Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#2221 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 August 2007 - 05:04 PM

želim si, da bi pred 30im z dečkom napraskala toliko, da bi se lahko preselila v večje stanovanje. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2222 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 August 2007 - 05:12 PM

Da bi nehala toliko razmišljat o stvareh in postala bezskrbna in optimistična, da bi se super počutila.
  • 0

#2223 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 August 2007 - 07:12 PM

jaz si pa želim da se nebi za vsako stvar tako sekirala in o tem tuhala cel dan,ker je potem vedno samo slabše.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#2224 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 29 August 2007 - 03:29 PM

Da bi pripeljali plin, da si skuham zeleni čaj Japonska češnja. Jah, razvajeni smo ratal oops.gif na električni plošči predolgo traja.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2225 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 29 August 2007 - 03:41 PM

Nimaš namiznega električnega grelca vode??? OMFG, groza smile.gif
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#2226 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 29 August 2007 - 04:11 PM

V Hoferju majo trenutno ful fajne za 13 €. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2227 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 04:15 PM

Da mi že neha uč utripat, se mu je čist zmešal!
  • 0

#2228 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2007 - 04:16 PM

Če nardim jutrišnji izpit, bi bla najsrečnejši človek na Zemlji, res.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2229 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 04:19 PM

Sej ga boš zihr nardila, sej si se učila. Pa itak enkrat te pa more spustit, ne more te v nedogled skoz skipat na izpitu:)
  • 0

#2230 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2007 - 04:20 PM

No, iz tvojih ust v Mrfijeva ušesa. smile.gif
Tale izpit pa pravzaprav grem delat prvič, 3x se nisem odjavila. Ja, samo jaz sem lahko taki debilček.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2231 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 04:24 PM

Ah sej bo, sicer mamo pa vsi na cajte kake sočne prjave:) Ka pa maš za en izpit, če ni skrivnost, pa sej maš za pogoj samo še to ane?
  • 0

• Guests

Posted 29 August 2007 - 04:35 PM

QUOTE(Dragica @ 29. 8. 2007 - 17:11) View Post

V Hoferju majo trenutno ful fajne za 13 €. biggrin.gif

A res? w00t2.gif Ga moram nekomu kupit za darilo. Samo vprašanje, če ne crkne po parih uporabah, ko je tako poceni. hmm.gif biggrin.gif A ga imaš doma, Dragica?

Edit: Želim si, da bi se jutri vse uredilo tako kot si želim. ermm.gif
  • 0

#2233 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 29 August 2007 - 04:41 PM

Jst mam Lidlovega, je bil 15 € pa nimam pripomb. Ni nč slabši od tistga, k ga mamo doma in je bil 35, tak, da ti kr kupi.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 29 August 2007 - 04:44 PM

Ok, hvala! Grem kar danes pogledat, če jih še imajo. smile.gif
  • 0

#2235 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 August 2007 - 04:48 PM

Da me neha žnorat tam spodaj down.gif In da si danes prav čas spakiram nahrbtnik&da jutri ne bo gužve.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2236 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 29 August 2007 - 04:49 PM

QUOTE(Hsul @ 29. 8. 2007 - 16:41) View Post

Nimaš namiznega električnega grelca vode??? OMFG, groza smile.gif

Ne =). Nekak me ni prepričal o svoji uporabnosti. Plina nam zmanjka itaq 1x na dve leti. In prav tako nimamo mikrovalovne pečice. Niti pomivalnega stroja. Pa sm še zmeri živa biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2237 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 29 August 2007 - 04:50 PM

želim si, da bi danes še uspela prilezti do knjižnice, da bi se vreme zboljšalo in da bi mi jutri uspelo opraviti vse kar imam v načrtu.
  • 0

#2238 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32756 posts

Posted 29 August 2007 - 05:12 PM

Da bi si čimprej lahko kupila novo posteljo in orbitrek.
Ampak... verjetno bom do tega prišla šele decembra, ko dobimo 13. plačo,
prej sm preveč finančno omejena že na vse možne konce in kraje. rolleyes.gif
  • 0

#2239 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2007 - 05:14 PM

QUOTE(luciferka @ 29. 8. 2007 - 17:24) View Post
Ka pa maš za en izpit, če ni skrivnost, pa sej maš za pogoj samo še to ane?

Ja, samo tega še moram nardit. Temelje ekonomije. Pa 114 eur moram plačat zanj. :s

• 0

#2240 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 29 August 2007 - 06:48 PM

Da bi mi odpisal/me poklical....slabe volje sem cry.gif
  • 0