Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2221 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 20 July 2023 - 07:09 AM

Ja, ful ma dobro frizuro<3 Sam osebnega frizerja najbrž tudi, da ji vedno lepo stoji.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2222 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 20 July 2023 - 07:37 AM

A si mislila, da bodo na 100 kvadratih ziveli. :D Verjetno pa to vseeno ni hisa.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2223 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23312 posts

Posted 20 July 2023 - 09:34 AM

Sem šla pogledat. Meni zgleda to stanovanje v neki stolpnici, ne hiša. Vsaj tako je videt na sliki, kjer ona stoji na balkonu. Sicer pa tudi meni ni všeč, kar je videt na slikah. Povsod polno marmorja, pa tisto stopnišče z zidano ograjo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2224 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16852 posts

Posted 21 July 2023 - 10:07 AM

Dons je Lara odgovorila na vprasanje kako vzdrzuje to da je fit.
Povedala da ni fit ampak suha in da skor nic ne je pa se to nezdravo.
Boljs da bi bla tih pa zakljucila pri da je suha, ni pa fit in da ocitno ne je prevec da bi bila ne-suha.
Tako je pa v bistvi s svojim odgovorom dala nenameren nasvet vsem, ki bi taksne rade bile (da od zvecer do naslesnjega dne do 13ih ne je nic).
Moj tud ne je vsak dan do 12ih pa zato ni suh, ker vse nadoknadi do 23 zvecer.

Edited by Fiona, 21 July 2023 - 10:09 AM.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2225 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 21 July 2023 - 10:23 AM

Ja, res. Saj če je tako, pa sploh še ni tako suha. V glavnem, ona se mi zdi taka tipična požrtovalna mati, za otroke in bajto vse (pa sledilce, no :D), sama pa kot da niti kozarca vode ne spije. Prav dehidrirana mi deluje skos.

A je katera videla včerajšnje storyje od Ane? Jaz sem jih na FB, točno o tem mi je mami večkrat govorila, eni ljudje so res zanemarljeni lenuhi. O vonjavah na javnih prevozih pa ne bi ...

• 0

― V. Van Gogh

#2226 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16852 posts

Posted 21 July 2023 - 10:51 AM

Dej povej k jaz je ne morem sledit in nimam pojma o cem gre.
Kje si jih pa na fb vidla?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2227 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16852 posts

Posted 21 July 2023 - 10:58 AM

U zgleda je spet odprla profil.
Je ugotovila da ji ne raste ce ma zakljenjenega
  • 0

#2228 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 21 July 2023 - 11:42 AM

Ja obup, ampak je vsaj uskreno odgovorila.
  • 0

#2229 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16852 posts

Posted 21 July 2023 - 12:07 PM

Jaz sem mojemu ko sva zacela hodit sele privzgojila da se vsak dan stusira. pa ni nikoli smrdel in nikoli ni bla to tezava, on je uporabljal bide za kljucne dele vsak dan (in vsakic za veliko potrebo).
Tako da to niti ni tako redko.
Tast vem da si v bani natoci 1x tedensko.
Kaj dela ostale dni ne vem, ampak smrdi nikoli.
Sklepam da delata tasca in tast isto, kot je delal moj.
  • 0

#2230 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19191 posts

Posted 21 July 2023 - 12:20 PM

Sem šla gledat pa sem po par storijih odnehala, kako se vam da brati vsa ta sporočila, ki jih njej pišejo drugi... Tudi Tamare zaradi tega ne berem, ker mi je preveč tega.  

Sicer pa se mi taki ljudje (ki se ne umivajo in smrdijo) večinoma smilijo, ker očitno nihče ne skrbi zanje oz. jim ne pove, da tako ne gre. 

• 0

#2231 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 21 July 2023 - 12:32 PM

Jaz sem samo njo poslušala iz ordinacije, sploh nisem videla na FB, da bi objavila kar so ji drugi napisali, na IG ji pa ne sledim.

Meni se pa niti malo ne smilijo in sploh ni nujno, da nihče ne skrbi zanje, smo imeli tak primer v družini. Zakaj bi se zdravi, mlajši ljudje komu smilili, ker se ne umivajo, mi pa sploh ni jasno.

• 0

― V. Van Gogh

#2232 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23312 posts

Posted 21 July 2023 - 01:06 PM

Se strinjam, da je bila Lara vsaj iskrena, če je tako povedala. Ampak glede na to, kako ene punce častijo influencerke in jih imajo za ne vem kaj, bi lahko res bila tiho in ne povedala, da premalo je, ali pa bi vsaj rekla, da se zaveda, da to ni dobro in naj tega drugi ne delajo.
Je pa enkrat tudi povedala, da pri njih kuhajo samo za vikend, čez teden so pa bolj kakšne juhe, narezana zelenjava, kaj na kruhu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2233 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16852 posts

Posted 21 July 2023 - 01:27 PM

Itak da ne kuha cez teden, otroci jejo v vrtcih in solah I guess.
Ampak ti se vedno moras jesti? Jaz ze zaradi sebe naredim.
Tko mata soseda...nc ne jesta cez teden kosila.
Sam nekaj ne stima, ker ona ma 100 kg on pa 57. Jap. On. Prozoren je.
  • 0

#2234 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 21 July 2023 - 01:50 PM

Ampak povedala je pa tocno to,kar sem zadnjic napisla, ceprav meni ne izgleda fit ampak dalec od tega,po treh nosecnostih jaz opazim,da ne skrbi zase,da ima mehak trebuh in poveseno kozo, pa se vedno slika tako da kao skriva. Pa saj zaradi mene ga lahko ima,mene ne moti 🙂
  • 0

#2235 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 21 July 2023 - 01:58 PM

Saj ravno to je rekla, da ni fit, ampak samo relativno suha in da je bistvena razlike med tem? Meni je všeč njena postava. :) 

Pa enim je skrb zase telovadba, drugim pa sprehodi pa ležanje na kavču in gledanje serij. ;)

• 0

― V. Van Gogh

#2236 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19191 posts

Posted 21 July 2023 - 02:14 PM

Aja tisti storiji od Ane so pa verjetno že potekli. Tako da ne vem o čem točno je bilo sploh govora.

Glede Lare pa... Zakaj ona ne bi isreno povedala, če lahko Ana svojo teorijo prodaja... Zdravo pa ni ne eno, ne drugo. Saj bo menda počasi folku jasno, da je to splet in da je treba vse jemati z rezervo... Ena Lara je še najmanj škodljiva po moje no.
  • 0

#2237 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 21 July 2023 - 02:27 PM

Drugače pa tudi Tamara večkrat pove, da nič ne telovadi, ker ji ne znese več. Samo da se pri njej ne vidi, ker ima podlago še od prej. Izgledata pa s tipom kot da oba za enega jesta.

• 0

― V. Van Gogh

#2238 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16852 posts

Posted 21 July 2023 - 02:30 PM

Edina ki prodaja zdrav odnos do hrane je Nusa Gnezda.
  • 0

#2239 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 21 July 2023 - 02:35 PM

Če je bila iskrena, bi bilo boljše vse skupaj pospremiti z opozorilom, da to ni OK in ni zdravo, tako pa je verjetno kakšni najstnici dala idejo. Sicer pa kdo si pa za fotko ne potegne trebuha malo noter. Postava je glede na 3 nosečnosti zelo lepa, če ocenjujem le estetskost.

ADP pa ima prav, da veliko ljudi ne skrbi za sebe in niso pripravljeni prevzemat odgovornosti za svoje zdravje, ampak če se ima že za zgled, pa sama izrazito pretirava. Da ne omenjam pomanjkanja poglobljenega razumevanja determinant zdravja. (debelih, kadilcev je več med socio-ekonomsko šibkejšimi npr)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2240 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19191 posts

Posted 21 July 2023 - 02:41 PM

Ja itak bi bilo boljše ampak dvomim, d njstnice njo, mamo s 3 otroki, ki (vsaj ko sem jo jaz spremljala) v večini reklamira izdelke, namenjene družinam, sledijo.

Ampak sranja na IG je še pa još, res težko najdeš kaj uporabnega, če se ne poglobiš.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users