Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36405 replies to this topic

#22401 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 June 2011 - 10:12 AM

Don't let the bastards grind you down. biggrin.gif

Oz. Illegitimi non carborundum, če želiš izpasti ektra pametna. sleep.gif

laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#22402 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 June 2011 - 07:22 PM

Jaz mam filing, da me zadi za očmi neki praska. Oči se mi ful solzijo, ko se zjutri budim, še dolgo časa vidim megleno (kljub temu, da se umijem pa vse). Ta filing je tok zoprn, v bistvu me oči prov bolijo, najbolj zjutri ko je v sobi ful močna svetloba, jaz si dam pa dol tisto masko za spanje in sem napol slepa. In rabim ful dolgo časa, da pridem k sebi. sad.gif Kaj je tooo? A bi kakšne Visinke rešile situacijo?
  • 0

#22403 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 12 June 2011 - 07:53 PM

če te praska za očmi, moraš k zdravniku....ena kolegica je imela podobno sranje in je imela kao neko bakterijo v očeh, zdravila se je 3 tedne!!!! in sicer tudi tako, da je morala imeti čimveč časa zaprte oči(nič televizije,nič študiranja..ampak res NIČ.)
skratka full hudo, upam, da pri tebi ne bo tako...vseeno se ne gre igrati s tem, saj gre za oči,le pojdi k zdravniku smile.gif
  • 0

#22404 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 12 June 2011 - 07:56 PM

Se samo solzijo ali tudi srbijo? Jaz imam vsako jutro dobesedno zalepljene veke zaradi izcedka iz oči in še 2 uri megleno vidim. Solzenje, srbenje, bolečina. Pri meni je alergija, ampak če nič ne srbi, to najbrž ni to.
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#22405 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2011 - 08:39 PM

A se da na mobitelu blokirat da te neka številka ne kliče? Za to vem da se da, ampak jaz bi tudi blokirala sms od te osebe, pa nisem nikjer zasledila da bi se dalo.
Morda katera ve kaj o tem?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#22406 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 June 2011 - 10:32 PM

QUOTE(_vrtnca_ @ 12. 6. 2011 - 20:56) View Post

Se samo solzijo ali tudi srbijo? Jaz imam vsako jutro dobesedno zalepljene veke zaradi izcedka iz oči in še 2 uri megleno vidim. Solzenje, srbenje, bolečina. Pri meni je alergija, ampak če nič ne srbi, to najbrž ni to.

Ne, men se samo solzijo. Ampak to fuul, potem pa še megleno vidim, grozno je. ermm.gif Nimam nobenih alergij drugače. Bom še kakšen dan počakala, potem bom pa res šla k zdravniku. Upam, da ni to to lo-fi, jaz se mam zdej največ za učit!
  • 0

#22407 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26385 posts

Posted 13 June 2011 - 12:12 AM

QUOTE(Sarah @ 12. 6. 2011 - 21:39) View Post

A se da na mobitelu blokirat da te neka številka ne kliče? Za to vem da se da, ampak jaz bi tudi blokirala sms od te osebe, pa nisem nikjer zasledila da bi se dalo.
Morda katera ve kaj o tem?

Meni se zdi, da ti lahko operater zablokira številko (ne vem, če tudi SMSe). Moj telefon ima opcijo - blokiraj številko. Bivšega imam tam. Če deluje, ne vem - ker ne vem, ali me je po tem, ko sem dodala številko na block listo še poskušal kaj kontaktirati laugh.gif
  • 0

#22408 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 June 2011 - 08:47 AM

laugh.gif To opcijo sem našla tudi jaz (imam SE), ampak mene bolj zanima za sms-je. Ker sem nekaj googlala in sem našla info da kao na Mobitelu ti lahko blokirajo številko ampak prvo opozorijo to osebo katero hočeš blokirat, in če se klici še nadaljujejo jo potem šele blokirajo. Nočem tega. rolleyes.gif
Za sms-e pa nisem nikjer zasledila.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 13 June 2011 - 09:44 AM

Kje bi se dalo kupit cimetovo olje? Počasi iščem dober repelent za na morje... smile.gif
  • 0

#22410 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 June 2011 - 11:10 AM

A ni limonino olje učinkovito?
Cimet tud?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 13 June 2011 - 11:15 AM

Ja. Ko sma bla na Šri Lanki, sma mela midva s sabo repelent z Deetom, ki je ful škodljiv, ampak naj bi bil učinkovit, pa je fant vseeno fasal Dengija. smile.gif V lokalnih trgovinah so prodajali pa njihove domače repelente iz cimetovega olja, katerih so se komarji izogibali v širokem loku. Pri nas pa ne vem, kje to dobit...
  • 0

#22412 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 13 June 2011 - 11:20 AM

Kaj pa če segreješ olje pa cimet not daš? mogoče skorjo da pol nimaš tistega prahu po sebi?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 13 June 2011 - 11:30 AM

Hmm. Saj če ne bom našla, bom res doma naredila, samo ne bi segrevala olja.
  • 0

#22414 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 13 June 2011 - 11:35 AM

Sej ne do vrelišča. Al pa če ga daš na sonce s skorjo not.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#22415 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 June 2011 - 11:38 AM

QUOTE(izabela @ 13. 6. 2011 - 12:15) View Post

Ja. Ko sma bla na Šri Lanki, sma mela midva s sabo repelent z Deetom, ki je ful škodljiv, ampak naj bi bil učinkovit, pa je fant vseeno fasal Dengija. smile.gif V lokalnih trgovinah so prodajali pa njihove domače repelente iz cimetovega olja, katerih so se komarji izogibali v širokem loku. Pri nas pa ne vem, kje to dobit...

Ne vem, če je to isto, ampak v DMu pa v Mullerju sem videla eterično cimetovo olje.

Pa tu sem nekaj našla:
http://www.dida-nn.s.../cimetovo_olje/

In še: http://24ur.com/eksk...oti-mrcesu.html smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#22416 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24058 posts

Posted 13 June 2011 - 11:44 AM

QUOTE(Sarah @ 13. 6. 2011 - 9:47) View Post

laugh.gif To opcijo sem našla tudi jaz (imam SE), ampak mene bolj zanima za sms-je. Ker sem nekaj googlala in sem našla info da kao na Mobitelu ti lahko blokirajo številko ampak prvo opozorijo to osebo katero hočeš blokirat, in če se klici še nadaljujejo jo potem šele blokirajo. Nočem tega. rolleyes.gif
Za sms-e pa nisem nikjer zasledila.

Jaz sem na netu brala, da naj bi obstajali neki programi, ki si jih potegneš dol in blokiraš klice in sms-e.

Drugače pa moraš it do svojega operaterja in tam napišejo vlogo in povedat jim moraš približno 5 datumov in čas klicev in sms-ov. Tako da, če misliš naredit to, si ne brisat klicev in sporočil, ali pa si nekam zapiši kdaj in ob kateri uri si dobila klice/sms-e. Oni potem pošljejo preko sms-a opozorilo tisti osebi. Če ti še naprej teži, moraš spet do operaterja in oni potem dokončno blokirajo to osebo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#22417 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 June 2011 - 02:13 PM

^^ Hvala marmelada, bom pobrskala za tem programom. Morda veš kaj več, ime?
Drugače pa vse sproti brišem...

A pozna katera kake res dobre obliže za žulj? Po nasvetu sodelavke (da so oh in sploh) sem nabavila te, ampak so se mi odlepili v enem dnevu.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#22418 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 June 2011 - 04:03 PM

A je možno, da ima človek (=jaz) revmo v eni nogi? cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#22419 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24058 posts

Posted 13 June 2011 - 05:54 PM

QUOTE(Sarah @ 13. 6. 2011 - 15:13) View Post

^^ Hvala marmelada, bom pobrskala za tem programom. Morda veš kaj več, ime?
Drugače pa vse sproti brišem...

Imena se ne spomnim. Saj ti bo že Google našel. smile.gif Na nekih slovenskih forumih sem brala o tem.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#22420 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89738 posts

Posted 13 June 2011 - 06:16 PM

QUOTE(Frida @ 11. 6. 2011 - 20:06) View Post

Uuuuu, a se ti da potem sporočit kaj so ti napisal, prosim?

Odgovorili so mi, da imam 3 račune (na vseh treh Amazonih), in na vsakem drugačno geslo, in naj pokličem, ker mi ga drugače ne morejo spremenit (zasebnost) blink.gif . Pakajše.
Sem isti mail poslala še na Amazon.uk, in so mi odgovorili enako, ampak že v odgovoru poslali nova gesla za vse tri račune, tako da je zdaj urejeno.
Svašta, kako komplicirajo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users