vprašanja (zanima me, ...)
Posted 11 June 2011 - 05:31 PM
Opcija Hofer in Mercator.
Kaj zobate?
p.s.: Upoštevajte, da ko kako stvar odprem, jo tudi vničim do konca, tak da "2 keksa" ipd. ne pride v poštev.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 11 June 2011 - 05:33 PM
Škoda, da ni v opciji še DM, bi ti priporočala suhi mango.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 June 2011 - 05:38 PM
After all this time?
Always.
Posted 11 June 2011 - 05:40 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Mene ima Asos tudi v sistemu npr., pa vedno moram vtipkat tiste tri cifre (imam isto MC). Res čudno.
Kjerkoli sem do zdaj naročevala, vedno sem mogla vtipkat tiste tri cifre, običajno pa še varnostno kodo
(sem na KBM).
Vem, da ti tole glih ne pomaga, Frida, kvečjemu še bolj spaničira ... a morda imajo tam drugačen,
rahlo neobičajni sistem, kaj jaz vem.
Hvala. Ja nič pol, bom vsak dan pogledala na skb.net moj promet na MC za vsak slučaj.
Posted 11 June 2011 - 05:42 PM
Ja, za vsak slučaj malo čekiraj.
Dober prigrizek je tudi grozdje. Skos nekaj melješ.
Posted 11 June 2011 - 05:49 PM
Jaz ponavadi probam zobat oreščke (študentski futer) ali pa rozine. Kadar pa ne, je pa pač v igri nutela na žlico.
oreški, suho sadje, Frutabela al kakšna podobna ploščica, sadje (dve banani pojej pa boš mela dost!).
Ok, hvala. Se grem sprehodit med police. Kake češnje bi bile idealne ...
Edit: M mi je rekel, naj si mačje brikete kupim
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 11 June 2011 - 06:15 PM
Zmažem kak mulčer.
kaj je to?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 June 2011 - 06:43 PM
Jaz sem se ravno danes hotela logirat na Amazon.de, vpisala mail (+ zadnje 4 št. kartice in poštno št., kot zahtevano), da mi obnovijo geslo, in sploh ne gre naprej. WTF, no.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 June 2011 - 06:48 PM
Sem pol uporabila mejl od mami in potem vse moje podatke (take kot jih imam na svojem mejlu) in sem lahko kupila dvd. Čudno mi je bilo, ker nisem dobila mejla ob registraciji in da nisem vtipkala tistih cifer #$//&/%. OK, dobila pa sm račun, ko sem nabavila. ojoj no.
Posted 11 June 2011 - 06:51 PM
Meni tudi s fotrovim mailom ne gre, javlja mi Internet Fehler. FOF.
― V. Van Gogh
Posted 11 June 2011 - 06:54 PM
Posted 11 June 2011 - 07:02 PM
Sem jim poslala mail.
― V. Van Gogh
Posted 11 June 2011 - 07:05 PM

S tamalim se skor pobijeva zarad njih, ker ma on lahko to miniaturno vrečko za cel mesec.
Posted 11 June 2011 - 07:06 PM
Posted 11 June 2011 - 07:07 PM
Bom.
― V. Van Gogh
Posted 11 June 2011 - 07:07 PM
kaj je to?
Očitno ni slovenska beseda.
Nimam pa pojma, od kod izvira. Vidim, da "mulčiti" pomeni nekaj čisto iks.
edit: PJ, hvala za namig!
Sem nakupla zdaj kilo nektarin, 0,5kg jagod in neki rižev čips. Moralo bi zdržat do ponedeljka.
Med tednom, ko se še ostale trgovine odprejo, pa skočim preverit zadevo.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 12 June 2011 - 10:10 AM
[Napoleon]
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users