Krema / serum za obraz
Posted 01 February 2012 - 11:19 AM
Posted 07 February 2012 - 03:39 PM
Posted 07 February 2012 - 11:50 PM

Posted 08 February 2012 - 12:03 AM
Po moje bo tudi premalo. Jaz ti priporočam od Vichyja Nutrilogie 1 kremo, meni je to najboljša vlažilna krema.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 February 2012 - 04:49 PM
Ne vem kam naj postavim to vprašanje, zato ga bom kar tukaj vtaknila. Pregledala sem forum že nekaj časa nazaj in tudi uporabila priporočeno, ampak mi še zmeraj ne odgovarja nekaj.
Da najprej opišem svojo kožo. Ko se umijem, me zateguje in se tudi začne luščiti. Ampak imam vidne pore, katere moram skoraj vsak drugi dan čistiti. Koža je brez leska, taka pusta in brez makeup-a mam rdečo kožo okoli oči. Poskusila sem z vlažilnimi kremami, ampak se mi zdi da mi bolj odgovarjajo hranilne, ki so bolj mastne. Ampak spet problem

maši pore in eto spet smo na začetku.
Uporabljam pa tudi čistilno mleko Garnier Essentials za suho kožo (roza pakunga) in po tem mleku me tudi zateguje.
Ima mogoče katera podoben problem in bi mi znala svetovati?
Hvala vam!
Posted 09 February 2012 - 04:59 PM

Posted 10 February 2012 - 12:06 AM

In mam Cosmerbo že kakšnih 5 let, mi je super. Zdaj pozimi mi je mogoče edino za čelo malenkost premalo (tam mam res suho kožo), drugače mi pa ful odgovarja, tut mozolje mi je ful sčistila (v 2. letniku, preden sem začela z uporabo je bilo katastrofalno stanje). Je sicer kao krema proti brazgotinam, ampak je to pomeni samo, da je precej mastna in naravna, por mi ne maši, mal je minus cena, ki je 30€ za 100ml, ampak zdrži pol leta. Kupiš lahko tudi manjše pakiranje za prvič, da sprobaš (majo tut 30 ali pa 50 ml, nisem sigurna), prodajajo jo pa v Sanolaborju. Se od nje ne ločim.

After all this time?
Always.
Posted 10 February 2012 - 12:22 AM

Posted 10 February 2012 - 12:25 AM

Jaz se mažem 2x na dan, zjutraj in zvečer. Pa že za šampon smo mele debate, a sem res tok varčna al kaj?

After all this time?
Always.
Posted 10 February 2012 - 11:21 AM

Posted 10 February 2012 - 11:30 AM

Ko sem uporabljala samo Cosmerbo, je tudi meni šla pomojem nekje tako kot Mladoletni, ker sem je enostavno morala dat ful, če sem hotela učinek.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 10 February 2012 - 11:47 AM

After all this time?
Always.
Posted 10 February 2012 - 11:52 AM

Meni ful ustreza, včasih sem bila luskasta kot kuščar, zdaj je pa ful fajn.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 10 February 2012 - 11:55 AM
After all this time?
Always.
Posted 10 February 2012 - 11:59 AM
Posted 10 February 2012 - 12:38 PM

Jaz se mažem 2x na dan, zjutraj in zvečer. Pa že za šampon smo mele debate, a sem res tok varčna al kaj?

Jst sem se tudi tko mazala, dvakrat dnevno sam sem jo kar dosti dala pomojem, ker jo je itak kar posrkalo.
Se mi zdi, da sem že nekam napisala, ampak bom še enkrat, če ti bo mogoče ustrezalo - jaz dam na očiščen obraz najprej vlažilni serum, ko se vpije, pa še Cosmerbo čez. Rezultat je super navlažena in nahranjena srečna koža in manj porabljene drage Cosmerbe

Ko sem uporabljala samo Cosmerbo, je tudi meni šla pomojem nekje tako kot Mladoletni, ker sem je enostavno morala dat ful, če sem hotela učinek.
Sem ravno razmišljala o tem, ja. Da bi dala morda tisti aqua serum spodaj, ker ta tvoj je že malo
konkretnejši (sem ga enkrat poleti samega uporabljala).
Sem pa zdele najprej mislila kar 200mL kupit, ker sem bila ravno pri denarju, ampak sem potem videla, da bo itak kmalu toplo in bo čist kul, da jo do takrat to 100mL porabim.
Jst sem enkrat probala karitejevo maslo namazat, pa mi ni tako všeč občutek, ko se namažem, ker cosmerba se ti lepo vpije, karitejevo maslo pa ne, če ga daš tolko kot cosmerbe, seveda

Posted 10 February 2012 - 12:57 PM
Posted 10 February 2012 - 01:15 PM
Na živce mi gre, da so pri Alverde kremah spet nekaj spreminjali sestavine. V skoraj vseh kremah je zdaj alkohol noter, že na 3. ali 4. mestu.
Jaz tudi to opažam, pa ne samo pri Alverde. Prav nagnjeni so k temu, da iz prodaje umikajo HG izdelke in da odlične sestavine zamenjujejo z vedno slabšimi.
Res me zanima, če ima katera kakšno teorijo, zakaj to delajo? Sploh pri Alverde me res izredno zanima, čemu naenkrat tiščijo alkohol v vse mogoče izdelke.

Posted 10 February 2012 - 09:55 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users