Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2241 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 February 2012 - 11:19 AM

Jaz sem še vedno na 100% Pure kremi z belim čajem in meto, še vedno ful zadovoljna z njo. Se pa občasno začnem malo lupit po frisu, sploh po nosu in okoli nosu ter bradi. Se mi pa to dogaja že več let. Sem ugotovila, da mi ful pomaga, če se zvečer pred spanjem po teh predelih v času luščenja še z Bepanthenom namažem, in je naslednji dan vse OK.
  • 0

#2242 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 February 2012 - 03:39 PM

Jaz, ki imam poleti izredno mastno kožo, sem dobila sedaj, ob tem mrazu posebno suho povrhnjico pa še smučat grem, ko bo posebej vplivalo na to. A mislite, da bi bil aqua serum zame?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2243 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 07 February 2012 - 11:50 PM

Pomojem bo premalo wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2244 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 February 2012 - 12:03 AM

Po moje bo tudi premalo. Jaz ti priporočam od Vichyja Nutrilogie 1 kremo, meni je to najboljša vlažilna krema.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2245 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 09 February 2012 - 04:49 PM

Živjo punce!

Ne vem kam naj postavim to vprašanje, zato ga bom kar tukaj vtaknila. Pregledala sem forum že nekaj časa nazaj in tudi uporabila priporočeno, ampak mi še zmeraj ne odgovarja nekaj.
Da najprej opišem svojo kožo. Ko se umijem, me zateguje in se tudi začne luščiti. Ampak imam vidne pore, katere moram skoraj vsak drugi dan čistiti. Koža je brez leska, taka pusta in brez makeup-a mam rdečo kožo okoli oči. Poskusila sem z vlažilnimi kremami, ampak se mi zdi da mi bolj odgovarjajo hranilne, ki so bolj mastne. Ampak spet problem biggrin.gif zdi se mi, da mi ta hranilna krema (Kancilja, multivitaminska krema mandelj)
maši pore in eto spet smo na začetku.
Uporabljam pa tudi čistilno mleko Garnier Essentials za suho kožo (roza pakunga) in po tem mleku me tudi zateguje.

Ima mogoče katera podoben problem in bi mi znala svetovati?

Hvala vam!
  • 0

#2246 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 09 February 2012 - 04:59 PM

Mogoče bi ti Cosmerba ustrezala hmm.gif
  • 0

#2247 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 10 February 2012 - 12:06 AM

Sodeč po opsu si precej podobna meni, mene tut koža ful zateguje, sploh če uporabim še kakšen gel, malo se mi luska po čelu in je brez uporabe kreme čisto pusta in brez leska. Pa isto uporabljam Garnier za suho kožo. biggrin.gif

In mam Cosmerbo že kakšnih 5 let, mi je super. Zdaj pozimi mi je mogoče edino za čelo malenkost premalo (tam mam res suho kožo), drugače mi pa ful odgovarja, tut mozolje mi je ful sčistila (v 2. letniku, preden sem začela z uporabo je bilo katastrofalno stanje). Je sicer kao krema proti brazgotinam, ampak je to pomeni samo, da je precej mastna in naravna, por mi ne maši, mal je minus cena, ki je 30€ za 100ml, ampak zdrži pol leta. Kupiš lahko tudi manjše pakiranje za prvič, da sprobaš (majo tut 30 ali pa 50 ml, nisem sigurna), prodajajo jo pa v Sanolaborju. Se od nje ne ločim. IPB Image
  • 0

After all this time?

Always.

#2248 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 10 February 2012 - 12:22 AM

men ista količina zdrži sam za 3 mesce sad.gif
  • 0

#2249 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 10 February 2012 - 12:25 AM

huh.gif

Jaz se mažem 2x na dan, zjutraj in zvečer. Pa že za šampon smo mele debate, a sem res tok varčna al kaj? laugh.gif Se mi ne zdi. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#2250 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 10 February 2012 - 11:21 AM

Hvala punci biggrin.gif bom poskusila tudi to Cosmerbo. Sicer mi je cena malo visoka, ampak treba je poskusiti, ker trenutno stanje ni fino. Brez pudra ne gre, ker je kakor sem rekla koža pusta in tudi dosti je prosojna, z pudrom pa tudi ne gre, ker se mi poznajo luske ermm.gif
  • 0

#2251 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 February 2012 - 11:30 AM

Se mi zdi, da sem že nekam napisala, ampak bom še enkrat, če ti bo mogoče ustrezalo - jaz dam na očiščen obraz najprej vlažilni serum, ko se vpije, pa še Cosmerbo čez. Rezultat je super navlažena in nahranjena srečna koža in manj porabljene drage Cosmerbe biggrin.gif

Ko sem uporabljala samo Cosmerbo, je tudi meni šla pomojem nekje tako kot Mladoletni, ker sem je enostavno morala dat ful, če sem hotela učinek.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2252 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 10 February 2012 - 11:47 AM

U, saj res, ker serum že uporabljaš? smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2253 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 February 2012 - 11:52 AM

IPB Image

Meni ful ustreza, včasih sem bila luskasta kot kuščar, zdaj je pa ful fajn.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2254 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 10 February 2012 - 11:55 AM

Kok pa ta zadeva stane? Moja Cosmerba je trenutno v zadnih izdihljajih, zdaj bom probala še tisto Flora karitejevo maslo (je pol cenejše), če mi ne bo ustrezalo pa nazaj na C., pa magar še tole dokupim. Čeprav mislim, da čim se bo malo otoplilo ne bom več rabila, da je zdaj pozimi bolj kriza...
  • 0

After all this time?

Always.

#2255 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 February 2012 - 11:59 AM

Hm, ne vem točno, ampak mislim, da okoli 5€.
  • 0

#2256 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 10 February 2012 - 12:38 PM

QUOTE(Nincha @ 10. 2. 2012 - 0:25) View Post

huh.gif

Jaz se mažem 2x na dan, zjutraj in zvečer. Pa že za šampon smo mele debate, a sem res tok varčna al kaj? laugh.gif Se mi ne zdi. biggrin.gif

Jst sem se tudi tko mazala, dvakrat dnevno sam sem jo kar dosti dala pomojem, ker jo je itak kar posrkalo.

QUOTE(Hevea @ 10. 2. 2012 - 11:30) View Post

Se mi zdi, da sem že nekam napisala, ampak bom še enkrat, če ti bo mogoče ustrezalo - jaz dam na očiščen obraz najprej vlažilni serum, ko se vpije, pa še Cosmerbo čez. Rezultat je super navlažena in nahranjena srečna koža in manj porabljene drage Cosmerbe biggrin.gif

Ko sem uporabljala samo Cosmerbo, je tudi meni šla pomojem nekje tako kot Mladoletni, ker sem je enostavno morala dat ful, če sem hotela učinek.

Sem ravno razmišljala o tem, ja. Da bi dala morda tisti aqua serum spodaj, ker ta tvoj je že malo
konkretnejši (sem ga enkrat poleti samega uporabljala).

Sem pa zdele najprej mislila kar 200mL kupit, ker sem bila ravno pri denarju, ampak sem potem videla, da bo itak kmalu toplo in bo čist kul, da jo do takrat to 100mL porabim.

Jst sem enkrat probala karitejevo maslo namazat, pa mi ni tako všeč občutek, ko se namažem, ker cosmerba se ti lepo vpije, karitejevo maslo pa ne, če ga daš tolko kot cosmerbe, seveda biggrin.gif

• 0

#2257 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 February 2012 - 12:57 PM

Ja, Aqua serum bi bil pomojem tudi kul, ampak meni žal na dolgi rok ne ustreza. Sem ga pa dala parkrat in je bilo fajn.
  • 0

#2258 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 10 February 2012 - 01:15 PM

QUOTE(Marmelada @ 26. 11. 2011 - 0:50) View Post

Na živce mi gre, da so pri Alverde kremah spet nekaj spreminjali sestavine. V skoraj vseh kremah je zdaj alkohol noter, že na 3. ali 4. mestu.

Jaz tudi to opažam, pa ne samo pri Alverde. Prav nagnjeni so k temu, da iz prodaje umikajo HG izdelke in da odlične sestavine zamenjujejo z vedno slabšimi.

Res me zanima, če ima katera kakšno teorijo, zakaj to delajo? Sploh pri Alverde me res izredno zanima, čemu naenkrat tiščijo alkohol v vse mogoče izdelke. down.gif

• 0
Memento mori.

#2259 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 10 February 2012 - 05:12 PM

QUOTE(Hevea @ 10. 2. 2012 - 12:57) View Post

Ja, Aqua serum bi bil pomojem tudi kul, ampak meni žal na dolgi rok ne ustreza. Sem ga pa dala parkrat in je bilo fajn.

ti je mašil pore?
  • 0

#2260 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 February 2012 - 09:55 PM

Yes.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users