QUOTE(DiLeMa @ 8. 5. 2007 - 16:37)

+ zadnje čase sem strašno rada sama
enako... sicer sem to že od nekdaj, ampak zadnje cajte pa še prav posebej častim prijetne, samotne momente
+ mojemu fantu, ker mi s takšnimi mini dejanji in momenti da vedet, kako zelo me ma rad
+ nekaj fajnega sva se s fantom spomnila za darilo za mojo mamo
+ upam, da bo končno konec enih dram
+ ganljive in spoštovanja vredne geste, ko nekdo pomaga živalim
+ National Geographic-u, spet, za njihove super članke
- človeška hudobija
- nekultura ljudi, ki so na takšnih mestih, ki bi morali biti steber kulture
- s fantom sanjariva, da bi spet skliznila nekam za par dni... ampak se bojim, da še bova nekaj cajta čakala... sanjarjenje pa je vedno bolj boleče :-)
- dvojna merila so tako prikladna stvar
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>