Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#2241 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 01 July 2019 - 04:17 PM

Pojma nimam o koncertih, lahko pa fanta povprasam, ce morda kaj vec ve na to temo :D Karte lahko tudi jaz tukaj kupim, ce to kaj poceni/olajsa stvar (?). 

Za obisk ni nobenega problema, prenocisca pa ne upam ponudit, haha. Ampak to bolj zato, da boste spociti in boste lahko uzivali v koncertu ;)* Drugace pa komot. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2242 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 July 2019 - 04:43 PM

Daj, vprašaj. Sem videla cene od 150 eur pa tudi po 60 eur, no, to mora itak en glasbeni fan, ki malo več ve o tem, kje (kateri del prizorišča) je dobro kupit karto, kaj povedat.

Na obisk, naokoli, seveda, prenočišče pa že imamo ;) Ampak, ne bom se nič širokoustila, preden dejansko ne potrdijo/mo.. zdaj samo tipam.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2243 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 July 2019 - 04:46 PM

Cakaj, a karte ze imate? If so - kakooooo?! AMS se vedno razproda v pol minute, midva letos nisva hotela vec niti poskusati srece, sva kupila direkt za Cph. :lol: Imava eno viska, ce kdo hoce.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2244 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 01 July 2019 - 04:56 PM

150? Na tem ticketmaster linku so v rangu 56-87. Za dele prizorisca pa res ne znam svetovat :blush: Imam ful obcutljiva usesa in so mi koncerti no-go. Nazadnje sem bila na akusticnem koncertu Jack-a Johnson-a v Puli in me je se nekaj dni po dogodku spremljal glavobol, pa ne bi rekla, da je bil koncert blazno hrupen. 

Ena sorodnica je bila pred casom na koncertu v AMS ampak v Areni, tako da tudi nima kaksne relevantne informacije. Si poskusila mogoce malo pogooglat?

Drugace bomo pa kake impromptu karaoke zorganizirali last minute, ko prides na obisk :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2245 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 01 July 2019 - 07:00 PM

Cakaj, Coco, ti ga gres v CPH poslusat? :) 

Anouk, bom pogledala, me pa skrbi, ker imam tudi občutljiva ušesa, tinitus, pa nisem še bila na kakem takem večjem koncertu v bistvu. Hm. Did not think about that. 

Študijo stojišča bom prepustila muzičarjem, ki bodo zraven :D 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2246 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 July 2019 - 07:27 PM

Yes. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2247 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 01 July 2019 - 08:11 PM

Juuuj <3 Uživajta! Copenhageeeen <3 Ahhh :D 

• 0

#2248 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 03 July 2019 - 03:29 PM

25. maja 2020 so Rammstein v Celovcu. Grem pa če je ne vem kaj. 2013 sem bila v Stožicah na njihovem koncertu pa je publika vse zamorila, takrat sem se zaklela, da ne grem več na noben koncert pri nas in res nisem šla, ker ni primerjave s tujino.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2249 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 03 July 2019 - 04:05 PM

Uf, jaz jih še nisem videla in jih imam željo enkrat, dokler je še možno. A so že karte al kaj? AC/DC recimo nisem in jih najbrž nikoli ne bom.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2250 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 05 July 2019 - 11:19 AM

Danes so sle v prodajo, imam rezervirana dva aranzmaja po 170 €. Od 120 do 140 so same karte. :o
  • 0

― V. Van Gogh

#2251 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 05 July 2019 - 11:32 AM

sem zadnjič brala, ja, baje se pričakuje, da bodo takoj razprodane.

• 0

#2252 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 05 July 2019 - 09:04 PM

Jina, kje sta kupila? Ravno prej je en znanec govoril, da je že razprodano? Od Bfree koncerti sem dobila mail, zgleda bit še fraj, aranžmaji so pa od 145 naprej.
Fant kao ne ve, če bi šel, upam, da ga prepričam, dokler ne bo res razprodano.
  • 0

#2253 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 05 July 2019 - 09:12 PM

Koncerti.net, tribuna. Grem pa s fotrom, moz bo doma s tamalim.
Zdaj se bom par dni pritozevala, kako je drago, potem bom pozabila, na koncu bo pa vredno. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#2254 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 05 July 2019 - 09:14 PM

Ena znanka in njen tip gresta naslednji vikend na nek festival elektronske glasbe v Split, za kamor so baje noro drage karte, sploh mi ni hotela povedat, koliko, haha. Pobudo je dal pa on, pa je že par let čez 50 :-)
  • 0

#2255 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 06 July 2019 - 08:11 AM

Kul, s fotrom. :D Ja saj je vedno tako...najprej se ti zdi drago, če ne greš, ti je pa potem žal. :)
  • 0

#2256 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 July 2019 - 08:27 AM

Ultra Europe verjetno? Za 3 dni so karte 189€ za 1 dan pa 75€ se mi zdi.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2257 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 06 July 2019 - 02:24 PM

Marmelada, glede Rammstein:

Prvo turnejo so razprodali v slabih dveh urah (še prej bi jo, če se spletne strani ne bi sesuvale). So dodali dodatne datume, ki so jih razprodali v roku slabega dne.
Zdaj so napovedali, da bodo podaljšali oz. ponovili turnejo še po drugih mestih. V predprodaji je bilo tako povpraševanje, da so dodali dodatne datume še pred uradnim začetkom prodaje kart.

Sploh nisem vedela, da so zdaj tako popularni spet. Prejšnjič nisem dala več kot 50 za karto.

• 0

― V. Van Gogh

#2258 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 07 July 2019 - 06:34 PM

Torej ta koncert je razprodan?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2259 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 November 2020 - 07:06 PM

Adele - preprosto briljantna. Preprost staging, ogromna karizma in fenomenalen glas. Nekatere pesmi, za katere se ji je prav videlo, da so njene najljubše, je odpela s takšnim žarom, da sem dobila kar kurjo kožo. Ne najdem dovolj presežkov. Definitivno koncert na katerem sem do sedaj najbolj uživala. 

Bolje pozno kot nikoli pravijo. Tukaj je en venček posnetnov iz tega koncerta zbranih v video. 

V spomin na stare dobre čase pred corono, ko se je še hodilo na koncerte. Ah, ja... 

• 0

#2260 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 03 November 2020 - 09:34 PM

:cry: Jaz niti za naslednje leto nisem preveč optimistična (imam že karto od letos, koncert je prestavljen za točno eno leto), čeprav že napovedujejo nove koncerte.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users