QUOTE(Felicity @ 12. 5. 2008 - 10:06)

Še ena, ki sta ji EB in Mateja bedna! Sta pa dobra igralca, pa druge v drek porineta (govori o nominacijah s Tejo, ona kazensko nomirana, on nič

)
Upam samo, da bodo tisti ki glasujejo (jaz ne, škoda €), spregledali EB in Matejo.
Nekje sem celo zasledila, da preden sta prišla v BB, plačala položnice za 3 mesece naprej .... le zakaj ...
Naj zmaga kdorkoli drug, samo ne EB ali Mateja.

podpis!!
glede plačevanja tel pa ... am nihče ne sme imet v BB teleona, tako da naročnina, najamenina, kakšni krediti ipd so stalni stroški. hvala bogu, da sta si tako uredila, jaz bi si tudi. in po moje so se tudi ostalo zmenili s kom drugim, da poskrbi za te stvari ko so notri. al naj si nakopljejo cele gore obresti pa še kakšnega rubeža po možnosti, če so pač zaprti...
js Tayba in Mateje videt ne morem!! sej so tut drugi pršli zmagat pa nekako hočjo neki taktizirat - npr Marcello pa Nejko bi rad neki, hihi... Samo ta dva pa nimasta konkurence!! Sploh zato, ker sta v paru - je lažje to počet, če ti ves čas nekdo krije hrbet!
Če bo kdo od njiju zmagal al pa če bosta celo oba v finalu, bom zelo razočarana... samo kr vse neki na to kaže...