Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2241 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2010 - 11:26 PM

biggrin.gif
tongue1.gif
kdaj greva
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2242 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 January 2010 - 09:03 PM

Odločla sem se, da imam svoje frizure čez glavo zadosti in bi se postrigla. Kako zgledam bolj ali manj veste, ako kdo ne ve, lahko dam tudi sliko, frizuro imam že od OŠ bolj ko ne enako in sem izredno potrebna spremembe. redkvica navija, naj se postrižem na njo, to je do ramen in postrani frufru. Moj problem so zelo redki lasi. Help.

Plus če mi zna kdo svetovat kakšen izdelek za volumen, primeren za ljudi z 10 lasi na glavi, ki ne masti in lepi in ne stane ravno 30€, uni stvar od Jine mi je vabljiva, ampak predraga zame trenutno cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2243 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 January 2010 - 10:18 PM

Tigi Root Boost pena za volumen, FTSE bi dala takorekoč ledvico zanjo, meni je bila tudi všeč, stane okoli 10€, če se ne motim. Drugače pa ti svetujem, da karkoli narediš, drži se ravnih rezov, brez postopnega, stopničastega striženja, ker optično zredči lase. Mislim, da bi ti paž lepo pasal, brez postrani frufruja, ki je meni ... no ... malo bebav. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2244 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 January 2010 - 10:29 PM

Paža nočem, ker bi rada, da grejo lasje še v čop, z ravnim frufrujem pa garantirano zgledam kot idiot biggrin.gif Bom probala Tigija, hvala! Hodi pogledat v makeoverje, sem nalepla par (zelo lame) slikic pribliiiižne frizure.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2245 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 January 2010 - 10:38 PM

Ajaaa, zdaj jaz vidim, kaj ti pojmuješ kot postrani frfru.
Meni to, kar si ti nalimala v makeover, namreč sploh več ni frfru, ampak pač spredaj malo krajše postriženi lasje in preča na strani.

Zame je frfru tisto, kar ni daljše od zgornje linije oči in postrani frfru je zame tole:

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2246 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 January 2010 - 10:40 PM

Neee, ne tega, bognedaj laugh.gif
  • 0

#2247 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 January 2010 - 10:44 PM

Jaz sem mislila, da imaš v mislih takega in sem zato rekla, da mi je bebavo. laugh.gif
  • 0

#2248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2010 - 11:00 PM

QUOTE(DiLeMa @ 28. 1. 2010 - 22:18) View Post
Tigi Root Boost pena za volumen, FTSE bi dala takorekoč ledvico zanjo, meni je bila tudi všeč, stane okoli 10€

True, true. laugh.gif
Stane pa več, 14€.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2249 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 January 2010 - 11:01 PM

Ali meniš, da bo kej učinka tudi na meni, ki nimam take grive kot ti?
  • 0

#2250 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2010 - 11:36 PM

Jaz sploh nimam take strašne grive (da ne omenjam, da mi zadnje čase lasje izpadajo v takšnih
grozovitih količinah, da se včasih vprašam, od kod še sploh imam toliko las na glavi).
Imam jo na podlagi volumenskih pen. Ne morem trditi, da bo na tebi delovala popolnoma enako,
ampak obstaja pa precej več možnosti, da bo delovala volumensko, kot pa, da ne bo. -)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2251 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 January 2010 - 11:44 PM

Fino, hvala, bomo šli nabavit woot.gif
  • 0

#2252 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2010 - 11:48 PM

No, daj. POROČAJ.
Če ti ne bo všeč, jo lahko meni prodaš po simbolični ceni. x)

• 0

#2253 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 28 January 2010 - 11:53 PM

Mene mati vedno napizdeva, ker uporabljam njene stvari za volumen, ker so me po njenem mnenju sami lasje. Ne vem, kako jih jaz ne vidim. butl.gif

Sicer pa, Hevea, že ko boš lase konkretno skrajšala, bodo bolj polni. Iz tega razloga si jih jaz ne pustim do sredine hrbta. cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2254 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 January 2010 - 11:55 PM

Zdej sem ful excited in komaj čakam da se grem postrižt woot.gif Samo upam da me ne bojo zajebali glare.gif
  • 0

#2255 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 29 January 2010 - 12:06 AM

Ce pa zaje*ejo bo preraslo, vmes pa lahko z nami delis slike in te bomo spravile v dobro voljo s komentarji. biggrin.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2256 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 January 2010 - 02:14 AM

Js mam tudi redke lase in kaki dve leti nazaj sem se postrigla do ramen in je zgledalo, kot da mam še manj las. Prav groza. cry.gif Najbolje je da mam lase tko nekje do zgornje tretjine hrbta, mogoče več. Predolge pa spet ne.
  • 0

#2257 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 January 2010 - 11:36 AM

wacko.gif Zdej si me pa prestrašla cry.gif
  • 0

#2258 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 January 2010 - 12:41 PM

Moja sošolka na faxu ima redke lase in jih je imela prej do polovice hrbta, zdej pa ima malo daljši paž.
Meni in tudi vsem ostalim izgleda zdej ene 100000x boljše, čisto drugačni lasje izgledajo, ko nima tistih dolgih 'vrvic' po hrbtu.
  • 0

#2259 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 January 2010 - 02:06 PM

Ja, samo ni pri vseh enako. smile.gif

• 0

#2260 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 January 2010 - 02:10 PM

Zihr da ne, samo hotela sem povedat še en kontra primer, da ne bo Hevea cela presrana pri frizerju. wink.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users