Posted 13 March 2010 - 07:24 PM
Komentarji na:
The Hurt Locker:
Ne vem, zakaj tak bum okoli tega filma. Meni se res ni zdel nič posebnega, igra igralcev solidna, da je pa toliko oskarjev popihal avatarju je pomoje bolj iz principa, ne toliko da bi bil res neverjetno dober film. 6/10
The Blind Side:
Krasen film, ameriška drama, Sandra Bulock dejansko briljira, res dobro igra. Hoče včasih malo na cheesy film potegnit, ima momente, kjer kar stiskaš pesti, saj bi se lahko iz neke harmonije/umirjenega stanja zgodila katastrofa, kaos.. skratka preseneča, prijeten film za pogledat, se ne vleče, čeprav traja okoli 2 uri in 10 minut. 8+/10
Crossing Over
Ta film me pa ni pustil hladne, je spet ena drama, nastopa Harison Ford, ki mi sicer ni preveč fajn, tu odigra kr okej. Ob njem mi je bilo nekoliko neprijetno, sploh kot obiskovalki v ameriki, kjer neznansko težijo pri vstopu, če si tujec in nimaš vize. Zgodba priikaže, kako multikulturna je amerika, zgodba onega azijca malo asociira na Gran Torino. Zgodba večih priseljencev v Ameriki. 9-/10
An Education
B r i l j a n t e n film. Igra igralcev totalno prepričljiva, precej šajni igralska zasedba, zanimiva zgodba z nepričakovanim zasukom. Kul je, ker se dogaja v drugem času in drugem okolju. Gre se o angleški gimnazijki, ki je zelo pametna, živi pa zelo pusto, dolgočasno življenje. Ko vanj vstopi starejši gospodič ki jo šarmira (njo in njene naivne starše) in ob katerem je vse mogoče začne živeti svoje sanje. Ne vem, kaj še naj povem, vsebine ne bi preveč izdala. 9+/10
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.