2007 - 03:15 PM

smile.gif hvala .. maš prou, bom tm že tkoj to povedala biggrin.gif
  • 0

#2258 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 August 2007 - 03:23 PM

Ja sej, celo pucanje z slano vodo je priporočeno, samo še enkrat - morje ni preveč čisto, itak kopalci ščijejo, pljuvajo not, pa kanalizacija teče, pa izpusti od ladij. Sploh pri nas ko imamo zgolj neko plitvo lužo se vse skup premeša.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2259 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 19 August 2007 - 03:35 PM

Pomojm je bols-saj ti tut recejo da zmesaj sol in vodo in spiraj pirs.
  • 0

#2260 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 19 August 2007 - 03:52 PM

Meni je joli povedala, da ni dobro mešati vode ter soli. Da naj si čistim s fiziološk raztopino (itak je to neke vrste slana voda), ker je bolj čista.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users