Jaz se še spovedujem - fotru sem ukradla pol škatlice Lexaurina.
Spovednica
Posted 05 October 2007 - 12:47 PM
Jaz se še spovedujem - fotru sem ukradla pol škatlice Lexaurina.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 October 2007 - 12:53 PM
Letos se dogaja nekaj čudnega... Vsi hodijo narazen.
Posted 05 October 2007 - 02:10 PM
Pablo Picasso
Posted 05 October 2007 - 02:26 PM
Če lahko vprašam, a ti je to on povedal, al si od koga druzga zvedla? Kako bosta pa zdaj naredila, glede na to, da živita skupaj? (oprosti, če preveč vprašam
Imam filing, da je fant spet nekej začel travo kadit... Mtr mu, če je res, ker sem mu povedala, da tega ne toleriram in da bova končala. No, trdi, da to ni res, ampak zadnje čase je tko čuden... Mah.
Posted 05 October 2007 - 02:35 PM
Kinky, kar ne morem verjet... Drži se, kolikor te poznam prek postov si močna ženska, ki bo tud to prebolela! Držim pesti, če boš pa kaj rabila, se pa na nas obrni! :*
Posted 05 October 2007 - 02:45 PM
Poleg tega pa zadnje čase ful slabo prenašam sarkazem, ker ga je preveč in pol težim dečkotu, ker skoz poslušam neko sranje o seb in sm pač slabe volje, ker k* rabm slišat kej lepga no. Pa bolj ko rabm, manj dobim. Se mi zdi, da zadnje čase noben okrog mene nima časa, da bi me mev iskreno rad. Eh, bluzim. Ne znam napisat kar se mi plete po glavi.
Pogrešam staro sebe, pogrešam določene občutke in vrjetno delam premal, da bi jih spet najdla. In bom očitno počas nehala vrjet vanje - čeprov si tega ne bom dopustila, ampak ... ni jih.
Posted 05 October 2007 - 07:06 PM
Dobila sem se z njim. In z bivšim. Slabo mi je...
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 October 2007 - 08:16 PM
Posted 05 October 2007 - 08:17 PM
Posted 05 October 2007 - 08:18 PM
Ah, Frida...jst se stalno. Še mal, pa me bojo spraševal kdaj imam rok.
Sajka nerviram...
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 October 2007 - 08:36 PM
S fantom sva na dobri poti, da greva narazen.
kva pa teb dogaja? a mu je zmanjkalo pomirjeval?!
sem pa jaz tut mela tako jutro zarad enga incidenta od fanta, da sem bla cela fertig. mislm, če bi bla bolj pri sebi, bi ga zmlatla ko cucka, majkemi, da bi ga! kok sm bla jezna, to ni za verjet, tresla sm se na poti do službe, dobesedno. p***a mu ma***ina!
Kinky,
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 October 2007 - 08:51 PM
[color=#993399] bi ga zmlatla ko cucka, majkemi, da bi ga! kok sm bla jezna, to ni za verjet, tresla sm se na poti do službe, dobesedno. p***a mu ma***ina!
Kaj je pa teb spet naredu?
A jih gremo mlatit?
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 October 2007 - 08:57 PM
Kaj je pa teb spet naredu?
A jih gremo mlatit?
nočem povedat, ker je rahlo neokusno!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 October 2007 - 10:31 PM
S tipom sem šla pravkar narazen.
Po 4 letih, načrtovanju skupne prihodnosti me vara s sodelavko.
oooo, groza
ne vem, kaj nej napišem. sej najbrž ni dost dobra tolažba, ampak za vsaj par % vem, kako ti je, ker je mene fant prevaral, a je bilo pri nama čisto drugače kot pri vama, ki sta skupaj že 4 leta, vse je bolj resno.
predvsem me zmrazi, da se take stvari dogajajo. da je folk tak. brez vsakršnega odnosa in empatije do človeka...
in da ti je čez noč prepovedano ljubiti določeno osebo, ki si jo imel ob sebi 4 leta... fak no
Sem pa s tabo, Kinky. Karkoli drugega ti rečem, bo odveč. Sama veš, kako se moraš spopasti, ampak smo ti mi tukaj tudi na voljo. Sej veš, virtualni svet...
Drži se, punca.
Posted 06 October 2007 - 01:17 PM
Posted 06 October 2007 - 02:34 PM
jest sm bla pa kr pridkana trenutno, edin prejšn vikend bi kr non stop seksala pa fantu nekak ni blo čist do tega... no ja sva se pa mal bl muckala, tut to more bit
Posted 06 October 2007 - 03:48 PM
Priznam, da sem malo ljubosumna. Še bolj pa me matra to, ker je idiot... Jebemti no, kako lahko prenašaš takega človeka?
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 October 2007 - 05:22 PM
Posted 06 October 2007 - 05:25 PM
Rahlo mi je dolgčas, pa mi ne bi smelo biti.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 October 2007 - 05:25 PM
Popravljeno....
Tonight
I'll do what I want
Because I can
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users