Posted 20 July 2023 - 07:09 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 July 2023 - 07:37 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 July 2023 - 09:34 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 21 July 2023 - 10:07 AM
Povedala da ni fit ampak suha in da skor nic ne je pa se to nezdravo.
Boljs da bi bla tih pa zakljucila pri da je suha, ni pa fit in da ocitno ne je prevec da bi bila ne-suha.
Tako je pa v bistvi s svojim odgovorom dala nenameren nasvet vsem, ki bi taksne rade bile (da od zvecer do naslesnjega dne do 13ih ne je nic).
Moj tud ne je vsak dan do 12ih pa zato ni suh, ker vse nadoknadi do 23 zvecer.
Edited by Fiona, 21 July 2023 - 10:09 AM.
Posted 21 July 2023 - 10:23 AM
Ja, res. Saj če je tako, pa sploh še ni tako suha. V glavnem, ona se mi zdi taka tipična požrtovalna mati, za otroke in bajto vse (pa sledilce, no ), sama pa kot da niti kozarca vode ne spije. Prav dehidrirana mi deluje skos.
A je katera videla včerajšnje storyje od Ane? Jaz sem jih na FB, točno o tem mi je mami večkrat govorila, eni ljudje so res zanemarljeni lenuhi. O vonjavah na javnih prevozih pa ne bi ...
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2023 - 10:51 AM
Kje si jih pa na fb vidla?
Posted 21 July 2023 - 10:58 AM
Je ugotovila da ji ne raste ce ma zakljenjenega
Posted 21 July 2023 - 11:42 AM
Posted 21 July 2023 - 12:07 PM
Tako da to niti ni tako redko.
Tast vem da si v bani natoci 1x tedensko.
Kaj dela ostale dni ne vem, ampak smrdi nikoli.
Sklepam da delata tasca in tast isto, kot je delal moj.
Posted 21 July 2023 - 12:20 PM
Sem šla gledat pa sem po par storijih odnehala, kako se vam da brati vsa ta sporočila, ki jih njej pišejo drugi... Tudi Tamare zaradi tega ne berem, ker mi je preveč tega.
Sicer pa se mi taki ljudje (ki se ne umivajo in smrdijo) večinoma smilijo, ker očitno nihče ne skrbi zanje oz. jim ne pove, da tako ne gre.
Posted 21 July 2023 - 12:32 PM
Jaz sem samo njo poslušala iz ordinacije, sploh nisem videla na FB, da bi objavila kar so ji drugi napisali, na IG ji pa ne sledim.
Meni se pa niti malo ne smilijo in sploh ni nujno, da nihče ne skrbi zanje, smo imeli tak primer v družini. Zakaj bi se zdravi, mlajši ljudje komu smilili, ker se ne umivajo, mi pa sploh ni jasno.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2023 - 01:06 PM
Je pa enkrat tudi povedala, da pri njih kuhajo samo za vikend, čez teden so pa bolj kakšne juhe, narezana zelenjava, kaj na kruhu.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 21 July 2023 - 01:27 PM
Ampak ti se vedno moras jesti? Jaz ze zaradi sebe naredim.
Tko mata soseda...nc ne jesta cez teden kosila.
Sam nekaj ne stima, ker ona ma 100 kg on pa 57. Jap. On. Prozoren je.
Posted 21 July 2023 - 01:50 PM
Posted 21 July 2023 - 01:58 PM
Saj ravno to je rekla, da ni fit, ampak samo relativno suha in da je bistvena razlike med tem? Meni je všeč njena postava.
Pa enim je skrb zase telovadba, drugim pa sprehodi pa ležanje na kavču in gledanje serij.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2023 - 02:14 PM
Glede Lare pa... Zakaj ona ne bi isreno povedala, če lahko Ana svojo teorijo prodaja... Zdravo pa ni ne eno, ne drugo. Saj bo menda počasi folku jasno, da je to splet in da je treba vse jemati z rezervo... Ena Lara je še najmanj škodljiva po moje no.
Posted 21 July 2023 - 02:27 PM
Drugače pa tudi Tamara večkrat pove, da nič ne telovadi, ker ji ne znese več. Samo da se pri njej ne vidi, ker ima podlago še od prej. Izgledata pa s tipom kot da oba za enega jesta.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2023 - 02:30 PM
Posted 21 July 2023 - 02:35 PM
ADP pa ima prav, da veliko ljudi ne skrbi za sebe in niso pripravljeni prevzemat odgovornosti za svoje zdravje, ampak če se ima že za zgled, pa sama izrazito pretirava. Da ne omenjam pomanjkanja poglobljenega razumevanja determinant zdravja. (debelih, kadilcev je več med socio-ekonomsko šibkejšimi npr)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 July 2023 - 02:41 PM
Ampak sranja na IG je še pa još, res težko najdeš kaj uporabnega, če se ne poglobiš.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users