Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2221 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 10:48 AM

Ja dailyenergy ma silikon.Ja točno tta dva bom js naročala laugh.gif

• 0

#2222 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 July 2008 - 10:52 AM

Jaz pa bom zdle klicala tja, da jih vprašam, kaj je boljše ... ta od Vitaforce ali tisti Volume.

Ok, sem poklicala. tongue.gif Je rekla, da se bo pozanimala glede tega, kter ima manj silikonov in bi bil boljši glede na moje zahteve, pa bodo potem izbrali enga od teh dveh.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2223 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 10:54 AM

A silikone imata oba?
  • 0

#2224 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 10:58 AM

Ne vem.
Je rekla, da bi mi z veseljem pomagala, ampak da ona se ne ukvarja s frizerstvom in ne ve. Je rekla, da se bo posvetovala s pač tisto, ki se na to spozna, ampak da je zdle glih na terenu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2225 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 11:01 AM

Aja.No sj pomoje jih tam vitaforce nima.Če gledam šampon smile.gif
A iz sončne linije ni pa nič?
  • 0

#2226 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 11:03 AM

Sej šampon noben nima silikonov, ne samo Vitaforce.

Kaj če ni iz sončne linije? A v akciji? Tokrat nič, ne ... je že blo zadnja dva meseca.
  • 0

#2227 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 11:04 AM

Tist volume ma silikone pa mislim da tist za bravane lase.

• 0

#2228 Taly

Taly

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 170 posts

Posted 01 July 2008 - 11:14 AM

Revlon Shine spray.

EFFECT: leaves hair soft and intensely shiny

HOW TO APPLY: spray from 30 cms onto dry hair.

A PLUS: leaves no residues and is easy to eliminate.

FRAGANCES: apricot, coconut and sweet melon.
w00t2.gif

IPB Image

• 0

#2229 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 11:16 AM

Upam da nima alkohola sleep.gif
  • 0

#2230 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 12:21 PM

November, šampon za volumen nima silikonov, sem ga imela doma. Pa za barvane lase sem imela tistega temno vijola in jih tudi ni imel.
  • 0

#2231 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 01:12 PM

Sem mogla it pogledat ..Tist moder za volumen(upam da mislima pravga) jih ima z enim naravnim izvlečkom tam nekje proti sredini, za barvane lase(ne za lond) sem šla pogledat jih nima..vitaforce pa tud ne.
  • 0

#2232 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 04:14 PM

A veš da sm ga mela doma, pa sem pogledala sestavine in sem očitno spregledala silikon. hmm.gif No sej zdej ga itak nimam več, si negovalno kozmetiko delim s fotrom, mamo in fantom, pa se expresno hitro porabijo vse stvari. Kupujem pa večinoma jaz, hudobni so. dry.gif
  • 0

#2233 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 01 July 2008 - 04:32 PM

Mogoče katera ve, kolikšna je količina tega potovalnega paketa od Revlon?.
  • 0

#2234 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 04:49 PM

Mislim, da je vsakega po 50ml.
  • 0

#2235 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 07:01 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 7. 2008 - 17:14) View Post

A veš da sm ga mela doma, pa sem pogledala sestavine in sem očitno spregledala silikon. hmm.gif No sej zdej ga itak nimam več, si negovalno kozmetiko delim s fotrom, mamo in fantom, pa se expresno hitro porabijo vse stvari. Kupujem pa večinoma jaz, hudobni so. dry.gif

Jaz bi na tvojem mestu kupla eno velko 1000 ml kanto od afroditinega šampona pa si jo naj delijo zase bi pa kupla mal bolj konkretne stvari(tigi,keune,logona,joico.....) laugh.gif laugh.gif
  • 0

#2236 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 07:42 PM

Ne gre kr tko, žal. Moja mama je tudi 'aklih' glede tega kaj uporablja, pa tudi fant ne poseže več po ničemer drugem, razen Lush, Tigi, Revlon Professional in podobno. Morajo imet stvari poseben, zanimiv vonj, lepo pakungo, itd. laugh.gif Ati pa itak že kako leto in pol uporablja samo Tigi Oatmeal & Honey šampon in regenerator, s šamponom se tudi umiva po celem telesu in dela kopeli. tongue.gif Ponavadi se pol razpizdim in mi morajo dat denar, takrat pa pol nakupim še mal na zalogo in naprimer preko Lusha naročim za ... ne vem, recimo 90€. Ampak večinoma pa sama kupim.
  • 0

#2237 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 July 2008 - 10:52 PM

A je MOISTURE MANIA un multi viti? Ni, a ne- jz sam upam, da je, lol.
A je bil ocenjen že ta šampon pa balzam?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2238 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 July 2008 - 11:01 PM

multiviti je Self Absorbed. smile.gif
  • 0

#2239 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 July 2008 - 09:15 AM

Haha, boga Dilema.
Mene bi kap če bi si nekdo delal iz Tigijevega O&H-ja kopel.

Rea-Nu tisto je Self absorbed kot je že baby rekla.Tale moisture m. sploh ni fajni.Rsno.Šampon nima niti ene res fajne sestavine notri jaz ga mam samo zato ker fajn očisti lase, balzam je pa tud samo vlažilen.
  • 0

#2240 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 02 July 2008 - 09:16 AM

Dilema, a ne bi blo fer, da tudi oni kaj finančno prispevajo (preden se razpizdiš)? Pač jim razloži, da te zadeve niso glih zastonj in glede na to, da tud oni to uporabljajo, bi lahko kaj prispevali (če pa slučajno že prispevajo, smatraj moj komentar kot totalno nekoristen).
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users